مرجع خبری رئال مادرید : پیتر بوژ، مربی هلندی دورتموند در مورد بازی سه شنبه این تیم مقابل رئال در وستفالن صحبت کرد.
تست جدی:”از نظر من تست در کار نیست. شرایط خوبی داریم. مقابل یک حریف فوق العاده قرار می گیریم و از این بازی خرسند هستم.”
قدرت تیمهای اسپانیایی در سطح اروپا:”تیمهای اسپانیایی در سطح اروپا غالب هستند به خصوص بارسا، رئال و التتیکو. سطح خوبی دارم. نمی توانم دذ موذد آلمانی ها نظر بدهم چون سال اول من در این جاست. بایرن نماینده خوبی درچمپیونزلیگ است و ما هم می توانیم باشیم. امسال می تواند متفاوت باشد.”
رئال مادرید زیدان:”خوشحال می شوم که رئال را ببینم. بازی خیلی خوبی ارائه می دهند و بازیکنان خوش تکنیک زیادی دارند. از زمانی که زیدان به این جا آمده سبک مشخصی دارند.”
زمان مناسب برای تقابل با رئال:”ما هم غایبانی داریم و سعی می کنیم سبک مشخصی از فوتبال را ارئه بدهیم. ترکیب رئال آن قدر بزرگ است که از پس دو، سه غایب بر می آیند. ”
خط حمله خوب دورتموند و خط حمله ضعیف رئال:”موافق نیستم. رونالدو امسال زیاد بازی نکرده اما فوق العاده است و می تواند گلهای زیادی بزند. مهاجمان دیگر رئال هم همین طور هستند.”
سبک جسورانه تان را مقابل رئال حفظ می کنید؟” مسلما همین طور است اما باید عملکرد خوبی داشته باشیم. “


