مرجع خبری رئال مادرید : بایرنی ها قبل از بازی رفت مقابل رئال سعی کردند به داور فشار بیاورند اما کویپرس یک قضاوت بی نقص و بی اشتباه داشت و رئال برنده شد.
اما هاینکس و بازیکنانش این تاکتیک را برای بازی برگشت هم ادامه دادند. مولر، هاینکس و دیگر اعضای بایرن در روزهای اخیر سعی کرده اند که فشار را روی چاکر داور ترکیه ای به حداکثر برسانند.
بایرنی ها از بازی پارسال مقابل رئال یاد کردند (که البته اگر درآن بازی اشتباه داوری رخ نمی داد و گل دوم بایرن مردود می شد، کار در 90 دقیقه تمام می شد و به وقت اضافه کشیده نمی شد) و حتی بحث ها در مورد بازی برگشت رئال و یووه را تکرار کردند آن هم در حالی که در آن بازی گل سالم ایسکو خورده شد و پنالتی لوکاس سالم بود. به هر صورت باید دید که این تاکتیک چقدر جواب می دهد و جونیت چاکر چقدر تحت تاثیر حرفهای بایرنی ها برای بازی امشب در برنابئو قرار می گیرد.



کار به اونجاها نمی کشه …
گل زود هنگام، کمر اونا رو می شکند …
من موندم چرا پرز با این تایرن کونیخی های پدر سگ و یوونکوسی های مادر خراب رابطه اش خوبه ؟ اینا که همیشه دارن ضد رئال عر عر میکنن .
بجز گل آفساید اعلام پنالتی رو روبن هم اشتباه بود
بدون شک میبریم،ایناهم مثل پاریس ویووه توزمین ناامیدشدن،به داورفشار میارن،ترسیدن بیچاره ها
خدایا شاکرم که طرفدارِ پاک ترین و بی حاشیه ترین تیمِ دنیا هستم.
گوه خوردن