برونو هنریک:«در برنابئو، نیروی رئال مادرید را حس کردم»

نوشته شده توسط admin در 20 نوامبر 2019 - 18:45

مرجع خبری رئال مادرید : برونو هنریک ستاره تیم فلامنگو برزیل در مورد این که قبلا  در برنابئو گل زده، صحبت کرد:”شخصا این فرصت را داشتم تا در پیراهن ولفسبورگ را در برنابئو به تن کنم و یکی از بهترین استادیوم های دنیاست. هر کسی دوست دارد آن جا بازی کند. فوتبال دنیا یکی از بهترین های دنیا . رئال و باشگاه بهترین های دنیا هستند و هر تیمی را شکست می دهند. این فرصت را داشتم تا در چمپیونزلیگ مقابل رئال قرار بگیرم و نیروی این باشگاه را حس کردم.”

وی در مورد وینیسیوس هم صحبت کرد:”فلامنگو در دنیا یک باشگاه شناخته شده است که هواداران متعصبی را دارد. یکی از پرطرفدارترین باشگاه های دنیا هستند. برخی از ستارگان دنیا پیراهن فلامنگو را پوشیده اند و وینیسیوس یکی از انهاست. بازیکن بزرگی است. هنوز جوانی است. آینده درخشانی در رئال مادرید و تیم ملی برزیل پیش روی اوست.”

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
3 نظرات

خداییش کی اینو ترجمه کرده؟؟؟؟

ینی حاضرم الان بیل رو بندازن بیرون واسه من یه روز دیر تر اینترنت وصل شه

اين دسته بيل حرومزاده كى ميخواد دست از اين بچه بازيش دست برداره مشخص نيست ولى دوس دارم با عوردنگى بندازنش بيرون تو ورزش سه تيتر زده درمورد بيل [خشم رئال از اقدام عجیب بیل پس از صعود ولز(عکس) ]

آخرین اخبار
18:31 جواهر آکادمی رئال مادرید که با یک گل، خروجش از تونل مصدومیت ها را جشن گرفت 17:31 مشخص شدن ساعت و تاریخ بازی جلو افتاده مقابل سوسیه داد 16:31 سرمربی والنسیا:«اگر دست من بود، هر یازده بازیکن رئال مادرید را کنار می گذاشتم» 15:31 اسپی همچنان صاحب کمترین دقایق ممکن؛ پسری با 9 امتیاز در 51 دقیقه! 14:31 تغییر میانه زمین در تیم مورینیو: تکنیکی ها به جای فیزیکی ها 13:31 آخرین بازی تاریخ رئال مادرید در مستایا؟ 12:15 رونمایی از نقش جدید برناردو سیلوا در تیم ملی پرتغال 10:45 مارکا: تفاوت ژابی و مورینیو در مدیریت بازیکنان 09:36 زیدان:«ممکن است امباپه در پست محبوبش بازی کند» 07:29 بلینگام، بازیکن پنج ستاره اکتبر 06:47 جی جی گابریل:«رئال مادرید را به بارسلونا ترجیح می دهم؛ رویایم توپ طلاست» 03:30 عکس؛ ادای احترام والنسیا به بازیکن فقید تنه ریف در مقابل رئال مادرید 02:31 بتیس به دنبال جذب دفاع راست اکادمی رئال مادرید 01:25 عکس؛ بازدید رییس جمهور هندوراس از سانتیاگو برنابئو 00:31 بازیکن انگلیسی که در آستانه پیوستن به رئال مادرید بود و حالا در والنسیا توپ می‌زند 23:31 «دیگر حتی آیفون وینیسیوس هم او را نمی شناسد!» 22:31 بازگشت باشکوه برناردو سیلوا؛ از نیمکت‌نشینی طولانی تا تبدیل شدن به مغز متفکر رئال مادرید 21:31 سقوط ازاد وینیسیوس؛ حالا دیگر نه دریبل می‌زند و نه گل! 20:59 لیست رئال مادرید مقابل والنسیا 20:31 اعتماد توخل به بازیکن نیمکت نشین رئال مادرید 20:00 نظر بیژن رابینسون در مورد شرایط وینیسیوس 19:27 امباپه، بهترین بازیکن لالیگا در ماه اکتبر 18:41 سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم» غیبت وینیسیوس در تمرین به علت سفر به دبی/ پایان دوران محرومیت پس از بازی مستایا مورینیو:«دوست دارم در بازی اتلتیکو و بارسلونا، هر دو شکست بخورند»