مرجع خبری رئال مادرید : آنچلوتی اصلا از بازی برگشت رئال مادرید و شاختار خوشش نیامد. رئال در آن بازی با گل رودیگر کار را به تساوی کشاند اما عملکرد تیمی به هیچ وجه جالب نبود.
در آن بازی کارلو به برخی بازیکنان فیکس خود استراحت داده بود اما عملکرد رئال در آن بازی به هیچ وجه جالب نبود و ممکن بود که رئال مادرید در آن بازی شکست بخورد. به همین خاطر بود که آنچلوتی تصمیم گرفت که مقابل الچه از سیستم چرخشی استفاده نکند و در مقابل قعرنشین با تمام قوا به میدان رفت. در حقیقت در مقابل الچه فقط مندی و شوامنی از ترکیب فیکس ال کلاسیکو استراحت کردند تا رودیگر و رودریگو به جایشان بازی کنند.
آنچلوتی بدین ترتیب می خواست به بازییکنانش بگوید که به هیچ وجه نباید کار را شل بگیرند. هازارد در مقابل شاختار نمایش ضعیفی داشت و به همین خاطر در دو بازی اخیر رئال مادرید یک دقیقه هم نداشته است. کارلو بدین ترتیب به تیمش فهماند که باید همه بازیها را جدی بگیرند و اگر قرار نیست که چنین اتفاق رخ بدهد، نیمکت نشین ها شانسی برای بازی ندارند و فرصت هایشان به سادگی خواهد سوخت.



روند خوبمون به خاطر تعصب بازیکنا روی تیم هست الان یه تیمی مثل بارسا حتی اسطورشونم روی تیموشون تعصب نداره دید پولاشون تموم شد رفت غاریس
فقط پارسال که هازارد تو جشن لالیگا میگفت میخام احیا بشم.
اره احیا شدی ولی از در عقب
کلا سیستم دیکتاتوری خیلی زود لو میره
موقع خرید نکردن………..
تعجب کادر فنی از عملکرد زاقارت
هالند و…. پول پرست است
رونکرو قسم میخورم قبل نوشتن چیزی مصرف نکردم و نخریدن امباپه به نفع اتحاد تیم هست. موقع خرید کردن
اگر هفت نفر جدا شود بازیکن جدید میخریم
بازیکن باید با عشق و پولی کم تر از پیشنهاد باشگاه های دیگر به تیم بپیوندد چون در غیر این صورت بازیکن غیرتی ومتعصب نیست
بازیکنی فعلا در حد خرید در بازار موجود نیست و
بهترین ترکیب را داریم
موقع فروش بازیکن ترکیب
خود بازیکن خواستار جدایی بوده و پاپا ذره ای گناهکار نیست
اعلام کردن گزینه های خرید متنوع بعد از جدایی بازیکن مثل تلیمانس ووو…. برای جلوگیری از اعتراضات
و الی ماشالله…
در باب مصدومیت کریم
من شک ندارم که اگه تابستون بعدی،بازم تصمیم مدیرا رئال نخریدن مهاجم باشه همین هازارد به عنوان خرید جدید دوباره معرفی میشه. مهم نیست تا اون موقع فقط جسد هازارد مونده باشه چون مدیرا یه چوب میکنن تو کون جسدش و به زور سرپا نگهش میدارن و میگن احیا شده.
مثلا امسال میخواست رو زاقارت به عنوان خرید جدید و مهاجم نوک استفاده کنه… خخخخخخحخخخخخ
امثال زاقارت و ماریانو اودریوزولا.و….فقط فقط جنبه لیست پر کنی و نخریدن بازیکن دارن همین و تامام
مثله پارسال که میگفتن لاسگوه موهاشو زده و قول داده پسر خوبی بشه و جیش و مشقاشو به موقع بکنه….
با این حرفا فقط میتونی سر افرادی مثله ش رو شیره بمالی… گووووووووووووووووووووز عقل
دیگه چیکار به ش داری