مرجع خبری رئال مادرید : آژاکس نگران دروازه بانش در بازی مقابل رئال مادرید است. آندره اونانا دروازه بان این تیم به تازگی مصدوم شده است و آنها مجبور هستند از کاستاس لامپرو فعلا استفاده کنند. دروازه بانی یونالینی کهفقط 176 سانتی متر قد دارد.
این دروازه بان در تساوی چهار بر چهار مقابل هیرنفین نمایش خوبی نداشت و روی دو تا از گلها کاملا مقصر بود. هلندی ها معتقد هستند این دروازه بان بیش از هد کوتاه است. او 27 سال سن دارد و بدنش ورزشکاری است اما قدش برای او یک مشکل بزرگ است.



خوبه نگرانی کاربر realmadrid cf در این باره رفع شد.چون معتقد بود اگه اونانا روز خوبش باشه گل زدن بهش خیلی سخته.درست گفتم ؟؟
اگه رئال تو اروپا ریسک کنه ممکنه بتونیم تا مراحل بالا هم برسیم وینی چپ اسنسیو راست و بیل هم جای لشزما حداقل از شوتهای بیل و اسنسیو استفاده کنیم خط میانی هم یورنته کروس و مودریچ و رگیلون هم جای مارسلو