آس: کارلوس اسپی، از پذیرش نیمکت‌نشینی در لوانته تا تحقق رویای حضور در رئال مادرید

نوشته شده توسط admin در 1 آگوست 2026 - 17:30

مرجع خبری رئال مادرید : آس در گزارشی در توصیف مهاجم تازه وارد رئال مادرید نوشت: زندگی کارلوس اسپی، مهاجم متولد سال ۲۰۰۵ در تاورنس د لا والدینییا، تنها طی یک سال به‌طور کامل تغییر کرده است. لوانته به‌تازگی به لالیگا صعود کرده بود و خولیان کالرو هدایت این تیم را بر عهده داشت. سرمربی لوانته اعتقادی به این مهاجم نداشت و به او توصیه کرد برای برخورداری از فرصت بازی و ادامه روند پیشرفت، تیم دیگری پیدا کند.

اما اسپی نپذیرفت. او می‌خواست در لالیگا موفق شود و اطمینان داشت که به هدفش خواهد رسید. تصمیمی پرریسک که می‌توانست پیامدهای بسیار بدی داشته باشد. تقریباً همه‌چیز علیه او بود؛ سرمربی به او اعتماد نداشت و باشگاه نیز اتا ایونگ را به‌عنوان مهاجم اصلی خط حمله جذب کرده بود.

نیم‌فصل نخست برای اسپی دشوار سپری شد. هواداران لوانته هفته به هفته در ورزشگاه سیتات د والنسیا فریاد می‌زدند: «کالرو، اسپی را به زمین بفرست.» همه‌چیز در ماه ژانویه تغییر کرد؛ زمانی که لوئیس کاسترو هدایت لوانته را بر عهده گرفت و اعتماد کامل خود را به مهاجم اهل تاورنس نشان داد.

ماه مارس، نقطه اوج درخشش اسپی بود. او به‌عنوان بهترین بازیکن ماه لالیگا انتخاب شد و در هر مسابقه، با کیفیت بازی و توانایی گلزنی خود بیش از پیش همه را شگفت‌زده کرد.

کارلوس اسپی به دلیل تحرک بالا و قدرت بدنی‌اش، تهدیدی دائمی و عاملی غیرقابل پیش‌بینی برای مدافعان میانی حریف است. او در محوطه جریمه مهاجمی کشنده محسوب می‌شود. اسپی تنها در ۱۳ مسابقه‌ای که برای لوانته در لالیگا از ابتدا به میدان رفت، ۱۱ گل به ثمر رساند؛ گل‌هایی که نقشی اساسی در بقای تیم داشتند.

هواداران لوانته در منطقه اوریولس همواره از او با علاقه یاد خواهند کرد؛ بازیکنی که در فصلی بسیار دشوار و در شرایطی که تیم در ماه مارس در آستانه سقوط به دسته دوم قرار داشت، به قهرمان بقای باشگاه تبدیل شد.

اسپی به‌خوبی می‌داند چگونه در یک‌سوم تهاجمی زمین حرکت کند. او در پرسینگ مشارکت دارد و با زمان‌بندی مناسب، خود را به شکلی خطرناک به محوطه جریمه می‌رساند. قد ۱.۹۴ متری او نیز باعث شده به دردسری دائمی برای مدافعان حریف تبدیل شود.

این مهاجم اهل والنسیا از نوع بازیکنانی است که در فوتبال امروز کمتر دیده می‌شوند؛ مهاجمی با ظرفیت پیشرفت فراوان و انگیزه‌ای بالا برای رسیدن به بزرگ‌ترین اهداف. آینده مشخص خواهد کرد، اما ممکن است رئال مادرید مهاجم شماره ۹ آینده تیم ملی اسپانیا را به خدمت گرفته باشد. او با دیگران تفاوت دارد و وعده کار، تلاش و مهم‌تر از همه، انگیزه‌ای فراوان را می‌دهد.

کارلوس تمام زندگی خود را وقف فوتبال کرده است. او که به‌تازگی ۲۱ ساله شده، اکنون آکادمی اختصاصی آموزش و ارتقای مهارت‌های فوتبال خود را در تاورنس د لا والدینییا دارد.

او وابستگی زیادی به خانواده‌اش دارد و هر زمان فرصت پیدا کند، نزد نزدیکانش بازمی‌گردد و مانند یکی از افراد عادی خانواده در کنار آن‌ها وقت می‌گذراند؛ جوانی بیست‌وچندساله که هیچ‌چیز را رایگان به دست نیاورده و هر آنچه دارد، حاصل کار، تلاش و تعهد خودش است.

اکنون او بازیکن رئال مادرید است؛ رؤیایی که به حقیقت تبدیل شده است.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
آخرین اخبار
20:59 لیست رئال مادرید مقابل والنسیا 20:31 اعتماد توخل به بازیکن نیمکت نشین رئال مادرید 20:00 نظر بیژن رابینسون در مورد شرایط وینیسیوس 19:27 امباپه، بهترین بازیکن لالیگا در ماه اکتبر 18:41 سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم» 18:00 غیبت وینیسیوس در تمرین به علت سفر به دبی/ پایان دوران محرومیت پس از بازی مستایا 17:22 مورینیو:«دوست دارم در بازی اتلتیکو و بارسلونا، هر دو شکست بخورند» 16:31 سرمربی والنسیا به دنبال سبک فوق دفاعی مقابل رئال مادرید 15:27 تغییر چهره سانتیاگو برنابئو برای میزبانی دوباره از NFL 14:34 دومفریس:«باید استراحت کنیم، بازیهای زیادی انجام می دهیم» 13:31 بحث داغ کارشناسان رادیو مارکا درباره وینیسیوس؛ «اگر نیمکت‌نشینی را نمی‌پذیرد، نمی‌تواند بازیکن رئال مادرید باشد» 12:22 ماستانتونو: «در رئال مادرید رفتار فوق‌العاده‌ای با من داشتند؛ بلینگام بازیکن محبوب من است» 10:45 عکس کارراس از گولر در جکوزی 09:36 حمایت بنزما از وینیسیوس در سخت ترین روزهایش 08:25 پیام احساسی برناردو سیلوا برای کریستیانو رونالدو 07:28 نظر آلبیول در مورد شروع فصل رئال مادرید 06:10 جدایی پسران کاسیاس از رئال مادرید 03:30 «رئال مادرید بدون گولر، روح نداشت» 02:31 آآک فروریخت، دو طلسم دیگر باقی ماندند 01:25 آمار می گوید: افزایش میانگین گلزنی رئال مادرید از زمان بازی با رم 00:34 موج تمجیدها از عملکرد بلینگام در آتن 23:31 «از روحیه خوانیتو تا روحیه رم» 22:31 گزارش تصویری؛ آآک 2-3 رئال مادرید 22:00 پیراهن امباپه در آتن به چه کسی رسید؟ 21:31 انتقاد تند کارشناسان رادیو مارکا از وینیسیوس؛ «به مشکل ورزشی رئال مادرید تبدیل شده»