مرجع خبری رئال مادرید : برونو آلمانی، خبرنگار شبکه Cadena Ser، درباره آینده دین هویسن  اظهار نظر کرده و به‌روشنی گفته است: «پسری ۱۷ ساله، با تیم ملی هلند، گل‌ها را مثل کریستیانو رونالدو جشن می‌گیرد… آن‌جا خبری بود. و وقتی از او می‌پرسند، می‌گوید الگویش سرخیو راموس است…» او با تأکید بیشتر افزود: «واضح است که به رئال مادرید علاقه دارد.» آلمانی درباره احتمال پیوستن هویسن به رئال مادرید گفت: «من از هویسن خوشم می‌آید. سبک بازی‌اش با هرکدام از مدافعان فعلی رئال هماهنگ است، به‌ویژه با آسِنسیو.»

با این حال، در آخرین برنامه «ال‌چیرینگیتو»، ادو آگیره جو حاکم را کمی آرام‌تر توصیف کرد و فاش ساخت که موضع مدیران رئال مادرید «آرامش» است. او گفت: «همان‌طور که قبلاً به من گفته بودند از بازی او خوششان آمده و درباره‌اش پرس‌وجو کرده‌اند، حالا می‌گویند آرام باشید، او بازیکن خوبی است، اما نه آن‌قدر که بخواهند دیوانه‌وار برایش پول بدهند.» به بیان دیگر، با وجود شایعات اخیر و اظهار علاقه پدر بازیکن، رئال مادرید هنوز تصمیم قطعی نگرفته و با احتیاط وضعیت را دنبال می‌کند.

در سوی دیگر، آنتونیو سانده در برنامه اخیر «ال پارتیزدا » از شبکه کوپه گفت که «عملیات انتقال» با نزدیک شدن به پایان فصل شدت گرفته است. او در حساب کاربری‌اش در ایکس (توییتر سابق) نوشت: «با توجه به اینکه رئال سوسیداد شانس حضور در لیگ قهرمانان را از دست داده، اکنون بهترین زمان برای تغییر تیم است.» به گفته او، تنها باشگاهی که هم از نظر ورزشی و هم از نظر مالی شرایط لازم را برای جذب هویسن دارد، رئال مادرید است.

در مورد ترنت الکساندر-آرنولد نیز، ژوزپ پدررول تأکید کرد که برخلاف اخبار منتشرشده، هنوز هیچ توافقی با رئال مادرید امضا نشده است. او گفت: «همه چیز مثل قبل است، هیچ چیزی در هفته‌های اخیر تغییر نکرده. نه جلسه‌ای بوده و نه امضایی. لیورپول پیشنهاد خوبی برای تمدید قرارداد ارائه کرده اما آرنولد رد کرده است. او تمایلش را برای پیوستن به رئال اعلام کرده، اما هنوز چیزی نهایی نشده است.» در پایان افزود: «در حال حاضر، با ۹۰ درصد اطمینان می‌توان گفت که آرنولد فصل آینده بازیکن رئال مادرید خواهد بود.»