مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید در نظر دارد که درخواست لغو کارت قرمز خیل مانزانو به جود بلینگام به علت اعتراض در پایان بازی رئال مادرید و والنسیا را بدهد.

در حقیقت رئال مادرید معتقد است که بلینگام هیچ توهینی به داور نکرده و نباید کارت قرمز می گرفت. بلینگام فقط به داور گفته است که “این یک گل لعنتی بود” و هیچ توهینی در کار نبوده است. کمیته انضباطی فوتبال اسپانیا چهارشنبه قرار است که در این باره تصمیم بگیرد و یکی از نگرانی ها این است که محرومیت بلینگام بیش ازیک جلسه باشد و این بازیکن علاوه بر بازی مقابل سلتا در بازیهای بعدش مقابل اوساسونا و بیلبائو نیز محروم شود.

وکلای رئال مادرید در دفاعیه خود اعلام خواهند کرد که بلینگام هیچ توهینی به داور نکرده و نباید محروم شود.  در هر صورت جود و رئال باید منتظر جلسه چهارشنبه باشند. بعد از آن وکلای رئال مادرید درخواست فرجام خواهی خود را ارائه خواهند کرد و کمیته استیناف و بعد از ان دادگاه عالی ورزش باید در مورد میزان محرومیت جود تصمیم بگیرد.