مرجع خبری رئال مادرید : رویستون درنت بازیکن هلندی اسبق رئال مادرید در مورد جریمه های رانندگی خود گفت :” بیشتر از 250 جریمه رانندگی داشتم. در اسپانیا، هلند و … وقتی می خواستم از اسپانیا خارج شوم، می گفتند که باید کل جریمه هایم را بپردازم در غیر این صورت ممکن بود که دو، سه ساعت بازداشت شوم. معمولا جریمه ها من را عصبانی می کنند. یادم است که پلیس ها بیرون خانه منتظرم بودند تا وقتی خارج می شوم به من بگویند که باید مثلا پنج تا جریمه بپردازم!”
وی در مورد حواشی زندگی شبانه خود در رئال مادرید هم صحبت می کرد:” معمولا اگر جشن می گرفتیم، جشن های حسابی بود. یادم است که زیاد از خانه خارج نمی شوم اما اگر خارج می شدم برای یک جشن حسابی بود. برای دیدن دیگران به جشن نمی رفتم، برای رقص می رفتم. وقتی می باختیم در خانه می ماندم اما وقتی می باختیم به جشن می رفتم. یادم است که دیسکوی روبینیو فوق العاده بود.”
درنت گفت که در رئال مادرید، گوتی بیشتر از بقیه بازیکنان او را تحت تاثیر قرار داده و فوبر بیش از بقیه ناامیدش کرده است. وی در مورد بهترین دوستانش گفت:” دوستان زیادی داشتم. دوران خوبی با روبینیو، هیگواین، اشنایدر، گوتی و … داشتم.”
وی که در حال حاضر به لیگ دسته چهار اسپانیارفته در مورد یکی از تصادف هایش در مادرید گفت :” یادم است که یک تصادف وحشتناک داشتم. یادم است که می خواستم به هتل بروم و برادرم و نامزد سابقم را سوار کنم. راه را بلد نبودم. از جی پی اس استفاده کردم. ناگهان آمبولانس و چند خودروی پلیس را دیدم. نتوانستم توقف کنم و برخورد شدیدی با آنها داشتم. خودرو کاملا نابود شده بود و برخی پلیس ها صدمه دیدند اما این چیزها مربوط به گذشته است، نه حالا.”
از سویی بازیکن هلندی در مورد آینده راموس هم صحبت کرد:”می دانم که خیلی رئالی است و امیدوارم در رئال مادرید بماند.”



خاک تو سرت سیاه زشت
فک کنم بویی از انسانیت نبردی