دفاع کرگر از آرنولد:«همه بازیکنان لیورپول دوست دارند در رئال مادرید بازی کنند!»

نوشته شده توسط admin در 12 می 2025 - 18:45

مرجع خبری رئال مادرید : آنفیفیلد حکم خود را صادر کرد. دیدار مقابل آرسنال نخستین بازی‌ای بود که لیورپول در ورزشگاه خانگی‌اش برگزار می‌کرد، آن‌ هم پس از آنکه ترنت الکساندر-آرنولد به‌طور رسمی اعلام کرده بود که در پایان فصل، باشگاه دوران زندگی‌اش را ترک خواهد کرد.

مانی‌که سیستم صوتی ورزشگاه نام الکساندر-آرنولد را هنگام اعلام لیست بازیکنان اعلام کرد و او برای گرم کردن وارد زمین شد، صدای چند سوت اعتراض به گوش رسید. اما آنچه بسیاری انتظارش را نداشتند این بود که در دقیقه ۶۷، هنگام ورود او به زمین برای سی دقیقه پایانی بازی، صدای هو کردن از تشویق‌ها پیشی بگیرد. هرچند هر دو نوع واکنش شنیده می‌شد، اما فضای کلی ورزشگاه نسبت به «پسر معمولی لیورپول» به‌مراتب سردتر از حد انتظار بود.

آرنه اسلوت در گفت‌وگوی پس از بازی با شبکه اسکای و در واکنش به این اتفاق گفت:«هر کسی حق دارد نظر خودش را داشته باشد. برخی از مردم از حضور او خوشحال بودند، برخی دیگر نه. بعضی‌ها او را تشویق کردند، برخی دیگر هو کردند. در پایان بازی، تعداد بیشتری از هواداران نگرش مثبتی نشان می‌دادند. برای من موضوع ساده است: من مسئولیت تیمی را دارم که باید بازی را ببرد و نسبت به هواداران وظیفه‌دارم. هواداران آزادند هر واکنشی داشته باشند، اما من همیشه از بازیکنانی که هدایتشان را بر عهده دارم و پیراهن قرمز تیم را بر تن دارند حمایت خواهم کرد؛ در هر شرایطی.»

همان‌طور که این سرمربی هلندی یادآوری کرد، هنگام ورود الکساندر-آرنولد به میدان، ورزشگاه انفیلد همچنین با سرودهایی، یاد استیون جرارد، اسطوره باشگاه، و همچنین کانر بردلی – که تازه تعویض شده بود – را گرامی داشت. اسلات در ادامه تأکید کرد:«درست نیست که فقط روی هوادارانی تمرکز کنیم که او را هو کردند. تعداد زیادی از افراد نیز واکنشی مثبت به او نشان دادند.»

واقعیت آن است که پس از پایان بازی، ترنت الکساندر-آرنولد به سمت جایگاه «کاپ» – سکوهای نمادین ورزشگاه انفیلد – رفت تا از هواداران تشکر کند، و در آن لحظه، با تشویق و استقبال گرمی از سوی هواداران روبه‌رو شد. با این حال، هو شدن ابتدایی او، برخی از بازیکنان هم‌تیمی‌اش را ناراحت کرد.

اندی رابرتسون نیز در گفت‌وگو با اسکای اسپورتس اظهار داشت:«خوشایند نیست که ببینی یک دوستت را هو می‌کنند، اما ما نمی‌توانیم به مردم بگوییم چگونه باید رفتار کنند. من به آنچه او برای این باشگاه انجام داده افتخار می‌کنم. او را هم به‌عنوان دوست و هم به‌عنوان بازیکن دوست دارم، و جای او را به‌عنوان یکی از بهترین دوستانم در این ورزش خالی خواهم دید. این احساس من است و قصد ندارم به کسی بگویم چه احساسی باید داشته باشد. او به من کمک کرده تا پیشرفت کنم و باعث شد بازیکن بهتری شوم. او مرا به سطوحی رساند که تصورش را هم نمی‌کردم. میراثش همیشه باقی خواهد ماند؛ او برای این باشگاه کارهای بزرگی انجام داده است. این تصمیم برای ترنت آسان نبود، اما او تصمیم خود را گرفته است.»

تحلیل‌گران فوتبال در انگلستان چندان نگاه ملایمی نسبت به رفتار خصمانه و غافلگیرکننده هواداران در انفیلد نداشتند. واکنش برخی از هواداران لیورپول که اقدام به هو کردن کردند. جیمی کرگر اظهار داشت:«این موضوع به‌نوعی داستان اصلی بازی است؛ چیزی که همه درباره‌اش صحبت خواهند کرد. تیتر صفحات پشتی همهٔ روزنامه‌ها خواهد بود. تردیدی ندارم که بسیاری از مردم در لیورپول از این وضعیت ناراضی‌اند، و من پیش‌تر هم گفتم که این موضوع قابل درک است، اما آنچه مرا شگفت‌زده کرد، میزان این نارضایتی بود. من اعتقاد ندارم که هیچ بازیکنی که پیراهن قرمز لیورپول را بر تن می‌کند، به زمین می‌رود و برای کسب سه امتیاز و رسیدن به جام‌ها تلاش می‌کند، باید مورد هو قرار گیرد. درک می‌کنم که دلخوری زیادی وجود دارد، اما به نظر من هو کردن بازیکن خودی در جریان بازی، کاری ناپسند است.»

اما این اسطورهٔ پیشین لیورپول در ادامهٔ تحلیل خود، سخنان صریح‌تری بیان کرد: «ممکن است طرفداران هر باشگاه فوتبال – یا در حال حاضر، هواداران لیورپول – از شنیدن این حرف خوششان نیاید، اما واقعیت این است که اکثریت بازیکنان فعلی رختکن لیورپول احتمالاً آرزوی بازی در رئال مادرید را دارند. من خودم در رختکن حضور داشته‌ام و دیده‌ام که بازیکنانی تیم را ترک کرده‌اند تا به بارسلونا یا رئال مادرید بروند. این موضوع برای هواداران بسیار دشوار است، اما همواره این احساس وجود دارد که آن‌ها در دام این تصور می‌افتند که ‘این بازیکن عاشق باشگاه ماست’، و سپس او به تیم دیگری منتقل می‌شود. بازیکنان مانند هواداران فکر نمی‌کنند. آن‌ها در رختکن چنین می‌گویند: ‘دوست دارم روزی در رئال مادرید بازی کنم.’ و واقعاً هم چنین علاقه‌ای دارند.»

جیمی کاراگر صریح‌ترین چهره در این انتقادات بود، اما تنها فرد نبود. کریس ساتن نیز در گفت‌وگو با «بی‌بی‌سی رادیو 5 لایو» تأکید کرد:«ترنت الکساندر-آرنولد شایستهٔ احترام بسیار بیشتری است نسبت به آنچه امروز دریافت کرد. او چه خطایی کرده است؟ همهٔ جام‌ها را با لیورپول فتح کرده و اکنون فقط خواستار یک چالش متفاوت است. همهٔ هواداران لیورپول چنین واکنشی نداشتند، اما کسانی که او را هو کردند، رفتاری رسواکننده و شرم‌آور داشتند.»

مایکا ریچاردز نیز در اسکای اسپورتس گفت:«ترنت الکساندر-آرنولد برای لیورپول کار فوق‌العاده‌ای انجام داده و انسان بزرگی است.» این بازیکن پیشین فوتبال انگلیس ادامه داد: «درک می‌کنم که هواداران لیورپول کمی از اینکه او در تیم نمانده ناراحت باشند، اما او تصمیم خودش را گرفته و حالا باید از او حمایت کنند. هر واکنش دیگری نادرست خواهد بود. مطمئنم که ویرجیل (فن‌دایک) و مو (صلاح) به او گفته‌اند: ‘بمان!’، اما متأسفانه او تصمیمش را گرفته و آن‌ها باید پشتیبانش باشند.»

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
2 نظرات

آفرین یه بار کص نگفتی

من حس میکنم میخواد کیرمون کنه

آخرین اخبار
10:45 کارلوس اسپی بالاخره فیکس می شود؟ 09:36 بحث رادیو مارکا:«وینیسیوس و امباپه؟ هیچ تیمی نمی تواند با دو بازیکنی در ترکیبش باشد که نمی دوند» 08:35 کمیته داوران اسپانیا: کارت نگرفتن کانسلو، تنها اشتباه داور در ال کلاسیکو 06:17 کارواخال:«گاهی اشتباهی سمت والدبباس می‌پیچم!/ حاضرم پول بدهم تا دوباره کامبک های اروپایی را تجربه کنم» 04:59 دلخوری مدیران رئال مادرید از بیانیه امباپه در مورد چینی‌ها 02:21 «امباپه، حالا روی کسب چمپیونزلیگ تمرکز کن» 01:31 عکس؛ کوناته در تبلیغات شرکت لباس ورزشی 01:01 سهام اسپانسر امباپه هم سقوط کرد! 00:22 تمام شدن بلیت های بازی رئال مادرید و راسینگ ظرف دو ساعت! 23:31 دیومانده به امباپه روحیه داد 23:30 رکوردهایی که امباپه با دبل در نیوکمپ ثبت کرد 22:26 بحث خبرنگاران رادیو مارکا:«فلیک تحقیر شد، بارسلونا دیگر شکست ناپذیر نیست» 20:50 خوشبینی نسبت به مصدومیت والورده 20:31 «رئال مادرید بالاخره در مسیر شکل گیری» 19:17 انتقاد تند از امباپه و لامین یامال: «برای جایزه التماس کردند، اما به کین حتی تبریک تبریک نگفتند!» 18:48 معذرت خواهی امباپه از چینی ها به سه زبان مختلف! 18:33 رییس لالیگا از چینی ها به خاطر صحبت های امباپه عذرخواهی کرد 18:14 عکس؛ بنر هواداران سویا علیه رئال مادرید 17:12 سردبیر توپ طلا:«کین در آخرین لحظات از امباپه سبقت گرفت» 16:22 بحرانی که امباپه برای خودش، لالیگا و رئال مادرید در چین ایجاد کرد! 15:34 قهرمانان خاموش رئال مادرید در ال‌کلاسیکو؛ از مهارهای لونین تا پاس گل طلایی کاماوینگا 14:25 بلینگام، جذاب ترین بازیکن جام جهانی 2026! 13:24 شکایت لالیگا از توهین های هواداران بارسلونا به کاماوینگا 12:15 رونمایی امباپه از میم محبوبش ماله کشی یک سیاستمدار برای عددسازی به سود پرز: اشتباه نگارشی 97 میلیونی!