مرجع خبری رئال مادرید: برند ریچارت آلمانی به عنوان مدیر اجرایی جدید شرکت سوپرلیگ مشغول به کار شده است که توضیحات مهمی در مورد این تورنمنت داده است. در حالی که همچنان دادگاه در حال بررسی پرونده است و اعلام حکم دادگاه به اوایل سال 2023 موکول شده، ریچارت در این باره بیان کرد:” فصل 25-2024؟ منطقی به نظر می رسد.”
در حقیقت مرحله اول این است که دادگاه سوپرلیگ مجوز شروع مسابقات را بدهد. ریچارد افزود :” به گفتگو اعتقاد دارم و می خواهم که فوتبال اروپا یک مدل شفاف را داشته باشد. می خواهیم دیدگاهی جدید را اضافه کنیم که هواداران از آن استقبال کنند. فعلا همه چیز یک تخته سفید است. شکل مسابقات هرگز یک مشکل نبوده است و می توانیم به بهترین مدل را برای هواداران استفاده کنیم. ”
در حقیقت به نظر می رسد که در پروژه جدید سوپرلیگ این مسابقات به جای این که 15 تیم ثابت داشته باشد، بر اساس شایستگی و بر اساس نتایج فصل گذشته لیگ ها مشخص خواهد شد. ریچارت در ادامه گفت :” پروژه را دوباره ارزیابی خواهیم کرد. می خواهیم که این مسابقات شکلی بازتر را داشته باشد. می خواهیم که برای مشکلات فوتبال اروپا راهکاری بهتری پیدا کنیم. بیشتر باشگاه ها در حال حاضر در شرایط اضراری هستند. بسیاری از باشگاه ها نمی توانند با این روند ادامه بدهند. می خواهیم تورنمنتی جذابتر و سرگرم کننده تر استفاده کنیم. فوتبال جایگاه رهبری خود را در ورزش از دست خواهد داد.ارقام مخاطب تلویزیونی یک زبان بسیار روشن است که باید به ان توجه کرد. می خواهیم که در گفتگو با هواداران ، باشگاه ها و همه عاشقان فوتبال شکل جدید را شکل بدهیم. باید تورنمنت بازتری را داشته باشیم که در آن رده بندی ورزشی بر اساس صعود و سقوط وجود داشته باشد. همه باشگاه های اروپایی باید صعود کنند. از لژیا ورشو گرفته تا رئال مادرید.”



پرز کلا تو توهمه
اون از توهم خرید هالند و امباپه همزمان و افتتاح برنابئو جدید
اینم از توهم سوپر لیگ
این سوپرلیگو جریاناتش رو پرز برای اینکه فقط یه ضرب شستی از یوفا بگیره و یه خورده این شرکت a22 رو بدوشه انقد طولش داد وگرنه پرز انقد آدم ریسکی نیست
اخر نفهمیدیم شکست میخوره یا برگزار میشه
ولی امیدوارم هرچه به صلاحه باشگاهه اتفاق بیفته