مارکا: بهره بردن کارلوس اسپی از دقایقش به بهترین شکل ممکن

نوشته شده توسط admin در 19 سپتامبر 2026 - 13:01

مرجع خبری رئال مادرید: کارلوس اسپی از تک‌تک ثانیه‌هایی که مورینیو در اختیارش می‌گذارد، نهایت استفاده را می‌برد. مهاجم جوان رئال مادرید در شروع این فصل فرصت چندانی برای بازی نداشته و تقریباً همیشه زمانی وارد زمین شده که تیم به‌شدت به گل نیاز داشته است.

از پنج مسابقه‌ای که اسپی در آن‌ها به میدان رفته، در سه بازی زمانی وارد شده که رئال جلو نبوده است. مقابل اسپانیول، در حالی که بازی مساوی بود، مورینیو ۱۰ دقیقه مانده به پایان او را به زمین فرستاد و اسپی با گل پیروزی پاسخ اعتماد مربی‌اش را داد. برابر بتیس هم در حالی که فقط هشت دقیقه باقی مانده بود و رئال عقب بود، وارد زمین شد و با یک ضربه قیچی‌برگردان تماشایی گل زد؛ هرچند گل به دلیل آفساید میلی‌متری مردود شد. مقابل الچه هم داستان تقریباً تکرار شد و فقط سه دقیقه زمان لازم داشت تا دوباره گل پیروزی رئال را به ثمر برساند.

دو حضور دیگر او شرایط متفاوتی داشت. برابر اینتر فقط یک دقیقه بازی کرد؛ تعویضی که تقریباً صرفاً برای تلف کردن زمان انجام شد. مقابل رئال سوسیداد هم چهار دقیقه فرصت داشت، آن هم زمانی که رئال با نتیجه راحت ۴-۱ جلو بود.

در مجموع، اسپی فقط ۲۶ دقیقه بازی کرده، اما همین مدت کوتاه را به طلا تبدیل کرده است. آمارش گویای همه‌چیز است: دو گل، یک گل مردود به دلیل آفساید، چهار شوت و دقت پاس ۸۰ درصدی.

طبیعی است که با این حجم کم از حضور در زمین، مشارکتش در جریان بازی محدود باشد، اما هر زمان ظاهر می‌شود معمولاً نزدیک محوطه جریمه است و یک هدف کاملاً روشن دارد: تمام کردن حمله.

البته تأثیر اسپی فقط در آمار خلاصه نمی‌شود. هر بار وارد زمین می‌شود، حضورش برای مدافعان حریف دردسر ایجاد می‌کند. قدرت بدنی، توانایی درگیر کردن مدافعان مرکزی و مهم‌تر از همه، غریزه‌اش برای تشخیص محل فرود توپ باعث شده به گزینه‌ای بسیار ارزشمند برای مورینیو در لحظاتی تبدیل شود که بازی گره می‌خورد.

مورینیو او را به‌عنوان یکی از راه‌حل‌های تیم در شرایط اضطراری شناسایی کرده، اما همزمان می‌داند عملکرد اسپی کم‌کم مطالبه دقایق بیشتری را ایجاد می‌کند.

مشکل اسپی اما کاملاً مشخص است و نامش کیلیان امباپه است؛ یکی از بهترین مهاجمان جهان و بازیکنی که خود مورینیو درباره‌اش گفته: «عادی نیست.»

اسپی هم به‌خوبی نقش خودش را می‌داند. در سکوت کار می‌کند، از این ماجراجویی غیرمنتظره در رئال مادرید لذت می‌برد و امیدوار است گل‌ها به‌تدریج در را برای دقایق بیشتر باز کنند.

او می‌داند تا وقتی امباپه جلوتر از او قرار دارد، رسیدن به ترکیب اصلی تقریباً مأموریتی غیرممکن است، اما هدفش این است که به بازیکنی مهم تبدیل شود و شب‌های بزرگ را با پیراهن سفید تجربه کند.

فعلاً همین ۲۶ دقیقه کافی بوده تا نشان دهد گلزنی را در خونش دارد. و اگر همین میزان از اثربخشی را حفظ کند، چه کسی می‌داند؛ شاید روزی او هم مثل خوسلو از قهرمانان برنابئو شود، مهاجمی که ابتدا به‌عنوان راه‌حلی فرعی آمد و در نهایت با دو گل فراموش‌نشدنی مقابل بایرن، به قهرمان یکی از شب‌های بزرگ لیگ قهرمانان تبدیل شد.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
12 نظرات

اسپی رو تا موقعی که میمون باشه فیکس نمی کنن

از صحبت های گزارشگر های شبکه ۳ صدا سیما در مورد افتتاحیه بازی های آسیایی نژاد پرستی می باره خاک تو سرشون

چی گفت مگه

استاندارد های دوگانه یه عده فشاری رو بازگو کرد

فرق بین مهاجم تشنه و فرصت طلب با بلاگر اینجا مشخص میشه …
یکی از ده دقیقه هایی که نصیبش میشه گل میسازه ، یکی هم با 3 سال حضور تو تیم و عوض کردن 4 مربی همچنان آینده مبهمی داره

چیزی که خجالت اوره اینه مورینیو هروقت درخطره بهش فرصت میده اونم میاد تو کمترین فرصت باسن موریو نجات میده تهشم موری مث زباله میذارتش رو نیمکت تهش چن دقیقه بهش بازی میده

ترکیب اول:
کورتوا
کوکوریا. هویسن. کوناته. ترنت
والورده. برناردو
امباپه. بلینگام. گولر
اسپی.
ترکیب دوم:
کورتوا
کوکوریا. هویسن. کوناته. ترنت
شوامنی. والورده
دیومانده. بلینگام. گولر
امباپه.
خودم ترکیب اول به نظرم موثرتره. یکی اینکه از دبل پیوت شوامنی-والورده خوشم نمیاد. دوم اینکه حضور یه مهاجم کلاسیک فیزیکی مثل اسپی باعث بهتر شدن خط حمله و بهتر شدن عملکرد وینگرها میشه. چون مدافعا رو جذب خودش میکنه و فضا تو گوشه ها بازتر میشه

دامفریس از ترنت بهتره

حشیش زدی؟

من خودم فن ترنت بودم قبلا ولی این کصخل تو دومین فصل حضورش هنوز یه گل نزده چهار تا هم تهش پاسگل داده باشه

مشکل همون امباپست داش
کوکوریا .هویسن .کوناته .ترنت.
والورده .برناندو
دیوماندع.جود.گولر
اسپی
این خیلی بهتره

باز شروع شد الان امباپه دوباره برینه همه میگن بره بعد بازی بعد گل بزنه میگن نه خوبه
سینوسی بازی چیه؟

آخرین اخبار
20:59 لیست رئال مادرید مقابل والنسیا 20:31 اعتماد توخل به بازیکن نیمکت نشین رئال مادرید 20:00 نظر بیژن رابینسون در مورد شرایط وینیسیوس 19:27 امباپه، بهترین بازیکن لالیگا در ماه اکتبر 18:41 سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم» 18:00 غیبت وینیسیوس در تمرین به علت سفر به دبی/ پایان دوران محرومیت پس از بازی مستایا 17:22 مورینیو:«دوست دارم در بازی اتلتیکو و بارسلونا، هر دو شکست بخورند» 16:31 سرمربی والنسیا به دنبال سبک فوق دفاعی مقابل رئال مادرید 15:27 تغییر چهره سانتیاگو برنابئو برای میزبانی دوباره از NFL 14:34 دومفریس:«باید استراحت کنیم، بازیهای زیادی انجام می دهیم» 13:31 بحث داغ کارشناسان رادیو مارکا درباره وینیسیوس؛ «اگر نیمکت‌نشینی را نمی‌پذیرد، نمی‌تواند بازیکن رئال مادرید باشد» 12:22 ماستانتونو: «در رئال مادرید رفتار فوق‌العاده‌ای با من داشتند؛ بلینگام بازیکن محبوب من است» 10:45 عکس کارراس از گولر در جکوزی 09:36 حمایت بنزما از وینیسیوس در سخت ترین روزهایش 08:25 پیام احساسی برناردو سیلوا برای کریستیانو رونالدو 07:28 نظر آلبیول در مورد شروع فصل رئال مادرید 06:10 جدایی پسران کاسیاس از رئال مادرید 03:30 «رئال مادرید بدون گولر، روح نداشت» 02:31 آآک فروریخت، دو طلسم دیگر باقی ماندند 01:25 آمار می گوید: افزایش میانگین گلزنی رئال مادرید از زمان بازی با رم 00:34 موج تمجیدها از عملکرد بلینگام در آتن 23:31 «از روحیه خوانیتو تا روحیه رم» 22:31 گزارش تصویری؛ آآک 2-3 رئال مادرید 22:00 پیراهن امباپه در آتن به چه کسی رسید؟ 21:31 انتقاد تند کارشناسان رادیو مارکا از وینیسیوس؛ «به مشکل ورزشی رئال مادرید تبدیل شده»