مرجع خبری رئال مادرید : هر چند که جذب کریستین اریکسن هافبک دانمارکی تاتنهام خیلی مشکل است اما رئال بعد از فینال چمپیونزلیگ تلاش هایش را با جدیت پی می گیرد.
رئال بعد از فینال مذاکرات سخت با لوی مالک تاتنهام را آغاز می کند هر چند که به نظر می رسد با توجه به این که اریکسن در سال پایانی قراردادش است خرید او خیلی آسان تر از پوگبا باشد.



یه بازیکن متوسط رو به بالا که هیچ چیز به رئال اضافه نمیکنه.
حداقل 50 بازی کامل ازش دیدم بند کفش مودریچ هم نمیشه.
ما نیاز داریم یه بازبکن هم سطح یا با قابلیتهای بیشتر نسبت به مودریچ بگیریم که پوگبا بهترین گزینست.
پوگبا( بی حاشیه در حضور زیدان) بهترین و کاملترین هافبک دنیاست
یکی دوتا از دوستان حرفای خوبی زدن که اولا ما نباید از هازارد انتظار سالی 50 گل کریستینو رو داشته باشیم..چون هازارد بازیساز و گلسازه و بعد از اینا گلزنه..دوما خرید هازارد بدون خرید مهاجم نوک به درد ما نمیخوره اگه بنز میخواد مهاجم نوک باشه بازم خراب کردناش تو بازیای حساسو میبینیم..ما مهاجم نوک زهردار میخوایم.که هرچی هازارد پاس میده گلش کنه..بازم میگم نباید فشار گلزنیه کریستینو روی هازارد باشه..هازارد یه پسر خوب و مودب و همچنین شیطونه..دوس داشتنیه..بازیشم که حرف نداره..کل دفاعو بهم میریزه..کاش مهاجمایی بیاریم که قدر بازیه هازاردو بدونن.
فقط بخرنش حالا هر وقت اقدام کردن کردن فقط بخرنش
تا با پرز کودن عکس نگیره خود پرزم بگه که جذبش کردیم باور نمیکنم
اریکسن
هازارد
یوویچ
مندی
اندمبله
ینیمیشه؟
شرمنده داداش اندومبله ک قطعا نمیشه..درباره اریکسن هم به نظر من احتمالش خیلی کمه..حتی کمتر از پوگ
وقتی زیدان رو والورده و کاظم حساب کرده ینی اندومبله پشم..
فقط سگسا نره
اریکسن بنظرم احتمال شدنش ۶۰ درصدی باشه ولی اندومبله آرزوم بود
اون 4 تا قطعیه اندمبله رو نمیدونم
و اینکه راموس بره شاید دلیخت