مرجع خبری رئال مادرید : تماشاگرانی که امشب بازی رئال مادرید و منچسترسیتی را از طریق تلویزیون یا رادیو دنبال می کنند باید مراقب باشند. در این بازی دو مندی مقابل هم قرار می گیرند: فرلاند در رئال مادرید و بنجامین در سیتی.
این دو دفاع چپ با هم فامیل نیستند هر چند که هر دو از آکادمی قدرتمند لوآور رشد کرده اند. زمانی که رئال مادرید، فرلاند را خرید برخی هواداران به اشتباه تصور می کردند که بنجامین خریده شده است. حتی یک نفر در اینستاگرام به اشتباه بنجامین را تگ کرد اما مدافع سیتی در جوابش گفت:” فکر کنم منظورت آن یکی مندی است!”
امروز دو مندی جدا از جنگیدن برای صعود به یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ برای حضور در ترکیب فرانسه در یورو می جنگند. البته آنها رقبای سرسخت دیگری نظیر برادران هرناندز و دینیه را دارند. پنج گزینه که دو تا از انها در لیست دشان قرار خواهند گرفت.
فرلاند و بنجامین سبک بازی مشابهی ندارند اما برای جذب انها 115 میلیون یورو هزیه شده : 57 میلیون برای بازیکن سیتی و 48 میلیون برای بازیکن رئال مادرید. مندی رئالی در حالی به این جا رسیدند که هیچ کس تصورش را هم نمی کرد. او در نوجوانی ویلچرنشین شده بود و به نظر می رسید که فوتبال را کنار می گذارد اما با جنگیدن و تلاش به این جا رسید. جمله عجیبی هم در مورد مندی سیتی گفته شده است. اریک دی مکو، مفسر رادیو در سال 2016 در مورد بازیکن سابق مارسی گفته بود که اگر مندی روزی در تیم ملی فرانسه بازی کند، موش قورت می دهد! هر چند که این اتفاق رخ داد و بعدا بنجامین در توئیتر به او کنایه زد.



یه چیز جالب هردوشون کچلن
:):):):)
جوفتشون قیافشون شبیه ولی مندیه ما مندی تره