والورده با وجود خستگی مجبور است مقابل مایورکا بازی کند

نوشته شده توسط admin در 15 اکتبر 2019 - 12:33

مرجع خبری رئال مادرید : فدریکو والورده پس از درخشش در رئال مادرید حالا در تیم ملی اروگوئه هم به بازیکن مهمی تبدیل شده است. او شنبه مقابل پرو 90 دقیقه بازی کرد و امشب در بازی دوستانه دیگر مقابل پرو باز هم فیکس خواهد بود.

اما خستگی وی زیدان را نگران خواهد کرد. این بازیکن در بازیهای ملی باید مسافت طولانی 23500 کیلومتر را طی کند و با خستگی در روز پنجشنبه به مادرید می رسد. بدین ترتیب فقط با یک جلسه تمرینی در روز شنبه باید در سن مویکس بازی کند. با توجه به چهار کارته بودن کاسمیرو و خستگی مودریچ و کروس، زیدان چاره ای جز استفاده از فدریکو در بازی شنبه ندارد و این بازیکن باید با وجود خستگی مقابل مایورکا بازی کند.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
5 نظرات

سلام
به نظرم در این شرایط،میشه از ادر میلیتائو در پست هافبک دفاعی استفاده کرد.
قبلا جایی خونده بودم توانایی بازی در این پست رو هم داره.

آرئولا
میلیتائو- واران – راموس
کارواخال- خامس – والورده– ایسکو – وازکز
وینسیوس – بنزما

میتونه از بازیکن های آکاومی استفاده کنه یعنی واقعا یه هافبک پیدا نمیشه همین ها از آکادمی اومدن باید فرصت داد

الکس مارتین کالدرون هست ولی روند رشدش بد متوقف شده. تو خود کاستیا هم مشکل هافبک بیداد میکنه/:

آرئولا
میلیتائو- واران – راموس
کارواخال- خامس – والورده– ایسکو – وازکز
وینسیوس – بنزما

آخرین اخبار
08:35 دلخوری سازمان حمایت از یهودیان از صحبت های تباس در مورد شبکه رئال مادرید 06:09 زنان رئال مادرید بردند اما رضایت بخش نبودند 05:09 لایپزیش پیش از بازی مقابل رئال مادرید به سیخ کشیده شد 03:35 هافبک 15 ساله اسپانیایی اسپورتینگ زیر ذره بین رئال مادرید 02:31 مشتری انگلیسی برای شماره 5 رئال مادرید 01:38 آمار شگفت‌انگیز اسپی که منتظر فرصت‌های بیشتر از جانب مورینیو است 00:28 مرد آلمانی، اولین استخدام رسمی القراری در رئال مادرید؟ 23:31 «بلینگام، کاپیتان آینده رئال مادرید» 22:35 کاپیتان سویا درباره اخراج وینیسیوس: «تا حالا ندیده‌ام بازیکنی به‌خاطر کشیدن مو اخراج شود» 21:34 ادامه فعالیت های زیرپوستی پسرخوانده پرز برای ربودن رئال مادرید/ تاسیس یک شرکت زیرساختی 20:31 مارکا: پیش رفتن تیم مورینیو با طغیان دقایق پایانی 20:12 لیست رئال مادرید مقابل سویا 19:33 مارکا: چمن سانتیاگو برنابئو باز هم باید عوض شود/ این بار به خاطر NFL 18:25 سقوط شرکت فلورنتینو پرز در بورس؛ افت ارزش 13.4 میلیارد یورویی! 17:45 رینیر درباره دوران رئال مادرید: «اصلاً چیزی نبود که انتظار داشتم» 17:05 میلیتائو به فهرست رئال مادرید برگشت؛ پایان تونل بعد از پنج ماه 16:45 زمان در حال حق دادن به ژابی آلونسو است؛ همان مشکلات قدیمی حالا پیش روی مورینیو 16:05 سه نام جنجالی برای قضاوت بازی رئال مادرید و بارسلونا 15:38 مورینیو:«اگر جای وینیسیوس بودم، در تابستان از رئال مادرید می‌رفتم» 14:31 صحبت های بلینگام در مورد رکورد جدیدش در رئال مادرید 13:31 مارکا: تغییر پست والورده، کلید نجات گولر و برناردو سیلوا 11:34 محو شدن براهیم دیاز از نقشه مورینیو «مورینیو قرار نیست برناردو سیلوا، گولر، اسپی و اندریک را فیکس کند» بازگشت مدافع رئال مادرید از مصدومیت طولانی در بازی با سویا؟ خیانت بلینگام به دوست دخترش؟!