مرجع خبری رئال مادرید : خواکین ماروتو خبرنگار اسپانیایی در کانال یوتیوب خود ادعاهای مهمی را در مورد نقل و انتقالات رئال مادرید مطرح کرده است.

وی مدعی شده است که رئال مادرید هر چند که به عنوان دروازه بان فیکس برای فصل بعد روی کورتوا حساب می کند اما احتمال جدایی لونین وجود دارد و ممکن است که رئال مادرید به سراغ دروازه بانی باتجربه تر برای ذخیره کورتوا برود. در حقیقت جیانلوئیجی دوناروما دروازه بان 22 ساله که در حال حاضر بدون تیم است به رئال مادرید پیشنهاد شده و وکیلش مینو رایولا او را به رئال مادرید پیشنهاد داده است. البته یوونتوس و بارسا هم او را می خواهند. از طرفی دیگر توماس واسلیک دروازه بان اهل جمهوری چک که در سویا بازی می کند گزینه ای دیگر است هر چند که مشکل زانوی وی می تواند سد راهش باشد.

اگر رئال بخواهد دروازه بان ذخیره بخرد احتمالا لونین به صورت قرضی جدا می شود که تیم هایی نظیر گرانادا و بتیس می توانند مقاصدش باشند.