تلاش مدیران سوپرلیگ برای جلب منتظر منتقدان با تغییر ظاهر

نوشته شده توسط admin در 27 اکتبر 2022 - 15:35

مرجع خبری رئال مادرید: برند ریچارت آلمانی به پروژه سوپرلیگ اضافه شد و به عنوان مدیر اجرایی پروژه فعالیت خواهد کرد.

فلورنتینو  پرز شروع وحشتناکی در پروژه سوپرلیگ داشت. پروژه ای که مدیر رئال مادرید بیش از ده سال برای ارائه آن تلاش کرده بود، به واسطه معرفی و ایده اشتباه در عرض 48 ساعت با فشار رسانه ها و هواداران انگلیسی نابود شد. به نظر می رسد که غرور بیش از حد پرز و دستکم گرفتن قدرت رسانه ها باعث شد تا شکست سنگینی را متحمل شود هر چند که مدیر رئال مادرید فعلا ناامید نشده است.

یکی از اشتباهات فاحش ایده سوپرلیگ مربوط به معرفی تورنمنت با 15 باشگاه ثابت بود، ایده ای که به معنی نادیده گرفتن تیم های کوچک بود و باعث شد تا هواداران تیم های کوچک تر به شدت علیه این تورنمنت موضع بگیرند. این دیدگاه منفی باعث شد تا مدیران سوپرلیگ در تصمیم خود تجدید نظر کنند و به نتیجه رسیدند که این تورنمنت را بدون باشگاه ثابت بازی کنند. در حقیقت هر 20 تیم حاضر در تو رنمنت بر اساس نتایج فصل قبلشان انتخاب می شوند.  البته فعلا همچنان شکل مسابقات یا نحوه اننتخاب تیم ها مشخص نیست  و به نظر می رسد که باید منتظر  حکم دادگاه سوپرلیگ باشیم تا همه چیز روشن شود.  حکم دادگاه سوپرلیگ در دی ماه اعلام خواهد شد.

فلورنتینو اصرار  زیادی دارد که مدل فوتبال کنونی رو به نابودی است اما پروژه سوپرلیگ خیلی مشکل است. فعلا تیم های انگلیسی، ایتالیایی، المانی و فرانسوی کنار کشیده اند و  بارسلونا و یوونتو س تنها متحدان باقی مانده رئال مادرید هستند. البته یوفا نیز واکنش نشان داده و  قصد دارد که از سال 2024 چمپیونزلیگ را با 36 تیم برگزار کند. به هر صورت جنگ ادامه دارد اما مشخص نیست که نتیجه چه خواهد بو د.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
10 نظرات

مهم اینه که یه رقیب واسه یوفا وجود داره و یوفا مجبوره چمپ رو به بهترین شکل و بهترین داوری برگزار کنه که زیر تیغ انتقادات نره. بهترین چمپیونز لیگ تاریخ پارسال بود که اولین چمپیونزی بود که داوری ها همه بر حق بود و همیشه اگه همین باشه بارسا تو گروهی حذف میشه و رئال قهرمان. درهر صورت به نفع ریاله.

سوپرلیگ بیشترواژه ای هست ک احمق هاپشتش قایم میشن چرامابایدازلیگ برتربترسیم هرسال مگه میزان درتمدهامشخص نمیشه مگه اعلام نمیشه هرسال رئال بین ۵تیم برترهست ک بیشترین درامدهاروداره درهرزمینه ای
پس چرامابایدبترسیم درسته چندتاتیم نفتی داریم
اماواقعامشکل مااینه باوردارم پول باهرضربی واردباشگاه بشه پرزگندخواهدزد
میزان پولی ک در۳سال اخیرگندزده بهش راحساب کنید
ب هازارد ۱۳۰یوویچ۶۰ ماریانو۴۰ رینیر۳۰ جمعا میشه چقدر
…
بعدمیرسیم ب شاهکارهاش
فروش رایگان یوویچ پیدانشدن مشتری برای ایسکو واسنسیو وسبایوس …جدایی رایکان خامس..جدایی رایگان جناب گرت بیل…
حالافروش کربس رونالدو و… رافاکتوربگیریم
الان امسال کل توجه شون روی امباپه بودوهالندروازدست دادن ودل بستیم ب یک مهاجم ۳۴ساله ک ازاول فصل مصدوم هست رقم انتقالش ۷۰تابوده ک راحت میشدازفروش کریم ۴۰تاش روجبران کرد
ماهمه ستاره هامون روقبول داریم اماوقتی سنت بره بالااثرگزاری قبل رونداری این قشنگ درکریم بنزمامشهوده حالاهی بیاییدبگیدنه توپ طلاگرفته
خب کریسم ۵تاتوپ طلا داره مهم اینه الان طرف بتونخل بزنه

الان هیشکی حوصله کص گفتانت رو نداره
با این وضعیت داغون
پس کمتر زر بزن

ایده‌ی مؤسسان ثابت، چرت و پرت ترین بود.
از طرفی
رقابت های رفت و برگشت حذفی، بسیار زیبا و جذاب هست. . نمی‌دونم سوپرلیگ در نهایت به مرحله حذفی میره یا فقط با جدول، قهرمان مشخص میشه .
ابهام زیادی در انتخاب و برگزاری هست ⁷

اول لیگه بعد حذفی

سوپرلیگ راه نیفته چند سال دیگه تیم های دولتی همه لیگ اروپا یا کنفرانس
الان هم فقط بایرن و رئال به خاطر مدیریت خوب
هنوز سقوط نکردن
تصور کنین چند سال دیگه فینال هر سال بین سیتی وپاریس و این تیمای چندش باشه
من دیگه طرفداری فوتبال رو میزارم کنار
فقط پاپا باید بدونه ما 10 سال ریاصت اقتصادی نکشدیدیم که اینقدر بی برنامه باشیم
الان باید نحوه مسابقات و همه چیش باید از قبل بهش فکر میشد
الانم دیر نیست بگن 5 لیگ معتبر 4 تیم اول لیگ ها میان تورنومنت برای جذابیت بیش تر مراحل پایانیش رو هم حذفی کنن
بخوایم واقع گرا باشیم زیاد با چمپیونز فرق نخواهد کرد فقط دست یوفا و ناصر و…. کوتاه میشه

یوفا مثل یه زالو افتاده رو فوتبال و داره روح فوتبالو می‌ مکه:|

میترسم یه جوری بشه که اخرش یوفا و بقیه مجوز بدن ولی هیچ باشگاهی عضوش نشه.
چون تمام این ایده ها در صورتی عملیه که تیمایی مثل سیتی و بایرن و دورتموند و لیور و چلسی و بقیه ی تیمای بزرگ هم شرکت داشته باشن وگرنه خب با ما و بارسا و یووه که نیمشه لیگ تشکیل داد.
با خودمون میخا بازی کنیم؟؟

وقتی تو دادگاه پیروز شیم همین تیمای عنگلیسی و ایتالیایی و فرانسوی عین سگ واسه پاپا دم تکون میدن

حرفش درسته و حقه که فوتبال رو به نابودیه
ولی بدیش این عملا رئال تنهاست
چون بارسا و یووه مهره سوخته حساب میشن تو اروپا

آخرین اخبار
10:45 عکس کارراس از گولر در جکوزی 09:36 حمایت بنزما از وینیسیوس در سخت ترین روزهایش 08:25 پیام احساسی برناردو سیلوا برای کریستیانو رونالدو 07:28 نظر آلبیول در مورد شروع فصل رئال مادرید 06:10 جدایی پسران کاسیاس از رئال مادرید 03:30 «رئال مادرید بدون گولر، روح نداشت» 02:31 آآک فروریخت، دو طلسم دیگر باقی ماندند 01:25 آمار می گوید: افزایش میانگین گلزنی رئال مادرید از زمان بازی با رم 00:34 موج تمجیدها از عملکرد بلینگام در آتن 23:31 «از روحیه خوانیتو تا روحیه رم» 22:31 گزارش تصویری؛ آآک 2-3 رئال مادرید 22:00 پیراهن امباپه در آتن به چه کسی رسید؟ 21:31 انتقاد تند کارشناسان رادیو مارکا از وینیسیوس؛ «به مشکل ورزشی رئال مادرید تبدیل شده» 21:00 اینفوگرافی؛ خلاصه عملکرد کاماوینگا، وینیسیوس و امباپه مقابل آاک 20:32 مشکلات اصلی ترکیب رئال مادرید به گفته خبرنگار اسپانیایی 19:52 نقشه القراری برای سوء استفاده از نام رافا نادال و به حراج گذاشتن رئال مادرید 19:31 اومتیتی:«وینیسیوس دیگر ترسناک نیست»/ میاتوویچ:«کامبک کمتر و آرامش بیشتر می‌خواهم!» 18:37 تصاویر؛ بلینگام، کروس و په په در تبلیغات عرضه دوباره پیراهن اژدها 17:56 وداع کریستیانو رونالدو با تیم ملی پرتغال با پیامی احساسی 17:31 تمجید مهاجم اسبق بارسلونا از استادیوم رئال مادرید 16:31 «رقص تماشایی رئال مادرید در یونان» 15:31 شب رکوردها در آتن؛ از شلیک تاریخی والورده تا رکوردشکنی امباپه و بلینگام 14:31 سبقت بلینگام از رکورد کاسیاس 13:31 «والورده بالاخره دارد با کاپیتانی در رئال مادرید آشنا می شود» 12:10 پیام انریکه ریکلمه به نادال:«جلوی فروش سهام رئال مادرید را بگیر!»/ آلکاراز:«انتصاب نادال باورنکردنی است»