واران دیگر شیشه‌ای نیست

نوشته شده توسط admin در 18 جولای 2018 - 16:15

مرجع خبری رئال مادرید : واران 25 ساله نشان داد که دیگر شیشه ایس نیست. این بازیکن که با رفتن په په یک سال است که دیگر هیچ رقیبی برای فیکس شدن در ترکیب رئال ندارد فصل قبل از 62 بازی رئال در 44 تایش حضور داشت که برای تیم ملی فرانسه هم 12 بازی شامل هفت بازی در جام جهانی داشت.

واران در جام جهانی 630 دقیقه بازی کرد تا مشخص شود که بدن آمکادگی دارد. او در این فصل مجموعا 3808 دقیقه بازی کرد که بهترین رکوردش از زمان پیوستن به رئال به شمار می رود.

واران در این فصل یک بار هم در رئال در هفت بازی پیاپی به میدان رفته بود. وارا ندر تعطیلات است و به سوپرجام اروپا نمی رسد اما مسلما آمادگی بدنی خود را حفظ خواهد کرد. مصدومیت وی در سال 2013 باعث شده بود که او تبدیل به بازیکنی شیشه ای شود.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
5 نظرات

خداکنه بیلم دیگه شیشه ای نباشه….

اون زنی که تو داری باید روئین تن بودی .زیباترین زن ببن تمام فوتبالیستها.صلیغه ات حرف نداره

به هیچ وجه از رفتن زیدان ناراحت نیستم چون زیدان هیچ اعتقادی به جوون گرایی نداره. همون سبایوس رو رئال وقتی خرید و از چنگ بارسا دراورد اندازه بردن چمپینوزلیگ خوشحال بودم. ولی زیدان طرفو چسبوند به نیمکت. حتی بعضی بازیا طرفو رو نیمکت هم نمیزاشت. عین همین رفتارو با تئو هرناندز داشت. زیدان گند زد به آینده کواچیچ . کوچیچ استعداد خالصه. تو بازی جلو تیمای درپیت تو لالیگا که عملا خط حمله ندارن. زیدان کاسمیرو رو فیکس میزاشت که تو کارای هجومی صفره. در حالیکه باید بجاش کواچیچ رو فیکس میکرد. کاسمیرو رو جلو تیمای قوی مثه بارسا و اتلتیکو و… باید فیکس میکرد.از خامس هیچموقع خوشم نیومد.ولی خدایی رفتاری که زیدان باهاش کرد عین نامردی بود.ینی خامس اندازه لوکاس وازکز و بنزما هم نیس. خامس اگه مهاجم نوک بازی کنه . به خدا قسم از بنزما بیشتر گل میزنه. همین زیدان نزاشت رئال کپا رو بخره. بعد برین به پرز فوش بدین. تو چمپینزلیگ هم خدایی فقط و فقط بخاطر عملکرد فردی بازیکنا و تجربه و غیرتشون بردیم. اینکه واقعا بین رونالدو و پرز چی گذشته معلوم نیس. هر کی یه چیزی میگه. در مورد دستمزد مثلا مسی و نیمار از رونالدو تو رئال خیلی بیشتر میگرفتن. بارسا و پی اس جی و تیمای هر کاری کردن ما هم باید اونکارو انجام بدیم؟؟؟؟ همین هازارد مهمترین بازیکن چلسی تو 5 سال اخیر بوده.بهش چلسی 10 تا میده. میشه تقریبا نصف امباپه و یک سوم نیمار. در حالیکه هازارد واسه چلسی واقعا از جوون مایه گذاشته و میتونس با رفتن به من سیتی و پی اس جی یا حتی بارسا خیلی بیشتر حقوق بگیره. ولی تو چلسی موند. الانم فقط چون رئالو دوس داره میخواد بیاد رئال. نه بخاطر پول.

زیزو خامسو نابود کرد خدایی
سبایوسو خرید اونم نابود کرد
کواچیچ تا مرز نابودی برد
مارکوس یورنته ای که بهش اعتقاد نداشت رو اورد و اونم نابودتر کرد
وایخو که نابود بود
مایورال هم به حقش نرسید. واقعا خوب بود امار گلزنیش از بنزما بهتر بود
بیلم تا حدودی کمرنگ کرد

خوب تو سوپرجام اروپا بازیکنان اصلی مون نیستن یعنی بازی سختی پیش رو داریم

آخرین اخبار
22:31 حسرت ادامه‌دار امباپه برای توپ طلا؛ ۹ دوره حضور در میان نامزدها، بدون کسب جایزه 21:29 اعتقاد رئالی ها: شش بازیکن از حریفان باید کارت قرمز می‌گرفتند! 21:00 کورتوا هم منتقد وزیر حمل و نقل اسپانیا شد 20:31 کروس:«همه انتظار شکست رئال مادرید در ال کلاسیکو را داشتند» 19:45 واکنش خبرنگار اسپانیایی به «اشتباه نگارشی» باورنکردنی به سود پرز! 19:15 کری‌خوانی کوکوریا و بائنا برای مبارزه بوکس؛ «لهش می‌کنم!» 18:46 بیانیه رسمی رئال مادرید در پی حادثه مرگبار قطار در اسپانیا 18:31 بازگشت قاتل دانمارکی تیم زنان رئال مادرید 17:33 «بازگشت امید به ترکیب رئال مادرید» 16:22 چین عذرخواهی امباپه را نپذیرفت/ رئال مادرید هم بیانیه معذرت خواهی داد! 15:31 لالیگا هفده شعار تخلف آمیز را در ال کلاسیکو ثبت کرد 14:31 سرمربی زنان رئال مادرید:«تقابل با بایرن مونیخ یک دیدار تاریخی است» 13:27 مارکا: نمره قبولی خریدهای تابستانی رئال مادرید در ال کلاسیکو 12:15 روایت پدر و پسر رئالی از اخراج از ال کلاسیکو با وجود خرید بلیت با 2800 یورو! 10:45 کارلوس اسپی بالاخره فیکس می شود؟ 09:36 بحث رادیو مارکا:«وینیسیوس و امباپه؟ هیچ تیمی نمی تواند با دو بازیکنی در ترکیبش باشد که نمی دوند» 08:35 کمیته داوران اسپانیا: کارت نگرفتن کانسلو، تنها اشتباه داور در ال کلاسیکو 06:17 کارواخال:«گاهی اشتباهی سمت والدبباس می‌پیچم!/ حاضرم پول بدهم تا دوباره کامبک های اروپایی را تجربه کنم» 04:59 دلخوری مدیران رئال مادرید از بیانیه امباپه در مورد چینی‌ها 02:21 «امباپه، حالا روی کسب چمپیونزلیگ تمرکز کن» 01:31 عکس؛ کوناته در تبلیغات شرکت لباس ورزشی 01:01 سهام اسپانسر امباپه هم سقوط کرد! 00:22 تمام شدن بلیت های بازی رئال مادرید و راسینگ ظرف دو ساعت! 23:31 دیومانده به امباپه روحیه داد 23:30 رکوردهایی که امباپه با دبل در نیوکمپ ثبت کرد