مرجع خبری رئال مادرید : خاویر بلمان محصول 23 ساله آکادمی رئال مادرید در تیم فوئنلابرادا جا افتاده است. در حقیقت او در هفته های اخیر به دروازه بان فیکس این تیم دسته دویم لالیگا تبدیل شده و نمایش خوبی داشته است.
بلمان از دروازه بان سوم به دروازه بان فیکس فوئنلابرادا تبدیل شده که از هفت بازی حضور فیکس در لیگ دسته دو اسپانیا در دو تا کلین شیت کرده و میانگین یک گل خورده در هر بازی و سه توپگیری را در هر مسابقه دارد. این بازیکن اگر تعداد بازی مشخصی را در فوئنلابرادا انجام بدهد، قراردادش از حالت قرضی به حالت قطعی در می آید هر چند که همچنان بازیکن رئال محسوب می شود.



به نظر من دروازه دوم ( حالا لونین هست میشه سوم ) زیاد مهم نیست بهشون بازی نمیرسه دروازه دوم ها هم در یک سری از شرایط خاص بازی میدن ولی دروازه سومو تیم های بزرگ روش ریسک نمی کنن بیشتر روی دروازه دوم ریسک می کنن مثلا دروازه بان اصلی مصدوم باشه یا تیم آسونی باشه میان تو دروازه ، پس فعلا دعوت نشه به تیم اول بهتره چون باید نیمکت بمونه .