شب رکوردها در آتن؛ از شلیک تاریخی والورده تا رکوردشکنی امباپه و بلینگام

نوشته شده توسط admin در 5 نوامبر 2026 - 12:01

مرجع خبری رئال مادرید: پیروزی ۳ بر ۲ رئال مادرید مقابل آاک آتن در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا، علاوه بر ثبت یک کامبک هیجان‌انگیز، با مجموعه‌ای از رکوردهای فردی و تیمی همراه شد. از نخستین گل خارج از خانه فده والورده در این رقابت‌ها تا ادامه روند گلزنی کیلیان امباپه و رکوردهای تازه جود بلینگام، شاگردان ژوزه مورینیو شب ویژه‌ای را در پایتخت یونان پشت سر گذاشتند.

فده والورده که پیش از این هفت گل در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رسانده بود، تمام گل‌هایش را در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو ثبت کرده بود. اما کاپیتان اروگوئه‌ای این بار در دقیقه ۲+۹۰ با شوتی تماشایی از پشت محوطه جریمه، نخستین گل خارج از خانه خود در این رقابت‌ها را به ثمر رساند؛ گلی که سه امتیاز ارزشمند برای رئال مادرید به همراه داشت.

این گل همچنین ادامه یک روند جالب در تاریخ اخیر مادریدی‌ها بود. رئال مادرید از فوریه ۲۰۲۵ تاکنون، چهار پیروزی خارج از خانه در لیگ قهرمانان را با گل‌هایی در دقیقه ۹۰ یا پس از آن به دست آورده است. بلینگام و وینیسیوس مقابل منچسترسیتی در ورزشگاه اتحاد، رودیگر در رم و حالا والورده در آتن، زنندگان گل‌های تعیین‌کننده این چهار پیروزی بوده‌اند.

کیلیان امباپه نیز با گلزنی مقابل آاک، روند درخشان خود در لیگ قهرمانان را ادامه داد. مهاجم فرانسوی اکنون در شش مسابقه متوالی این رقابت‌ها گل زده و با بهترین رکورد دوران حرفه‌ای خود که در سال ۲۰۲۲ با پاری‌سن‌ژرمن ثبت کرده بود، برابری کرده است. در تاریخ رئال مادرید، تنها دو بازیکن موفق شده‌اند در حداقل شش مسابقه پیاپی لیگ قهرمانان گلزنی کنند؛ کریستیانو رونالدو با رکورد ۱۱ مسابقه متوالی، از فینال کاردیف در سال ۲۰۱۷ تا آوریل ۲۰۱۸، و امباپه که اکنون با شش بازی متوالی در تعقیب این رکورد است.

امباپه در این روند مقابل بایرن مونیخ در دو مسابقه و همچنین اینتر، رم، لایپزیش و آاک گلزنی کرده است. او همچنین به سومین بازیکن تاریخ رئال مادرید پس از کریستیانو رونالدو و کریم بنزما تبدیل شد که در هر چهار مسابقه نخست یک فصل لیگ قهرمانان موفق به گلزنی می‌شود.

جود بلینگام دیگر ستاره رکوردشکن شب آتن بود. هافبک انگلیسی با گل تماشایی خود، به هفتمین فصل متوالی گلزنی‌اش در لیگ قهرمانان رسید؛ دو فصل با بوروسیا دورتموند و پنج فصل با رئال مادرید. در میان بازیکنان انگلیسی، تنها فیل فودن و بلینگام موفق شده‌اند در هفت دوره اخیر این رقابت‌ها گلزنی کنند. فودن با گلزنی در ۹ فصل پیاپی، از فصل ۲۰۱۹-۲۰۱۸ تا ۲۰۲۷-۲۰۲۶، رکورددار بازیکنان انگلیسی در تاریخ لیگ قهرمانان است.

بلینگام همچنین با گل خود مقابل آاک، تعداد گل‌هایش برای رئال مادرید در لیگ قهرمانان را به ۱۰ گل در ۳۷ مسابقه رساند. او پس از گوتی که در ۹۷ مسابقه ۱۶ گل به ثمر رسانده بود، دومین هافبک رئال مادرید است که به رکورد ۱۰ گل در این رقابت‌ها می‌رسد.

در کنار این رکوردها، مارک کوکوریا نیز با ارسال پاس گل بلینگام، نخستین پاس گل دوران حرفه‌ای خود در لیگ قهرمانان اروپا را در بیست‌ویکمین حضورش ثبت کرد. این همچنین اولین پاس گل او با پیراهن رئال مادرید در تمامی رقابت‌ها بود که در پانزدهمین مسابقه‌اش برای این تیم به ثبت رسید.

در بخش رکوردهای تیمی نیز رئال مادرید برای پنجمین بار در تاریخ خود، چهار مسابقه نخست یک فصل لیگ قهرمانان اروپا را با پیروزی پشت سر گذاشت. مادریدی‌ها پیش‌تر در فصل‌های ۲۰۰۲-۲۰۰۱، ۲۰۱۲-۲۰۱۱، ۲۰۱۵-۲۰۱۴ و ۲۰۲۴-۲۰۲۳ به چنین دستاوردی رسیده بودند و حالا این رکورد را در فصل ۲۰۲۷-۲۰۲۶ تکرار کرده‌اند.

رئال مادرید همچنین به نخستین تیم اسپانیایی تبدیل شد که از زمان معرفی فرمت جدید مرحله لیگ در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴، چهار مسابقه ابتدایی خود را با پیروزی به پایان می‌رساند. نکته جالب دیگر، توانایی شاگردان مورینیو در بازگشت به مسابقات است. رئال مادرید این فصل در لیگ قهرمانان شش امتیاز از مسابقاتی کسب کرده که ابتدا در آن‌ها از حریف عقب افتاده بود؛ آماری که در کنار لیورپول و رئال بتیس، بهترین عملکرد این فصل رقابت‌ها محسوب می‌شود.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
19 نظرات

وینی حضورش دو تا مشکله هم چپو از کار میندازه هم راست

ولی یه مشکل دیگه هم مورینیو بلاخره فهمید دبل پیوت فده و شوامنی رو نداشتن

همینا دو تا کار نبود وینی و هافبک درست بازی دادن

باعث شد تیم از اون رو به این رو بشه

خیلی فراتر از کارافتادن چپ راسته با وینی هرچیز تیم چند لول داغون تر میشه نه بازی ترکیبی میتونن انجام بدن نه پرس از بالا کمک به دفاعی درست انجام میشه نه از نظر خلق موقعیت درست عمل میکنن عملا دوباره برمیگردیم به فوتبال بکش زیرش

مقایسه موز با وینی :
موز می‌تونه گشنگیت رو تا حدودی بر طرف کنه (حالتو خوب می‌کنه)
وینی میرینه تو حالت و سلامت روانت

وینی موز دوست داره

هرکی به نوعی داره به تیم کمک میکنه جز وینی
حتی اندریک هم موثر تر از وینی ظاهر شد و چند تا حرکت خوب رو شروع کرد
رو گل دومی هم خوردیم پاس امباپه بود که وینی حرکت نکرد برا گرفتنش و در ادامه پرس نکرد و برگشت گل خوردیم

وینی تو 3 بازی قبلیش تو چمپ 0 دریبل موفق داشته

اوفففف بنازم عجب آماری

اوفففف ک.یرم دهنت وینی

ریدمان های کوکو اولای فصل تقصیر وینی بود،دلیل:شرکت نکردن تو دفاع و ۲به۱شدن کوکو.
تو همه چیز مقصره این پدرسگ.
داداش مثلا بیای بگی وینی برامون ۲ چمپ اورد اشتباهه چون اون زمان‌کروس داشتیم مودریچ داشتیم‌ و…بخاطر گلزنی تو فینال نباید گفت این پدرسگ برامون ۲تا چمپ اورده این حرف توهین به رئاله

داداش این میمون ۲۰۲۴ واقعا خوب بود
ولی الان واقعا ریده و باید سیکتیر کنه

دیگه چقدر باید بگذره چقد شانس بیاریم تا بفهمی مشکل همین مادرجنده سیاهه
رم ویارئال آاک بس نی؟
همشو با وجود این داشتیم میباختیم(ویارئالم بزور بردیم)
مگه مشکل فقط دریبلشه؟
این حرومی وقتی توپ دست تیم نی هم کمک نمیکنه کوکوریا بدبخت هربازی ریده سر کمک نکردن این یابوئه
وقتی برنمیگرده بقیه مجبورن پوشش بدن فضای خالی زیاد میشه خب شاشیدم تو صورت دخترت بیناموس کی باید بفهمی اینو

همه این بدبختی ها از قرار داد گوهی هست که پرز بسته برای 6 سال باید فکنم 300m بهش دستمزد بدن

بعد میگن فحش نده به این پرز جاkش

آرسنال می‌خواسته 70 تا برای بازیکنی دو سال تو افت بوده سال آخر قرار دادش بود بده

بعد پرز با نبوغ کامل بر میداره دستمزد نجومی تمدید هم می‌کنه باهاش

دیگه کی فلجنیسیوس رو گردن میگیره ……

دیومانده یکی از اصلی ترین عامل موفقیت های تیمه تو دفاع عالیه تو حمله هم عالیه مثل سگ دفاع میکنه و مثل اب خوردن دریبل میزنه و تو شوت زنی هم عالیه و با امباپه هماهنگن‌‌و…این پسر فقط ۱۹ سالشه فکر کن تا ۲یا۳ سال دیگه چی بشه…اوه اوه

شوامنی رد گم کنی بود

فقط گولری که مورینیو از ترکیب خط زد واقعیت رئال نشون میده .

که مربی چقدر تحت فشاره تا بدون هیچ مشکلی دیومانده رو بفرستن سمت راست تا وینی دلقک تو پست وینگر چپ کود دهی رو ادامه بده

بحث هم عشق و علاقه پرز به وینی دلقک نیست . بحث قراردادی که با این زباله بستن و پرز حالا نمیتونه کاری که کرده رو قورت بده و نمیتونه بندازه بیرون

امسال سال سوم کود دادن دلقک

شیریان نسخه پیرهن تو شورت خطرناکه

نمیخوام واقعا وینی رو بکوبم ولی واقعیت اینه وینی 2024 دیگه تموم شد..دیشب هم بازی کوکوریا رو خراب کرده بود و هم دیامونده رو..توپ لو دادناش خیلی بالاست.واقعیت اینه ریتم تیمو به هم میزنه و مربی هم مشخصه فشار پرز باعث شده نتونه نیمکت نشینش کنه..اگه معجزه ای رخ نده بعیده وینی سودی واسه تیم داشته باشه..

دوباره اون کامبک زدن های رئال شروع شد،چند وقتی بود کامبک نمیزدیم

سلطان کامبک برگشته

ناموسا این رئال بوی چمپ میده،اگه وینی نرینه تو تیم میتونیم چمپ بزنیم
سال ۲۰۲۲ هم هیچکس رئال رو مدعی نمیدونست ولی آخر چیشد؟ آخرش بازهم پادشاه قهرمان شد

ولی اون سال مشکلی به نام وینی نداشت که هم گندبزنه به بازی کوکوریا هم دیومانده هم خودش برینه تو بازی

اره واقعا درسته

پاریس خیلی خرزوره لعنتی اگه انقدر پاریس سرحال و هماهنگ نبود تو بازیای بزرگ می گفتم رئال احتمالا شانس اول میشه ولی فعلا همون پاریسه

قطعا پاریس شانس اوله

واقعا انریکه تیم خوبی ساخته

آخرین اخبار
21:00 اینفوگرافی؛ خلاصه عملکرد کاماوینگا، وینیسیوس و امباپه مقابل آاک 20:32 مشکلات اصلی ترکیب رئال مادرید به گفته خبرنگار اسپانیایی 19:52 نقشه القراری برای سوء استفاده از نام رافا نادال و به حراج گذاشتن رئال مادرید 19:31 اومتیتی:«وینیسیوس دیگر ترسناک نیست»/ میاتوویچ:«کامبک کمتر و آرامش بیشتر می‌خواهم!» 18:37 تصاویر؛ بلینگام، کروس و په په در تبلیغات عرضه دوباره پیراهن اژدها 17:56 وداع کریستیانو رونالدو با تیم ملی پرتغال با پیامی احساسی 17:31 تمجید مهاجم اسبق بارسلونا از استادیوم رئال مادرید 16:31 «رقص تماشایی رئال مادرید در یونان» 15:31 شب رکوردها در آتن؛ از شلیک تاریخی والورده تا رکوردشکنی امباپه و بلینگام 14:31 سبقت بلینگام از رکورد کاسیاس 13:31 «والورده بالاخره دارد با کاپیتانی در رئال مادرید آشنا می شود» 12:10 پیام انریکه ریکلمه به نادال:«جلوی فروش سهام رئال مادرید را بگیر!»/ آلکاراز:«انتصاب نادال باورنکردنی است» 10:38 میلیتائو و اولین حضور فیکس در رئال مادرید پس از 197 روز 09:36 به جا مانده از بازی با آاک: کامبک به سبک نادال 08:31 «بلینگام، یک لیدر در ترکیب رئال مادرید» 07:34 آس: ادامه ناکامی مورینیو در احیای وینیسیوس 07:04 میلیتائو:«بلینگام را به خاطر تبلیغ کالوین کلین مسخره کردیم» 06:44 26 روز طلایی رئال مادرید با هفت برد متوالی 05:50 بلینگام:«عادی است که فده این گونه شوت بزند»/ والورده:« از هم تیمی هایم ممنونم» 05:45 عکس/ سکوت یک دقیقه ای در آتن 05:25 سرمربی آاک:«حسم ترکیبی از غرور و غم است» 04:11 واکنش مورینیو به کامبک در آتن 02:39 آاک آتن ۲-۳ رئال مادرید/ باز هم کامبک اروپایی 01:37 توقف یک نیمه ای رئال مادرید در آتن 00:31 «امباپه اعصابی پولادین دارد»