سوبوسلای نمی خواهد برای نیمکت نشینی به رئال مادرید بیاید

نوشته شده توسط admin در 10 دسامبر 2020 - 12:56

مرجع خبری رئال مادرید : دومینیک سوبوسلای بازیکن مجارستانی که توان حضور در دو جناح خط حمله و پست مهاجم کاذب را دارد به نزدیکانش گفته است که دوست ندارد به تیمی برود که در آن جا نیمکت نشینی او حتمی باشد.

سوبوسلای که در سالزبورگ خوش درخشیده نمی خواهد استعدادش به سادگی هدر برود. رئال مادرید یکی از مشتریانش است اما این هافبک انتظار دارد که حداقل شانس رقابت برای فیکس شدن را داشته باشد. در رئال معمولا زیدان به ندرت نظرش را در مورد بازیکنان عوض می کند و بدنه و ترکیب ثابتش را دارد و همین مسئله شاید به ضرر رئال در مسیر جذب سوبوسلای شود بازیکنی که از لیگ های ایتالیا، آلمان و انگلیس هم مشتریانی دارد.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
17 نظرات

تو رئال وقتی والورده رودریگو وینیس مندی تونستن فیکس بشن با تلاششون اگه سطحش بالا باشه تو هم میتونی بیای واسه ترکیب اصلی مبارزه کنی

فعلا بهترین ترکیب مون با بازیکنان این فصل مون
کورتوا
کارواخال ‌راموس واران ‌مندی
کاسیمیرو ‌کروس‌ والورد ه
هازارد‌ بنزما رودریگو‌
تعویضی ها در نیمه دوم:مودریچ واسکز مارکو وینی نفره بعدی:؟
نکته : اگه هیچ مصدومی نداشته باشیم که بعد هم هست

از اینا بازیکن در نمیاد بازیکنی که میخاد تضمین فیکس بهش بدن سطحش در حد لورکوزنه اشرف هم رفت فیکس باشه. ولی فده والورده نه ادعایی داشت نه چیزی میخاست اومد مثل شیر رفت تو ترکیب اصلی رئال همچین بازیکنایی میخاد ضمن اینکه سیستم زیدان چرخشیه به همه بازی میرسه

بابا ما مهاجم نوک می خایم کلی وینگر داریم تازه کلی وینگر قرضی هم داریم ما فقط هالند رو فعلا می خوایم
تازه هالند هم از امباپه واجب تر

کار خوبی میکنه واقعا
در صورتی که بیاد و همش نیمکت نشین باشه هم استعدادش هدر میره هم هزینش رو دستمون میمونه…نمونه بارز یوویچ!
خیلیم ترافیک داریم تو خط هافبک
اودگارد کاظم کروس لوکا فده
گیریم لوکا ۲۰۲۲ یا نهایت ۲۰۲۳ خداحافظی کنه متاسفانه بازم جا نیست چون کوبو و رینیر هم هستن!

این از حرفاش معلومه که شهامت رقابت نداره تو رئال باید خودتو اثبات کنی اگه میخاد مثل اشرف تضمین بازی کردن بهش بدن همون بهتر که نیاد

خداکنه بعدا حسرتش رو نخوریم

اگه میتونی
بیا با والورده و اودگارد و کروس و کاسیمیرو و مودریچ
بجنگ برای فیکس شدن
اگرم نمیتونی خب نیا

اولا این از همین طرز فکرش معلومه که چطور بازیکنی هست.یه بازیکن ترسو و بی خایه که توانایی جنگیدن و رسیدن به اهداف بزرگ و موفقیت رو نداره.پس از همین الان اصن نمیشه روش حساب کرد.این دوبار تو سانتیاگو سوتی بده و هو شه خودشو خیس می‌کنه و فوتبال یادش می‌ره.

دوماً نیمکت رئال هم لیاقت میخواد (البته که خیلی از بازیکنان کنونی متاسفانه لیاقتشو ندارن)

لیاقتتون همون میلان و اینتر و منچستر که پنج شنبه ها بازی کنید

خب تا اینجا

امباپه پر
آلابا پر
سوبوسلای پر

بشمار تا برسه به کاماوینگا و بقیه …

باز بازیکنای دوزاری..رئال فقط ب سوپراستار نیاز داره مثه امپاپه هری کین دبروینه یا حداقل استرلینگ و هالند..رئال واقعا به یه نسل جدید کهکشانی نیاز داره..

مردچی باشه زیدان میرینه به استعدادش
یویچ بیچاره نگاه کن به خدا الان اگر هرباشگاهی بود باید ۱۵۰تا میدادی که بیاریش رئال
اون وقت بیچاره جزوذخیرهای تیمم نیست چه توقعی داری
استاد انقدر گفت هازارد هازارد که خریدنش دیدید رید به مملکت خدا بیل بیامورزه این بدترازبیل
خوب تبم که تیم باشه میاد ازاول همه بازیهاشو میبره نه اینکه نزرسفره صلوات بگیری که ابروریزی نشه وحذب نشیم
تیم تغییر میخواد اصاصی اگر امسال تغییر نکنه پوسته اندازی نکنه چوبشو توفصل میخوریم بازیکنای سن بالا با یک مصدومیت جزی شیش ماه دورمیمونن

ببین دوست عزیز درسته حق داره دلت بخواد بازیکنی ولی قبلش باید بجنگی مثل کاسمیرو رفت پرتو ولی همچنان جنگید مثل مودریچ که فصل اولش نیمکت نشین بود ولی جنگید و توپ طلا برد مثل اودگاد که بعد از چند سال برگشت جمگید و تسلیم نشد.
می تونی هم مثل اشرف حکیمی بری یه جایی که همیشه فیکسباش و بعد حتی تو لیگ اروپا هم بازی نکنی.

پرید اینم

خیلی باهاش حال کردم ولی این کارش درسته با این اوصاف بعیده بیاد رئال

حالا هرکی پیدا میشه میگه انتظار فیکس شدن در رئال داره
مرد باش بیا بجنگ تو رئال

حیفه از دست بدیمش … فقط همین

آخرین اخبار
09:33 تمجید ستاره تیم ملی انگلیس از بلینگام 07:34 سکوت یک دقیقه ای پیش از تمرین رئال مادرید 06:05 تساوی تلخ زنان رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ 05:32 «امباپه ناچار شد که به توپ نقره ای رضایت بدهد» 03:31 خبرنگار رادیو مارکا به رئالی ها:«جشن نگیرید، هنوز فصل تمام نشده» 02:36 مارکا: گولر بالاخره 90 دقیقه ای شد 01:31 آس: فرمول جدید بلینگام برای پست هافبک هجومی 01:22 توپ طلای رونالدو در ۲۰۰۸، بهترین در تاریخ شد 00:31 «امباپه، از شکست در توپ طلا تا بحران چینی ها» 23:31 رقابت بارسلونا با رئال مادرید برای جذب مدافع آلمانی 22:31 حسرت ادامه‌دار امباپه برای توپ طلا؛ ۹ دوره حضور در میان نامزدها، بدون کسب جایزه 21:29 اعتقاد رئالی ها: شش بازیکن از حریفان باید کارت قرمز می‌گرفتند! 21:00 کورتوا هم منتقد وزیر حمل و نقل اسپانیا شد 20:31 کروس:«همه انتظار شکست رئال مادرید در ال کلاسیکو را داشتند» 19:45 واکنش خبرنگار اسپانیایی به «اشتباه نگارشی» باورنکردنی به سود پرز! 19:15 کری‌خوانی کوکوریا و بائنا برای مبارزه بوکس؛ «لهش می‌کنم!» 18:46 بیانیه رسمی رئال مادرید در پی حادثه مرگبار قطار در اسپانیا 18:31 بازگشت قاتل دانمارکی تیم زنان رئال مادرید 17:33 «بازگشت امید به ترکیب رئال مادرید» 16:22 چین عذرخواهی امباپه را نپذیرفت/ رئال مادرید هم بیانیه معذرت خواهی داد! 15:31 لالیگا هفده شعار تخلف آمیز را در ال کلاسیکو ثبت کرد 14:31 سرمربی زنان رئال مادرید:«تقابل با بایرن مونیخ یک دیدار تاریخی است» 13:27 مارکا: نمره قبولی خریدهای تابستانی رئال مادرید در ال کلاسیکو 12:15 روایت پدر و پسر رئالی از اخراج از ال کلاسیکو با وجود خرید بلیت با 2800 یورو! 10:45 کارلوس اسپی بالاخره فیکس می شود؟