لونین:«در ابتدا مهاجم بودم؛ در رختکن رئال مادرید حتی نمی توانستم حرف بزنم»

نوشته شده توسط admin در 26 می 2020 - 14:22

مرجع خبری رئال مادرید : آندری لونین دروازه بان اوکراینی رئال مادرید که در حال حاضر قرضی به  اوویدو رفته در مورد شرایط خودش صحبت کرد.

دوران بچگی:” فوتبال را در شهرم که خیلی کوچک بود به عنوان مهاجم آغاز کردم. همه بچه ها می خواستند گل بزنند و خوشحالی کنند. اما از هشت سالگی راهی یارکوف شدم که 100 کیلومتر فاصله داشت. هفته ای یک بار سفر می کردم تا درون دروازه بایستم اما در طول هفته مهاجم بودم.  یادم است که فوتبال بازی می کردیم و چون که حوصله دویدن را نداشتم فقط جلو می ایستادم. در سالن خوب کار می کردند، گلهای زیادی می زدم و جوایز زیادی را برای عنوان بهترین بازیکن، بهترین گلزن، رکورد دار پاس گل و … دریافت می کردم اما در یارکوف فوتبال هفت نفره بازی می کردیم و من حوصله دویدن نداشتم و به همین خاطر سه سال درون دروازه ایستادم. بعد از ان سه تست دادم : در اشختار، مدرسه  یارکوف و تیم متالیست یارکوف که در نهایت متالیست را انتخاب کردم. بین رده زیر 12 سال تا زیر 18 سال در این تیم بودم. برایم مشکل نبود چون دروازه بانی را دوست داشتم. دانش آموز خوبی نبودم و نمرات بدی می گرفتم. پدرم در یک بانک کار می کرد و مادرم کارمند دولتی بود. وقتی مهاجم بودم سعی می کردم که شبیه رونالدو باشم .اولین پیراهنی که داشتم با شماره او بود. به عنوان دروازه بانی اما از کاسیاس الگو می گرفتم.”

پیشنهاد رئال مادرید:”بعد از یکی از تمرینات در شهرک ورزشی زوربا متوجه شدم. واکنش عجیبی داشتم: خیلی خوشحال بودم چون این رویای بچگی ام بود اما کمی نگران بودم و از بزرگی باشگاه رئال مادرید می ترسیدم… اما انگیزه بالایی داشتم. پیشنهادهای دیگری هم داشتم اما وقتی اسم رئال مادرید مطرح شد به گزینه های دیگر فکر نمی کردم. باشگاهم این را می دانست. در کمتر از یک هفته انتقال نهایی شد.”

حضور در مادرید :” بی نظیر بود. با مدیر ملاقات کردم.انتظار نداشتم که فلورنتینو برای خوشامدگویی بیاید. به من گفت که خوشحال است که به تیم ملحق شده ام و در آینده به تیم کمک می کنم. طوری با من برخورد می کرد که انگار پسرش هستم.”

گذشت دو سال از مراسم معارفه اش:” اتفاق خوشایندی بود. اسپانیولی بلد نبودم. فقط 10-14 روز بود که اسپانیایی می خواندم. وقتی به من گفتند که صحبت کنم پیشنهاد دادند که به اوکراینی، اسپانیایی یا انگلیسی صحبت کنم. در ابتدا می خواستم که اوکراینی صحبت کنم چون انگلیسی ام خوب نبود و اسپانیایی بلد نبودم … اما با باشگاه صحبت کردم و گفتند که عالی است اگر اسپانیایی صحبت کنم. به همین خاطر ان هفته سعی کردم که برای خواندن یک متن تمرین کنم. روی گرامر یا این چیزها تمرین نکردم فقط سعی کردم که متن را حفظ کنم. روزی دو، سه ساعت یا حتی چهار ساعت تمرین می کردم تا تلفظ درستی داشته باشم و یادم بماند چرا که این کلمات برایم جدید بودند.”

حالا به اسپانیایی تسلط داری؟” یک معلم خصوصی داشتم و روزی دو ساعت صبح و یک ساعت شب تمرین می کردم. هفته ای شش روز در شش ماه تمرین کردم. باشگاه به من گفته بود که سریع یاد بگیرم. در شش ماه اول مغزم منفجر شده بود (می خندد). یاد گرفتنش آسان  نبود. بعد از آن ادامه دادم. بعد از آن هفته ای ، دو، سه یا چهار جلسه تمرین می کردم. گاهی با استاد و گاهی هم تنها. سعی می کردم که کلمات بیشتری را یاد بگیرم.”

چرا در تابستان قبلی در رئال مادرید نماندی؟” کمی عجیب بود. در مادرید تمرین می کردم چون می خواستم بمانم و برای حضور در ترکیب تلاش کنم. جوان هستم اما اگر به این باشگاه آمدم به این دلیل است که می خواهم چیزی را نشان بدهم. برای بازی کردن آمدم. اما با حضور کورتوا و کیلور خیلی مشکل بود که صاحب فرصت شوم و به همین خاطر قرضی جدا شدم تا سطحم را نشان بدهم. اما کمی بعد کیلور جدا شد… در دوران فوتبال هر کسی ، بر اساس انتخاب هایش اتفاقاتی رخ می دهد و او هم سعی کرد که بهترین تصمیم را بگیرد. زندگی همین است.”

حضورش در پیش فصل در تابستان 2018:”ساکت بودم چون باورم نمی شد… با اودگارد رفاقت خوبی داشتم. جوان بود و به خوبی انگلیسی صحبت می کرد. با کیلور هم کمین تر. در حال حاضر هنوز با کوبو در تماس هستم.”

کورتوا:”او دروازه بان خوبی است و شخصیت خوبی دارد. در یک ماه و خورده ای که با هم بودیم، مشکلی نداشتیم. شبیه من است چرا که قامت خوبی دارد. نحوه استفاده از قدش را دوست دارم چرا که آن طور که به نظر می رسد هم آسان نیست.”

فصل بعد برمی گردی؟” نمی دانم. هنوز چیزی به من نگفته اند. می خواهم فصل را بدون خطر تمام کنم. انگیزه بالایی دارم. این که دو ماه همه چیز متوقف شد خیلی سخت بود و این مشخص است. روی اوویدو تمرکز دارم. سعی می کنم که سطحم را نشان بدهم و به زیدان ثابت کنم که باید به رئال مادرید برگردم چون این هم یکی از گزینه هاست. برای این هدف همه تلاشم را می کنم. می خواهم به رئال مادرید برگردم هر چند که باشگاه و مربی تصمیم نهایی را می گیرند. حس مثبتی دارم و سعی می کنم حسم را حفظ کنم. در پیش فصل قبلی با زیدان صحبت کردم. با کالافت، استعدادیاب تیم و روبرتو وازکز مربی دروازه بان ها در تماس بوده ام.” خودم را آماده حضور در رئال مادرید می بینم و هر روز در اوویدو سعی می کنم آماده باشم.”

پس از دو سال بازی نکردن در لگانس و وایادولید به خودت شک کردی؟” نه، می توانید از هر کسی که با من کار کرده بپرسید. این دیگر گذشته است. درست است که مربیان زیاد به من اعتماد نکردند. دلیلش را نمی دانم. در نهایت ممربی تصمیم می گیرد. مطمئنم که این دو دوره من را قدرتمندتر کرد. ا انتقادها کار آد. همیشه کنار آمده ام.  مربی، کادر فنی و هم تیمی ها سعی کردند به من کمک کنند و به من توصیه بدهند.”

عنوان بهترین دروازه بان جام جهانی زیر 20 سال:” شوچنکو سرمربی اوکراین به من کمک کرد و به من اعتماد کرد. زمانی که در وایادولید بازی نمی کردم هم من را در لیست قرار می داد و در بازیهای دوستانه رویم حساب می کرد. یک سال بازی نکردن وحشتناک است اما او کمکم کرد. یکی از اهدافم این است که دروازه بان فیکس تیم ملی اوکراین شوم. “

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
2 نظرات

به امید پیشرفت بیشتر

خدایی کیفیتش خیلی بیشتر از دروازه‌بان‌های لگانس و وایادولید بود نمی‌دونم چرا بهش بازی نمیدادن

آخرین اخبار
18:31 بازگشت قاتل دانمارکی تیم زنان رئال مادرید 17:33 «بازگشت امید به ترکیب رئال مادرید» 16:22 چین عذرخواهی امباپه را نپذیرفت/ رئال مادرید هم بیانیه معذرت خواهی داد! 15:31 لالیگا هفده شعار تخلف آمیز را در ال کلاسیکو ثبت کرد 14:31 سرمربی زنان رئال مادرید:«تقابل با بایرن مونیخ یک دیدار تاریخی است» 13:27 مارکا: نمره قبولی خریدهای تابستانی رئال مادرید در ال کلاسیکو 12:15 روایت پدر و پسر رئالی از اخراج از ال کلاسیکو با وجود خرید بلیت با 2800 یورو! 10:45 کارلوس اسپی بالاخره فیکس می شود؟ 09:36 بحث رادیو مارکا:«وینیسیوس و امباپه؟ هیچ تیمی نمی تواند با دو بازیکنی در ترکیبش باشد که نمی دوند» 08:35 کمیته داوران اسپانیا: کارت نگرفتن کانسلو، تنها اشتباه داور در ال کلاسیکو 06:17 کارواخال:«گاهی اشتباهی سمت والدبباس می‌پیچم!/ حاضرم پول بدهم تا دوباره کامبک های اروپایی را تجربه کنم» 04:59 دلخوری مدیران رئال مادرید از بیانیه امباپه در مورد چینی‌ها 02:21 «امباپه، حالا روی کسب چمپیونزلیگ تمرکز کن» 01:31 عکس؛ کوناته در تبلیغات شرکت لباس ورزشی 01:01 سهام اسپانسر امباپه هم سقوط کرد! 00:22 تمام شدن بلیت های بازی رئال مادرید و راسینگ ظرف دو ساعت! 23:31 دیومانده به امباپه روحیه داد 23:30 رکوردهایی که امباپه با دبل در نیوکمپ ثبت کرد 22:26 بحث خبرنگاران رادیو مارکا:«فلیک تحقیر شد، بارسلونا دیگر شکست ناپذیر نیست» 20:50 خوشبینی نسبت به مصدومیت والورده 20:31 «رئال مادرید بالاخره در مسیر شکل گیری» 19:17 انتقاد تند از امباپه و لامین یامال: «برای جایزه التماس کردند، اما به کین حتی تبریک تبریک نگفتند!» 18:48 معذرت خواهی امباپه از چینی ها به سه زبان مختلف! رییس لالیگا از چینی ها به خاطر صحبت های امباپه عذرخواهی کرد عکس؛ بنر هواداران سویا علیه رئال مادرید