مرجع خبری رئال مادرید : با بازگشت اودگارد گمانه زنی ها در مورد پیراهن فصل بعدش آغاز شده است. البته به نظر می رسد که بازیکن نروژی به پیراهن خاصی وابسته نیست چرا که از زمانی که فوتبال را شروع کرده دوازده شماره پیراهن مختلف را تست کرده است.
شاید شماره 21 که معمولا به بازیکنان تکنیکی می رسد و با جدایی احتمالی براهیم آزاد می شود، شماره ای منطقی باشد. براهیم سابقه پوشیدن شماره 16 را هم دارد که با رفتن خامس خالی می شود. اودگارد در کاستیا هم شماره های 15 ، 10 ، 7 ، 41 و 11 را به تن کرده و در تیم بزرگسالان شماره های 26 و 27 را پوشیده است. از میان این شماره ها فقط 11 ممکن است با رفتن بیل خالی شود اما احتمالا این شماره نصیب وینیسیوس شود. او در سوسیه داد شماره 21 را تن کرده اما در لیگ هلند تجربه پوشیدن شماره های 17 ، 10 و 18 را دارد که این شماره ها هم بعید است خالی شود.
اودگارد در رئال مادرید سالی دو میلیون یورو دستمزد خواهد گرفت که مبلغ بالایی نیست اما با درخشش می تواند دستمزد خود را افزایش بدهد.
اگر اولین فصل اودگارد و دی یونگ از بارسلونا در لالیگا را با هم مقایسه کنیم هم به نتایج جالبی می رسیم. بازیکن هلندی دو گل زد و سه پاس گل داد آن هم در حالی که در تیم قدرتمندتری بازی می کرد در حالی که مارتین در سوسیه داد با هفت گل و نه پاس گل درخشان بود.



مقایسه مارتین با اون مرتیکه دیونگ خیلی خنده داره. مارتین قشنگ قورتش میده. فقط خوشم اومد بارساییا بد ضایع شدن. فکر میکردن دیونگ میرینه براشون :))))
اگه بازیکنی خریده نشه ترکیب فصل بعد احتمال زیاد اینجوریه :
………….کورتوا…………….
مندی..واران..راموس..کارواخال
کروس..کاسی..والورده..اودگارد
……..هازارد….بنزما……….
البته 442 لوزی میشه که اودگارد پشت فورواردهاست
یا 433
…………کورتوا…………….
مندی..واران..راموس..کارواخال
کروس..کاسی..اودگارد
هازارد….بنزما….آسنسیو
البته تو ترکیب 433 والورده نیمکت نشین میشه و اشتباهه
بهترین ترکیب با برگشت اودگارد 442 لوزیه
4_33 چرا والورده نیمکت نشین میشه اصن باید تو چهار یه سه به والورده جا اودگارد بازی بدی و اگه آسنسیو آماده نباشه اودگارد جاش بازی کنه به نظر من
واقعافروش بازیکنی مث براهیم
ک باسانچومقایسه میشن وحتی درمقاطعی بهترازاون بوده حماقت محضه
زیزوهرخوبی داشته باشه نمیتونه باجوان هاکارکنه
وتعادل روبرقرارکنه
بس کن انقدر چرت نگو. حالا انگار به براهیم بازی نمیده یه بازیکن ۴۰ ساله رو میذاره بجاش. رودریگو یا وینی یا آسنسیو بازی میکنن دیگه.
فقز باید دری وری بگی؟
قرضی میخواد جدا بشه دیگه نمیخوان دائمی بفرستنش که
تو آدم بشو نیستی بابا از صبح تا شب از بزرگ مرد تاریخ بدگویی میکنی لاقل احترام پدر رو نگهدار.)))))))))
همین زیزو خیلی از جوونا رو الان تینجوری کرده
بعدشم براهیم بهش بازی بذه که چی بشه نمونه یه بازیشو میتونم به بازی اخر تیم تو لالیگا اشاره کنم که قشنگ با تکرویا و کارای بچگونش نذاشت که برنده بشیم
براهیم متاسفانه سرعت نداره تو پرس کردن اصلا در حد رودریگو و وینی که سرعتی هستن نیست دوسه سال دیگه وینی چنان وحشتناک میشه که شورت پای حریف نمیمونه
براهیم سرعت نداره! تو اصلا دیدی براهیم بازی کنه یا توی کورس جا بمونه که میگی سرعت نداره فقط بلدید عیب بزارید رو بازیکن مرغ همسایه غازه سانچو سریع براهیم کنده
بابا اینو دو فصل قرضی بدیم به دورتموند ببین چی تحویل میگیریم
مارتین خیلی خوبه لامصب.دیبروین چپ پا
البته دی یونگ هافبک دفاعی_میانی هست
هم پست والوردس بازیکن بدیم نیس ولی 85 تایی که سرش به فاک دادن لذت بخش بود نهایتش 30 تا می ارزید