مرجع خبری رئال مادرید : خورخه والدانو بازیکن و مدیر ورزشی آرژانتینی اسبق رئال مادرید در مورد اودگارد صحبت کرد:”او از رقابت کردن درس می گیرد و به نظرم انتقال های قرضی به سودش بوده است. اودگارد خیلی تلاش کرده تا در بالاترین سطح باشد و حالا به هدفش رسیده است. فکر می کنم که تا یک سال یا یک سال و نیم دیگر اودگارد در رئال مادرید خواهد بود.”
وی در ادامه بیان کرد “خوشحالم که اودگارد یک مشت محکم به میز کوبیده و به یکی از ستارگان تیم ملی کشورش تبدیل شده است. امیدوارم که به بازیکن بزرگی تبدیل شود و به ترکیب ما برگردد.”



بیاد زیر نظر زیدان؟؟ ریسک بزرگیه.
با اون چیپ ناز فقط ۱۵ تا مونده
جالبه سبایوس تو آرسنال و تیم ملی اسپانیا فیکسه، اونوقت از نظر اوس زیدان ذخیره خوب هم به حساب نمیاد.
این سبک مسخره زیدان از هر 1000 بازیکن خوب یکی توش جواب نمیده. واسه همین هست که فقط امید به یکی مثل پوگبا بسته انقدم شدید. از هر 10 تا بازیکن خوب یا ستاره هم که میاد ریال یدونش نمیتونه تو ترکیب بدرخشه. فقط کاظم لش، موفرفری چشم اشکی، واز.گوز و ایسگ.و.ه. اینا ستاره ها زیدانن!