وداع آلابا با جام جهانی؛ برد خوب تیم یوویچ

نوشته شده توسط admin در 13 اکتبر 2021 - 00:15

مرجع خبری رئال مادرید: اتریش با شکست مقابل دانمارک رسما با جام جهانی وداع کرد و بدین ترتیب آلابا قطعا در مسابقات قطر حضور نخواهد داشت.

صربستان نیز در حضور ۲۵ دقیقه ای یوویچ در مقابل آذربایجان پیروز شد که شانسشان برای حضور در جام جهانی خیلی بالاست چرا که یا صدرنشین گروه می شوند و یا دوم می شوند و به پلی آف می روند. انها باید منتظر نتایج بازیهای بعدی پرتغال باشند.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
33 نظرات

اتریش به احتمال زیاد از طریق دو سهمیه لیگ ملت‌های اروپا، شانس حضور در پلی‌آف جام جهانی رو پیدا می‌کنه… چک و ولز هم اگه از گروهشون صعود نکنن، این شانس رو دارن. علت هم عملکرد این تیم‌ها در سطح خودشون هست…

آقا خیلی عجیبه که اطلاعاتتون کامل نیست. تو پست قبلی هم در مورد اتریش گفتم که قطعا میان پلی‌آف به خاطر عملکردشون تو لیگ ملت‌ها.
ببینین ۱۰ تیم صدرنشین گروها که مستقیم میرن جام جهانی. ۱۰ تیم دوم به همراه بهترین ۲ تیمی که توی لیگ ملت‌ها صدرنشین گروهاشون شدن و اینجا نتونستن توی ۲ تیم برتر گروهشون باشن (اتریش و یکی از بین ولز یا چک) میان پلی‌آف تا در نهایت از این ۱۲ تیم هم ۳ تیم برن جام جهانی

حیف آلابا لوا هالند و زلاتان که انقد خوبن ولی تنهان تو تیم ملی اتریش البته اونقدرام بد نیس

comment image

غول نروژی در مادرید

حامد تایید

چه بدنی داره
ساچه واو

دوستان هالند به مادرید اومده یه عکس خفن گذاشته اینستاش الان میزارم سایت

اسکرین بگیر من اینستا ندارم

اون بالا گذاشتم

عامو بیکارین که اصن به ای چیا فکر میکنین
اینارو خدا زده
الکلاسیکو نزدیکه ببینیم ورزش سه چه تیتری میزنه

ی چیزی تو بارسا نی و ز دیدم یعنی پارررره شدم از خنده.
واسه گل شانسی مسی (واسه هم تیمیش سانتر کرد شانسی رفت تو گل) تیتر زده بودن: گل غیر ممکن مسی به اروگوئه خـــــخـــــخـــــخـــخــــخـــ

جررر

چه ربطی داره این سگساییا همیشه خزعبل میگن این حرفشم خزعبلی بیش نیست

درسته خز وعل میگن ولی این دیه سندش هست
ک اگ زر زدن بکوبی تو دهنشون

از اولم معلوم بود

حیف آلابا که تو اتریشه ….

پشمام !!!!!

چرا پشمات ؟؟؟

شایان جان من از کاربرای قدیمم ولی یه مدت نبودم در این چند روز میبینم خیلی دیس میدن بهت و توهین میکننت میشه توضیع بدی لطفا برای چی

ببین کاربر شایان فن بیل هس بعد از بیل حمایت کرد اول خیلی جیزی نبود تا اینکه خبرای منفی درباره بیل هم ازش تعریف کرد یکم منفور شد بعد یه مدت یه کاربر دیگه اومد که زیر پستایشایان زیاد کامنت میداد حامد اومد گف شایان و اون یک نفر هستن خخخخ
بعد هم شروع کرد تو کامنتا نقطه میذاشت واس همین منفکر شده من جاش بودم یه ایمیل دیگه میساختم و با یه نام کاربری دیگه میومدم تو سایت و از اول شروع میکردم چون حرفای درست هم که میزنه یه عالمه دیس میخورع

منفکر=منفور

اگه قیچی برگردون کریس گل میشد پوشکاش میگرفت

خدا کنه اسرائیل صعود کنه بعد با ما تو یه گروه بیوفته ببینم باهاشون بازی می کنیم یا نه

داداش خدایی تو دیگه خیلی اسکلی

راست میگه میشه چون اینا کنفدراسیون ها رو حساب میکنن ن قاره هارو از اونجایی ک اس راعیل جزو یوفاس و بازی هاشو اونجا انجام میدع پس میشه!!

آمریکا هم بره و عربستان و ایران و اسرائیل….

گروه بعدی هم ایتالیا و انگلیس و آلمان روسیه

گروه بعدی پاکستان و هند و ژاپن و کره

داش الان شما نظرت اینه امریکا تو اسیاست / :

شانس های اصلی کسب توپ طلا:
کریستیانو رونالدو
کریم بنزما
روبرت لواندوفسکی
غیر از اینا به کسی رسید بدونین مافیای کیونل کار خودشو کرده

خداییش حق کریس نیست ولی اگر قرار باشه یکی از بین کریس و مسی باشه کریس بهتر هست

اتفاقا حقش هست و فقط مافیا پشتش نیس

اگه به مسی برسه درواقع یه نوع توهینه با توجه به اینکه امسال یورو برگزار شده بود باید قطعا بازیکنی از اروپا انتخاب می شد این کجا و کوپایی که هرسال برگزار می شه کجا .

مسی و کریس یه اندازه حقشونه
بعدش کریمه
اولش هم لوا

۳ نامزد نهایی ظاهرا میگن لوا و مسی و بنزماست البته جورجینیو هم میتونه باشه. برنده احتمال خیلی زیاد لوا هست.

سلطان هتریک کرد.
چشم حسود ها در بیاد.

آخرین اخبار
08:35 کمیته داوران اسپانیا: کارت نگرفتن کانسلو، تنها اشتباه داور در ال کلاسیکو 06:17 کارواخال:«گاهی اشتباهی سمت والدبباس می‌پیچم!/ حاضرم پول بدهم تا دوباره کامبک های اروپایی را تجربه کنم» 04:59 دلخوری مدیران رئال مادرید از بیانیه امباپه در مورد چینی‌ها 02:21 «امباپه، حالا روی کسب چمپیونزلیگ تمرکز کن» 01:31 عکس؛ کوناته در تبلیغات شرکت لباس ورزشی 01:01 سهام اسپانسر امباپه هم سقوط کرد! 00:22 تمام شدن بلیت های بازی رئال مادرید و راسینگ ظرف دو ساعت! 23:31 دیومانده به امباپه روحیه داد 23:30 رکوردهایی که امباپه با دبل در نیوکمپ ثبت کرد 22:26 بحث خبرنگاران رادیو مارکا:«فلیک تحقیر شد، بارسلونا دیگر شکست ناپذیر نیست» 20:50 خوشبینی نسبت به مصدومیت والورده 20:31 «رئال مادرید بالاخره در مسیر شکل گیری» 19:17 انتقاد تند از امباپه و لامین یامال: «برای جایزه التماس کردند، اما به کین حتی تبریک تبریک نگفتند!» 18:48 معذرت خواهی امباپه از چینی ها به سه زبان مختلف! 18:33 رییس لالیگا از چینی ها به خاطر صحبت های امباپه عذرخواهی کرد 18:14 عکس؛ بنر هواداران سویا علیه رئال مادرید 17:12 سردبیر توپ طلا:«کین در آخرین لحظات از امباپه سبقت گرفت» 16:22 بحرانی که امباپه برای خودش، لالیگا و رئال مادرید در چین ایجاد کرد! 15:34 قهرمانان خاموش رئال مادرید در ال‌کلاسیکو؛ از مهارهای لونین تا پاس گل طلایی کاماوینگا 14:25 بلینگام، جذاب ترین بازیکن جام جهانی 2026! 13:24 شکایت لالیگا از توهین های هواداران بارسلونا به کاماوینگا 12:15 رونمایی امباپه از میم محبوبش 10:45 ماله کشی یک سیاستمدار برای عددسازی به سود پرز: اشتباه نگارشی 97 میلیونی! 09:27 رونالدو نازاریو:«رئال مادرید در ال کلاسیکو خیلی خوب بازی کرد» «هری کین، ستاره ای که رئال مادرید و بارسلونا نخواستند»