خبرنگار ایتالیایی خطاب به بوفون:”از داور عذرخواهی کن”

نوشته شده توسط admin در 13 آوریل 2018 - 22:35

مرجع خبری رئال مادرید : لوئیجی گارلاندو، خبرنگار ایتالیایی در مقاله ای از بوفون خواست تا از اولیور، داور انگلیسی بازی یووه و رئال عذرخواهی کند.

گارلاندو در این مقاله نوشته است:” گاهی اوقات توپگیری ها مناسب نیستند و به واکنش های دوم برای دفاع کامل نیاز است. به این توپگیری ها “دوضرب” می گویند. جیجی به نظر می رسد تو هم حالا باید دفاع دومی برای حرفهایت در پایان بازی رئال و یووه داشته باشی. انگار توپ اول را ناقص گرفتی و با دومی باید اشتباهت را جبران کنی. به عقب برگرد، عذرخواهی کن تا هر چه گفتی فراموش شود. کاری که فقط از دست مردان شجاع بر می اید. پنالتی بحث برانگیز بود و مسلما لحظه سختی برای تو بوده است. درک می کنیم که دوست داشتی قهرمان اروپا شوی و با چمپیونزلیگ افتخاراتت را کامل کنی. تو در سال 2006 جام جهانی را بردی و مثل دیوار برلین بودی. اما چیزی که در 20 سال دوران فوتبالت به خاطرش تحسین شدی رفتار انسانی و اخلاق تو بود. اما حالا لحظه ای رسیده که تو همه چیز را عوض کردی: حرفهای خوبی در پایان بازی نزدی. متاسفانه آخرین حرفهای یک نفر بیشتر در یادها می ماند. تو بعد از آن دوش گرفتی، کمی مغزت خنک شد و قطعا به این فکر کردی که سالها کاپیتان تیم ملی بوده ای. یک داور هرگز یک قاتل یا یک حیوان نیست. قابل درک نیست که به اولیور گفته باشی ظلم علیه بشریت را تمام کند چرا که این فقط یک رویداد ورزشی بود. اگر این ظلم علیه بشریت بود پس بر سر بچه های سوریه ای هر روز چه می آید؟”

در ادامه این مقاله نوشته شده است:” قبلا هم احساساتی بودن تو را دیده بودیم. لحظات غمبارت را هم دیده بودیم. یادمان نمی رود بعد از بازی ایتالیا و سوئد درون زمین اشک ریختی. بعد از آن بازی گفتی:” برای بچه هایی متاسفم که در این تابستان ایتالیا را در جام جهانی نمی بینند.”  اما به نظر می رسد که در لحظاتی تو یادت رفت که بچه ها هم بازی را تماشا می کنند. تو همیشه یکی از محبوب ترین و عزیزترین ها بوده ای. فکر کن که یک فوتبالیست نوجوان حرفهایت را شنیده باشد که به داور گفتی به سکوها برود و چیپس بخورد. بعد با خود بگوید این حرف را من هم می توانم به داور بزنم چون بوفون گفته است. جیجی، بیشتر به حرفهایت فکر کن و عذرخواهی کن. زیدان هرگز نتوانست ضربه سرش به ماتراتزی را پاک کند اما تو باید نشان بدهی که قدرتمندتر از او هستی. یادت باشد که بچه ها در فوتبال باید به قوانین و اشخاص اعترام بگذارند. شکست هم بخشی از فوتبال است. شاید یک داور اشتباه کند اما ممکن است تیم تو هم اشتباه کرده باشد و در دقیقه 93 بازیکن حریف را تنها گذاشته باشد. بلند شو جیجی، مطمئنا از توپگیری دوضرب تو خوشحال خواهیم شد.”

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
8 نظرات

گل سالم ایسکو چی شد

به عنوان یک رئالی متعصب من بوفون رو دوست دارم و بزرگترین دروازبانی است که تا الان دیدم اون منو یاد زانتی اینتر میندازه واقعا با این سن و سال تو این سطح عالیه

سن ایکر مقدس کبیر

هیییییییچ دروازه بانی برای من ایکر نمیشه و نخواهد شد. عاااااااشقشم چقدر با رفتنش اشک ریختم :'(:'(:'(

ایکر مقدس گفتین بازیکن بزرگی بوده و هست هم از نظر افتخارات و هم از نظر اخلاق ولی دوست عزیز ایکر در حد سنگربانانی مانند الیور کان و مخصوصا بوفون نیست فرض کنیم بوفون الان تو رئال بود به جای یووه که همین الانم در بالاترین سطح داره بازی میکنه باور کنید سال دیگه هم میتونه بازی کنه ولی الان ایکر کجاست کی از رئال رفت سنگربان بزرگ زیاد هست خیلی زیاد ولی هیچکدوم به عقیده بنده تا اونجا که سنم قد میده بوفون نبوده میدونی چیه یکسری بازیکنا دوست داشتنی و خاص هستند مثل زیدان مثل توتی و بوفون هم جز اینهاست این که من رئالی باشم و متعصبانه واقعیت رو کنار بزنم دور از انصافه

از این ترسیده که دوباره از کریس گل بخوره فیلم بازی کرد که اخراج بشه

با این حرفهایی که زد میشه نتیجه گرفت که فقط وقتی ساسولو و جنوا رو می‌برن بازیکن با اخلاقیه، وقتی ببازن خیلی هم بازیکن علیع السلامی نیست.

نگارش نویسنده بسیار عالی بوده و گفته هاش همش از اخلاق فوتبالی بوده . بوفون بازیکن بااخلاقی است شکی نیست حتی بازی رفت و دریافت سه گل باز هم رونالدو رو آخر بازی در آغوش کشید . خیلی 20 ته

آخرین اخبار
10:45 کارلوس اسپی بالاخره فیکس می شود؟ 09:36 بحث رادیو مارکا:«وینیسیوس و امباپه؟ هیچ تیمی نمی تواند با دو بازیکنی در ترکیبش باشد که نمی دوند» 08:35 کمیته داوران اسپانیا: کارت نگرفتن کانسلو، تنها اشتباه داور در ال کلاسیکو 06:17 کارواخال:«گاهی اشتباهی سمت والدبباس می‌پیچم!/ حاضرم پول بدهم تا دوباره کامبک های اروپایی را تجربه کنم» 04:59 دلخوری مدیران رئال مادرید از بیانیه امباپه در مورد چینی‌ها 02:21 «امباپه، حالا روی کسب چمپیونزلیگ تمرکز کن» 01:31 عکس؛ کوناته در تبلیغات شرکت لباس ورزشی 01:01 سهام اسپانسر امباپه هم سقوط کرد! 00:22 تمام شدن بلیت های بازی رئال مادرید و راسینگ ظرف دو ساعت! 23:31 دیومانده به امباپه روحیه داد 23:30 رکوردهایی که امباپه با دبل در نیوکمپ ثبت کرد 22:26 بحث خبرنگاران رادیو مارکا:«فلیک تحقیر شد، بارسلونا دیگر شکست ناپذیر نیست» 20:50 خوشبینی نسبت به مصدومیت والورده 20:31 «رئال مادرید بالاخره در مسیر شکل گیری» 19:17 انتقاد تند از امباپه و لامین یامال: «برای جایزه التماس کردند، اما به کین حتی تبریک تبریک نگفتند!» 18:48 معذرت خواهی امباپه از چینی ها به سه زبان مختلف! 18:33 رییس لالیگا از چینی ها به خاطر صحبت های امباپه عذرخواهی کرد 18:14 عکس؛ بنر هواداران سویا علیه رئال مادرید 17:12 سردبیر توپ طلا:«کین در آخرین لحظات از امباپه سبقت گرفت» 16:22 بحرانی که امباپه برای خودش، لالیگا و رئال مادرید در چین ایجاد کرد! 15:34 قهرمانان خاموش رئال مادرید در ال‌کلاسیکو؛ از مهارهای لونین تا پاس گل طلایی کاماوینگا 14:25 بلینگام، جذاب ترین بازیکن جام جهانی 2026! 13:24 شکایت لالیگا از توهین های هواداران بارسلونا به کاماوینگا 12:15 رونمایی امباپه از میم محبوبش ماله کشی یک سیاستمدار برای عددسازی به سود پرز: اشتباه نگارشی 97 میلیونی!