مرجع خبری رئال مادرید : کیلور ناواس دروازه بان کاستاریکایی پی اس جی در مورد دوران حضورش در رئال مادرید صحبت کرد:”وقتی به رئال مادرید ملحق شدم تلاش نکردم تا ثابت کنم که دروازه بانی بهتر از کاسیاس هستم و دوران فوتبالم موفق تر از او خواهد بود. صرفا سعی کردم که از فرصتی که به من دادند استفاده کنم تا با تواضع و سخت تلاش کنم و بهترین عملکردم را داشته باشم. به همین خاطر در پاریس تلاش کردم تا بهترین عملکردم را داشته باشم و به هم تیمی هایم کمک کنم تا بیشترین جامهای ممکن برای هواداران و خانواده ام کسب کنیم.”
وی در مورد تفاوت رئال و پی اس جی گفت :” دو باشگاه بزرگ هستند که سعی می کنند که در تاریخ ثبت شوند. وقتی به پاریس آمدم محبت باشگاه را حس کردم. استقبال بسیار خوبی از من داشتند و همین برایم مهم است. در پاریس همه به من محبت داشتند. در اسپانیا این حس را داشتم که بخشی از باشگاه رئال به طور کامل به من اعتماد نداشتند. از هواداران رئال به خاطر حمایت همه جانبه شان بسیار متشکرم و با وجود تغییر تیم همچنان از من حمایت می کنند. هم تیمی هایم در باشگاه همیشه به من اعتماد داشتند. سعی کردم که در هر بازی با اعتماد به نفس ظاهر شوم.”



کیلور جزو تاریخ رئال هست با اینکه زیاد بازی نکرد و قدش کوتاه بود همیشه بهترین عملکرد رو داشت و عالی کار کرد
هرچند فیکس شدنت با اشکای سن ایکر همراه بود ولی دمت گرم عملکردت خوب بود . چی میشد ایکر دستش نمیشکست لعنت بهت آربلوا
خیلی دوست داشتم مرد….
همیشه تو قلب ما رئالی هستی….
من که کیلور رو حتی از کورتوا بهتر میدونم فقط به خاطر اینکه کورتوا بهترین دروازبان جام جهانی شد مطمئنم پرز به مربیا میگفت کیلور بیرون باشه و الی تو فرصت هایی که بهش داده شد تو بدترین فصل بهترین عملکرد رو داشت هیچوقت تو اولین بازی که زیدان برگشت رو یادم نمیره چه سیوی کرد چه قابلیت هایی داشت پرتلاش بود همیشه سعی میکرد با قدی که داشت بهترین عملکردشو ارائه بده عجب پنالتی گیری بود حیف رفت
کیلور از سال ۲۰۱۶ تو چمپیونز هروقت و تو هرتیمی فیکس بازی کرده رفته فینال:).
رئال تو پست دروازبان تو این چند سال همیشه بهترینارو داشته
وی افزود اونایی که تو خط رئال نیستند، خون شهدای مادرید رو پایمال میکنند،
کی… میتونه مثل من عاشق چشات باشه
کیلور از اسطوره های رئاله
بازی هاتو هیچوقت فراموش نمیکنم مرد
ادم بی حاشیه ای عس