اسپی:«امباپه فوق العاده است»/ والورده:«برای دربی هیجان دارم»

نوشته شده توسط admin در 16 سپتامبر 2026 - 15:20

مرجع خبری رئال مادرید: کارلوس اسپی، زننده گل پیروزی رئال مادرید مقابل الچه، بعد از پایان مسابقه در گفت‌وگو با Realmadrid TV گفت:«خیلی خوشحالم، خوشحال‌ترین آدم دنیا هستم. سعی می‌کنم هر طور شده به تیم کمک کنم و هر بار که وارد زمین می‌شوم، جانم را برای تیم می‌گذارم. خیلی خوشحالم. شروع کردن به این شکل برایم مثل یک رؤیا بوده. این متوقف نمی‌شود، ادامه می‌دهیم چون حالا بازی یکشنبه را در پیش داریم. این موفقیت متعلق به همه است. همه ما که وارد زمین می‌شویم از فرصت‌هایمان استفاده می‌کنیم و نهایت تلاشمان را می‌گذاریم.»

تمجید از امباپه:«فوق‌العاده است، دیوانه‌کننده است که تمرین کردن و بازی کردنش را ببینی. این بار پاس گل را به من داد و من بابت او هم خیلی خوشحالم.»

دربی یکشنبه:«خیلی مشتاقم، خیلی هیجان دارم. این اولین دربی من اینجاست و برای برد می‌رویم.»

فده والورده هم در دیدار مقابل الچه در مارتینس والرو به رکورد ۲۵۰ بازی در لالیگا با رئال مادرید رسید. کاپیتان رئال که در برد ۳ بر ۲ تیمش از ابتدا به میدان رفت، بعد از مسابقه به Realmadrid TV گفت:«آدم هیچ‌وقت تصور نمی‌کند بتواند به چنین عددی برسد یا این همه چیز به دست بیاورد. اینجا خیلی چیزها کسب کرده‌ام و می‌خواهم به قهرمانی‌های بیشتری برسم و همچنان در تاریخ این باشگاه نقش داشته باشم، اثری از خودم بگذارم و نامم را در این باشگاه بزرگ، بهترین باشگاه دنیا، ثبت کنم. برای من افتخار و رضایت بزرگی است که همچنان به چنین دستاوردهایی برسم و وظیفه‌ام را برای تیم انجام بدهم. تا وقتی تیم برنده شود، من خوشحالم.»

او درباره بازی هم گفت:«از پیروزی خوشحالیم. یکی از بهترین نیمه‌های اول فصل را داشتیم. از نتیجه و اینکه دوباره بردیم خوشحالیم. از عملکرد هم‌تیمی‌هایم هم خوشحالم، چون فکر می‌کنم بازی خیلی خوبی انجام دادند و مخصوصاً گلزنان، وقتی لازم بود، حاضر بودند.»

دیومانده:«بازیکنان خیلی سریعی هستند. داریم کم‌کم دیومانده را بیشتر می‌شناسیم. وقتی رو به جلو حرکت می‌کند، تمام ویژگی‌های لازم برای عبور از حریف و بازی یک‌به‌یک را دارد. من به او اعتماد دارم، همه ما به او اعتماد داریم. می‌دانستم بالاخره فرصت خواهد داشت پاس گل بدهد یا گل بزند و در نهایت هم یک پاس فوق‌العاده برای امباپه فرستاد.»

اهمیت این پیروزی:«وقتی برنده می‌شوی، همیشه مهم است تا بتوانی به جنگیدن در لالیگا ادامه بدهی، بالای جدول بمانی و اعتمادبه‌نفس بیشتری بگیری. باید با شرایط خوبی به دربی آخر هفته برسیم. این برد انگیزه زیادی و انرژی خوبی به ما می‌دهد. حالا باید استراحت کنیم و برای بازی بعدی آماده شویم.»

دربی:«خیلی هیجان داریم، اشتیاق و انرژی زیادی داریم. مهم بود که ببریم تا از نظر روحی با شرایط خوبی به بازی بعدی برسیم. از پیروزی، وضعیت تیم و نحوه ورود هم‌تیمی‌ها به زمین خوشحالیم. بازیکنان نیمکت برای ما خیلی مهم هستند. امروز آن‌ها بازی را عوض کردند.»

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
9 نظرات

فده کمتر شوت میکنه و تو حمله شرکت میکنه این فصل ولی عقب زمین بنظرم پیشرفت کرده نسبت به فصل قبل
هرچند بازیای بزرگ هنوز نرسیدن

تیم پیشرفت کرده، یه تعداد بازیکن ریدن تو ریتم تیم و در حد اندازه تیم کار نکردن مثالش هم کاماوینگا، وینیسیوس و هویسن ( کلا خط دفاع جالب نبوده) و تا حدودی شوامنی

والورده تا اینجا وسط جمع کرده. و جالب تو پاسوری هم انگار یه تکون خورده . یکیش پااسی بود که به دیومانده داده بود رو صحنه گل حضرت

اگر از والورده درست استفاده بشه تو پست ۶ بازیکن بینظیریه

حمل توپ در فضا خالی…

قدرت توپ گیری بالا

سرعت بالا واسه جا به جایی ها

پاسوری نسبتا قابل قبول

بازیکن رو باید با مربی سنجید

مثالش رافینیا تو زمان ژاوی و رافینیا زمان فلیک

اونو تا جایی که یاده انگار گول رداده بود دیومانده ولی سر گلی که امباپه زد پ آفساید شد اون،پاس بی نقص رو فده داد ولب آفساید میلی متری خرابش کرد همون پاس رو اگه بازیکن های بارسا مینداختن تو کل ورزش ۳ مینوشتن پاس بی نقص فلانی

پاس به دیومانده رو گل دوم
والورده داده بود نه گولر

گفتم تا اونجایی که دیدم نگفتم حتما بازم مهم نیست

رئال تو تمام چمیونزایی که برده سیستمش رو به 442 تغییر داده و جام برده..یعنی وقتی مهاجم قاتل اون جلو دارم دیگه نیازی به مهاجمای بیشتری نیست..باید پشت مهاجم رو محکم ببندم و قوی کنم توپ برسونم مهاجم و گل و جام..الان سه ساله کمربند میانی افتضاح شده و مهاجما فقط الکی گل میزنن و جامی در کار نیس..هافبکو درست آقای خوزه ..

برید عملکرد استقلال جلو السد رو ببینید به اون میگن فوتبال دفاعی فوتبالی که ما بازی میکنیم اصلا دفاعی نیست.

فوتبال دفاعی به عملکرد استقلال جلو السد میگن،استقلال با تاکتیک دفاع اتوبوسی تیم پرستاره السد با کلی هافبک بازیساز زد زمین،استقلالی ها عالی دفاع کردند وکم نقص تقریبا تمام روزنه ها رو بربازیکنان السد بستند چه پشت محوطه وچه داخل محوطه عالی دفاع کردن گلرشون خیلی کم به زحمت افتاد، خیلی عالی با ۲،۳پاس ضد حمله می زدند و بااینکه موقعیت زیاد نداشتند اما به خوبی از موقعیت هایشان استفاده کردن و۳گل زدند تمام کنندگی عالی داشتن،باسیستم ۲هافبک دفاعی بازی کردن و بدون هافبک بازیساز اما موفق شدند هافبک های بازیساز وطراح بزرگ السدرو مهارکنن،در طول این چند بازی ما یعنی با همین سیستم دفاعی بازی کردیم اما آیا تونستیم نمایشی مانند نمایش استقلال جلو السد داشته باشیم؟خیر در دفاع پرضعف بودیم و موقعیت به حریف زیاد دادیم،هافبک دفاعی های ما ضعیف بودن و کلی شوت پشت محوطه خوردیم،درخلق موقعیت گل خوب عمل کردیم اما کلی موقعیت خراب کردیم تمام کنندگی مهاجمامون افتضاح بوده،باید این مشکلات حل بشه تا سبک دفاعی جواب بده،به امید موفقیت رئال مادرید

آخرین اخبار
20:59 لیست رئال مادرید مقابل والنسیا 20:31 اعتماد توخل به بازیکن نیمکت نشین رئال مادرید 20:00 نظر بیژن رابینسون در مورد شرایط وینیسیوس 19:27 امباپه، بهترین بازیکن لالیگا در ماه اکتبر 18:41 سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم» 18:00 غیبت وینیسیوس در تمرین به علت سفر به دبی/ پایان دوران محرومیت پس از بازی مستایا 17:22 مورینیو:«دوست دارم در بازی اتلتیکو و بارسلونا، هر دو شکست بخورند» 16:31 سرمربی والنسیا به دنبال سبک فوق دفاعی مقابل رئال مادرید 15:27 تغییر چهره سانتیاگو برنابئو برای میزبانی دوباره از NFL 14:34 دومفریس:«باید استراحت کنیم، بازیهای زیادی انجام می دهیم» 13:31 بحث داغ کارشناسان رادیو مارکا درباره وینیسیوس؛ «اگر نیمکت‌نشینی را نمی‌پذیرد، نمی‌تواند بازیکن رئال مادرید باشد» 12:22 ماستانتونو: «در رئال مادرید رفتار فوق‌العاده‌ای با من داشتند؛ بلینگام بازیکن محبوب من است» 10:45 عکس کارراس از گولر در جکوزی 09:36 حمایت بنزما از وینیسیوس در سخت ترین روزهایش 08:25 پیام احساسی برناردو سیلوا برای کریستیانو رونالدو 07:28 نظر آلبیول در مورد شروع فصل رئال مادرید 06:10 جدایی پسران کاسیاس از رئال مادرید 03:30 «رئال مادرید بدون گولر، روح نداشت» 02:31 آآک فروریخت، دو طلسم دیگر باقی ماندند 01:25 آمار می گوید: افزایش میانگین گلزنی رئال مادرید از زمان بازی با رم 00:34 موج تمجیدها از عملکرد بلینگام در آتن 23:31 «از روحیه خوانیتو تا روحیه رم» 22:31 گزارش تصویری؛ آآک 2-3 رئال مادرید 22:00 پیراهن امباپه در آتن به چه کسی رسید؟ 21:31 انتقاد تند کارشناسان رادیو مارکا از وینیسیوس؛ «به مشکل ورزشی رئال مادرید تبدیل شده»