«پرز به دنبال انتقام غش کردن لاپورتا به سمت چفرین و تباس»

نوشته شده توسط admin در 16 دسامبر 2025 - 16:01

مرجع خبری رئال مادرید: جمعه گذشته، خوان لاپورتا برای ادای توضیحات در برابر قاضی آلخاندرا خیل ــ سومین قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده نگریرا ــ حاضر شد و همانند ترانه سابینا، همه‌چیز را انکار کرد؛ حتی آشنایی با نایب‌رئیس پیشین داوران را. مردی که گویی هرگز وجود نداشته، جز برای دریافت پول؛ چرا که از او هیچ رد و نشانی باقی نمانده، نه در آتاپوئرکا، بلکه اگر چیزی باشد، فقط در اداره مالیات. نگریرا به بهانه ناتوانی ادعایی شهادت نمی‌دهد؛ گزارش‌ها هم پیدا نمی‌شوند، چون ظاهراً هر پنج سال یک‌بار راهی منقل می‌شوند؛ و به گفته دو مربی وقت، حتی یک برگ کاغذ هم از برابر چشمان‌شان عبور نکرده است. پرونده‌ای باز که هم‌زمان شده با بدترین دوران روابط مادرید–بارسلونا؛ آن هم به‌دلیل دو تغییر مسیر لاپورتا: یکی به سمت تباس و دیگری به سوی یوفا.

تا اینجا، رئال مادرید کارزارش علیه داوری را تند کرده بود، اما از یک مرز عبور نکرده بود: اتهام‌زنی مستقیم به بارسلونا. حتی در ماجرای ثبت‌نام دیرهنگام دنی اولمو نیز چشم پوشید. اما لاپورتا این طرح صلح را منفجر کرد. در ژوئیه، یوفا بارسلونا را به‌دلیل نقض فیرپلی مالی ۶۰ میلیون یورو جریمه کرد که این رقم، بی‌هیچ اتفاق تازه‌ای جز دیداری دوستانه میان چفرین و لاپورتا، به ۱۵ میلیون کاهش یافت. اپیزودهای بعدی، خروج بارسلونا از سوپرلیگ و آغوش‌گشودن به تباس بود. و آن‌گاه مادرید در پرونده نگریرا شتاب گرفت؛ پرونده‌ای که قابل اغماض نیست. واکنش تند فلورنتینو به اتفاقات هفته اخیر (اوساسونا، وینیسیوس و…) گواه همین رویکرد است.

دو سال پیش، لاپورتا می‌گفت: «تباس علیه بارسا و علیه من یک کمپین حیثیتی به راه انداخته است.» سه هفته پیش، اما، همان پرونده انضباطی علیه رئیس لالیگا از سوی TAD برایش «خبر بدی» بود؛ آن هم دقیقاً به‌دلیل افشای داده‌های حساس درباره خودِ بارسلونا. پیش‌تر نیز باشگاه از شکایت علیه لالیگا درباره توافق با CVC ــ شکایتی که همراه با رئال مادرید و اتلتیک مطرح شده بود ــ کنار کشیده بود. خلاصه اینکه، هدف نجات حساب‌ها با هزینه صلحی مصلحتی بود؛ تا در نهایت، در پاسخ به فلورنتینو، پیام فنجان‌قهوه‌ای صادر شود با این مضمون که «مادرید قدرت است و بارسا آزادی». اگر مرکز افکارسنجی بیاید و ببیند.

لوئیز نیتو – آس

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
2 نظرات

گوهکاری خود کفتاره که به بشکه عنی همچو لاپورتا اعتماد کرد و نذاشت منحل شه

مدیر خودش میدونه
ولی به جای این حرفا تقویت تیم و نتیجه گرفتن خیلی بهتره تا اینکه بخواد پی این کارا رو بگیره
بعیده هرچند ولی خب.

آخرین اخبار
10:45 مارکا: تفاوت ژابی و مورینیو در مدیریت بازیکنان 09:36 زیدان:«ممکن است امباپه در پست محبوبش بازی کند» 07:29 بلینگام، بازیکن پنج ستاره اکتبر 06:47 جی جی گابریل:«رئال مادرید را به بارسلونا ترجیح می دهم؛ رویایم توپ طلاست» 03:30 عکس؛ ادای احترام والنسیا به بازیکن فقید تنه ریف در مقابل رئال مادرید 02:31 بتیس به دنبال جذب دفاع راست اکادمی رئال مادرید 01:25 عکس؛ بازدید رییس جمهور هندوراس از سانتیاگو برنابئو 00:31 بازیکن انگلیسی که در آستانه پیوستن به رئال مادرید بود و حالا در والنسیا توپ می‌زند 23:31 «دیگر حتی آیفون وینیسیوس هم او را نمی شناسد!» 22:31 بازگشت باشکوه برناردو سیلوا؛ از نیمکت‌نشینی طولانی تا تبدیل شدن به مغز متفکر رئال مادرید 21:31 سقوط ازاد وینیسیوس؛ حالا دیگر نه دریبل می‌زند و نه گل! 20:59 لیست رئال مادرید مقابل والنسیا 20:31 اعتماد توخل به بازیکن نیمکت نشین رئال مادرید 20:00 نظر بیژن رابینسون در مورد شرایط وینیسیوس 19:27 امباپه، بهترین بازیکن لالیگا در ماه اکتبر 18:41 سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم» 18:00 غیبت وینیسیوس در تمرین به علت سفر به دبی/ پایان دوران محرومیت پس از بازی مستایا 17:22 مورینیو:«دوست دارم در بازی اتلتیکو و بارسلونا، هر دو شکست بخورند» 16:31 سرمربی والنسیا به دنبال سبک فوق دفاعی مقابل رئال مادرید 15:27 تغییر چهره سانتیاگو برنابئو برای میزبانی دوباره از NFL 14:34 دومفریس:«باید استراحت کنیم، بازیهای زیادی انجام می دهیم» 13:31 بحث داغ کارشناسان رادیو مارکا درباره وینیسیوس؛ «اگر نیمکت‌نشینی را نمی‌پذیرد، نمی‌تواند بازیکن رئال مادرید باشد» 12:22 ماستانتونو: «در رئال مادرید رفتار فوق‌العاده‌ای با من داشتند؛ بلینگام بازیکن محبوب من است» عکس کارراس از گولر در جکوزی حمایت بنزما از وینیسیوس در سخت ترین روزهایش