مرجع خبری رئال مادرید : الکساندر چفرین رئیس یوفا در مصاحبه ای باز هم به سوپرلیگ حمله کرد.
مشکلات فینال چمپیونزلیگ در پاریس:”یوفا گروهی مستقل را برای تحقیقات آغاز کرده است. نمی دانم که نتیجه چه می شود و درست نیست که تا پایان تحقیقات نظری بدهم. در فینال یورو در لندن نیز مشکلاتی وجود داشت. فوتبال نمادی از جامعه است و هر چقدر مشکلات در جامعه بیشتر شوند، مشکلات روی سکوها بیتشر می شوند. همه باید بیشتر روی امنیت دقت کنند. باید بدانیم که یوفا نقش پلیس را نارد. هیچ ماموری در خارج از استادیوم نداریم و برای اتفاقات خارج از استادیوم، پلیس و دولت ها باید کمک کنند. با توجه به محبوبیت فوتبال، برخی با ایدئولوژی های احمقانه سعی می کنند در مراسم ها مداخله کنند. هر هواداری باید امنیت داشته باشد و حس خوبی در یک بازی فوتبال داشته باشد . می دانیم که همه چیز عالی نیست و می توانیم بهتر شویم.”
مقایسه چمپیونزلیگ با سوپربول (توسط فلورنتینو پرز):” در فوتبال همیشه نظرات متنوعی وجود دارند.اگر کسی فوتبال را با فوتبال امریکایی مقایسه کند به این معنی است که چمپیونزلیگ را نبرده است. همیشه نمایش موسیقی داریم. پیش از فینال یک نمایش وجو دارد. ما یک الگو برای بقیه ورزشها هستیم و نه برعکس چرا که بیشترین تماشاگر را داریم.”
سوپرجام اروپا در آمریکا:” در مورد گسترش سوپرجام اروپا فقط صحبت کردیم. در این باره که چه کسی در آن حضور داشته باشد و در خارج از اروپا برگزار شود، صحبتی نداشتیم. اگر صحبتی بود، می گفتیم. باشگاه ها نظرات مختلفی دارند. تقویم خیلی شلوغ است. فقط صحبت های اولیه را داشتیم. خودم خوشم می آید که سوپرلیگ به تورنمنتی بزرگتر تبدیل شود و همچون جشنی برای فوتبال باشد و حتی سوپرجام زنان و جوانان هم وجود داشته باشد. شاید هم یک رویداد یک هفه ای با بازیهای اسطوره ها. اما مطمئن نیستم که آیا می توانیم این ایده را به نتیجه برسانیم.”
سوپرلیگ:” تردید دارم که تا 10-15 سال دیگر چنین ایده هایی دوباره مطرح شوند. مدیر سه باشگاه همچنان به واسطه اسم تیم هایشان سعی می کنند آن را احیا کنند اما اولین تیم هایی بودند که اسم تیم هایشان را در چمپیونزلیگ ثبت کردند چون می ترسیدند اخراج شوند. انگلیسی ها دیگر به آنها ملحق نمی شوند. بدون باشگاه های انگلیسی خبری از رقابت نیست چرا که آنها مهمترین تیم های فوتبال اروپا هستند.”
آنیلی و پرز:”روزهای حقیقتا طوفانی را داشتیم. زمانی که وقتش برسد می توانم بیشتر در این باره صحبت کنم و حتی می توانم در موردش کتاب بسیار جذابی بنویسم. در آن روزها خواب نداشتم و حتی 48 ساعت چیزی نخوردم. تماس های حمایتی و تهدیدهایی را دریافت کردم. با آنیلی هیچ رابطه ای نداشتم و قبلا هم رابطه چندانی با پرز نداشتم. در فینال چمپیونزلیگ برخورد منسابی با هم داشتیم. در کنار من نشست. یوفا سازمان خصوصی من نیست. بر اساس پروتکل، مدیران فینالیست ها باید در کنار مدیر بنشینند. صحبت های درستی داشتیم و در موردس وپرلیگ صحبتی نداشتیم.”



بتوچه بچه کولی
وجودش رو داری رئال و بارسایی که رو هم حدود ۱میلیارد هوادار دارن رو حذف کن ببینم کی میشینه چمپ ببینه پدرسگ
کصکش حرومزاده
خود رئال چمپیونز لیگ و افتتاح کرد
حالا تو میخوای از لیگ خودمون بندازیمون بیرون؟
بیا بخورش
اقای چفرین شما حرف نزنی کسی نمیگه لالی!
بینم چطوری باشگاه های مردمی کنار میره و دولتی ها میان و…..
فوتبالا ملی که داره به سمت نابودی میره با این ایده ها. فقط مونده باشگاهی…
با قدرت نابودش کنین.
دیگه فک کن دنیای فوتبال چی شده که هالند و امباپه رو ته بازیکن حساب میکنن.
اینا جفتشون باهم ی پای رونالدو هم نمیشن.
دنیا رو با پولتون خالی از استعدادهای فقیر گردین.
دیشب از اینکه ییهو ملت ساعت ۹ شب ریختن بیرون و بالاپشتبوم و پشتپنجره شعار میدادند پشمام ریخته بود. تا حالا سابقه نداشت. بعد اینترنتم قطعه نمیدونم چه خبره. اصلا نمیدونم جریان چیه و اینجا هم کامنت گذاشتم و هیچکی جوابم رو نداد!
ریپلای زدم پایین اشتباهی .
در مورد بازی دیشب خواستم فقط اینو بگم کاش دقایق اخر ی گل به خودی میزدن بهتر بود
حقیقتا تساوی رئال تو لالیگا جلوی این تیما اعصاب خورد کن ترین اتفاق فوتبالیه!
دانشگاه تهران
دانشگاه تبریز
دانشگاه اصفهان
و حداقل ۱۰ دانشگاه دیگه غوغا شده و درگیری با نیروها و خونین و…
سیستان جنگ کامل
کردستان مردم
تهران کرج اصفهان تبریز اردبیل قم مشهد قزوین اراک کرمان و کرمانشاه اعتراضات شدید
دمت گرم که اخبار رو دادی. من چند روزه اینترنتم قطعه و خبر از هیچی ندارم. فقط دیدم دیشب نه شب مردم ریختن بالا پشتبوم و پشت پنجره و تو کوچه به شعار دادن یه ضرب تا ۹:۲۰
هرچی هم تو کامنتهاالتماس کردیم که اخبار رو بگید، هیچکس جوابم رو نداد
دنیای ما داره کره زمین ول میکنه میره سمت کرات دیگه. ما هنوز درگیر اینترنت و….
کلا اعتراضات خیلی شدید شده تو تمام شهرها. خصوصا تو سیستان و کردستان که با سلاح هست و دانشگاه ها هم واقعا جنگی تمام عیار ولی ناجوانمردانه.
تو ۱۵۰ شهر دنیا برای ایران اعتراضات شد.
توییت مهسا امینی رکورد ۲۰۰ ملیون عبور کرد.
مردم تو لس انجلس و تورنتو و توکیو و …. تقریبا اکثریت شهرهای بزرگ جهان اعتراضات شدیدی کردن.
حتی مرگ افراد تو اندونزی تحت شعاع اخبار ایران رفته
ما تهرانیم هیچ خبری نیس ولی دانشگارو دیدم
چفرین هر چیو درست نگه اینو راست میگه که امکان نداره بدون تیم های انگلیسی بشه سوپرلیگ استارت زد
فقط حساب کنید:
منچستر آرسنال چلسی تاتنهام لیورپول سیتی
باشگاه های انگلیسی خبری از رقابت نیست چرا که آنها مهمترین تیم های فوتبال اروپا هستند.”
رئال بارسا یووه رو هم 21 چمپ
رئال بارسا رو هم 19 چمپ
اصلا خود رئال 14 چمپ
تمام تاریخ تیم های انگلیس 13!!!
درست میگی جناب چفرین خان.. حق با شماس
اتحاد 21 در مقابل اتحاد….. 13 نفره عنگلیس
بعد چند ماه پیروزی متوالی یه بازی اون هم با بد شانسی و تیم دوم جلوی اوساسونا اتوبوسی مساوی کردیم
بوی باد شکم یه عده تمام مرجع رو گرفته
همین پست قبل یه فرد معلوم الحالی به کارلتو فحش داد
و همین طور حاجی هم که بیچاره شرف واسش نذاشتین
همون مجری ای که تو شبکه سه هست و ظاهرا رئالیه از ۹۹ / ۹۹ ٪ شما آقایون رئالی تره
دوستان میگما، فده میتونه پشت مهاجم بازی کنه ؟
توی پی اس داشتم با رندوم میزدم، رونالدورو گذاشته بودم نوک. دبروینه پشت مهاجم . توپایی که مهاجما خراب میکردن و شوت میزدم با دبی و خطرناک بودن
اگه فده بتونه اونجوری شوت بزنه فقدانه مهاجم حس نمیشه
اگه کسی پی اس یا فیفا بازی میکنه امتحانش کنه
برو گمشو
این تیمای نفتی که هیچ جذابیتی ندارن
آخه چمپیونز بدون ابهت اروپا رئال و عروس اروپا غار یه چیزی کم داره
یه چیز نه
همه چیزش کمه
مثله یه نونه بدون مرباست
خالی خالی و پوچ