مرجع خبری رئال مادرید : کارلوس ساینز راننده محبوب و سرشناس اسپانیایی در مورد مسائل مختلف صحبت کرد.
تجلیل از زیدان:” او به عنوان مربی یک الگو است.اگر بخواهم چیزی را در موردش بگویم از هوش او می گویم که با کسی قابل مقایسه نیست. به نظرم همه ارزشهایی که رئالی ها برای یک مربی می خواهند را دارد. باید اتفاق نظر داشته باشیم که وقتی در شرایط مشکل قرار می گیری آسان نیست که بهترین عملکردت را حفظ کنی.”
تمدید قرارداد راموس:” استعداد و فیزیک بی نظیری دارد. یک لیدر است. کاپیتان رئال مادرید است و سطح بسیار بالایی از خودش ارائه می دهد. او را نمی توان نادیده گرفت. قطعا اگر دست من باشد می خواهم که بماند. با حضورش به تنهایی چیزهای زیادی به تیم می دهد.”
امباپه یا هالند:” دو فوتبالیست برتر حال حاضر هستند و رئال مادرید باید بهترین ها را انتخاب کند. اگر بخواهم انتخاب کنم، هر دو را انتخاب می کنم.”
بازی با لیورپول:” بازی مشکلی است اما به نظرم رئال شانس دارد. با هیجان و استرس بازی را نگاه می کنم. باید به جوان ها اعتماد کنیم. همیشه نشان دادیم که می توانیم به آنها اعتماد کنیم.”
رئیس رئال نمی شوی؟” در حال حاضر به نامزدی ریاست رئال فکر نمی کنم. سرم خیلی شلوغ است و رئال در دستان فرد مناسبی است.”



اقا باور کنین با خرید هالاند ما ضرر میکنیم چجور میشه به رئال ایمل بزنیم سانچو بخرن سانچو تکنیکی و سرعتیه و کمتر ۱۰۰ میل قیمتشه تابستون چون سال اخر قرار دادشه لطفا یکی یه راه حل بده ما باید مثلث وینی سانچو امباپه رو برای اینده درست کنیم هالند مثل یوییچ میشه کیا میان؟
سانچو خیلی عالیه ولی اینم در نظر بگیر که نوسان داره درست مثله خود هالند
تو بیشتر بازی های بزرگ محو هست
من تو چند بازی بزرگ دیدم بازیاشو که اصلا و ابدا اون تکنیکی رو که ازش انتظار میره اونجا نمیتونه به نمایش بزاره…
ولی در مجموع سانچو هم میتونه گزینه خوبی باشه
اوهوم راس میگی
سانچو امباپه وینی توی پست هم دیگه هستن
راموس صدرصد باید بمونه حتی فکر اینکه بره یه تیم دیگه دیوونم میکنه
هرچی فکر میکنم به این نتیجه میرسم که رفتن راموس بیشتر از اینکه ظلم به رئال باشه ظلم به فوتباله
غارسا برای فسی ۵۵۵ میل پول داد که نره
بعد ما باید بخاطر ۱۰ درصد افزایش و کاهش کاپیتانمون رو رد کنیم بره؟
آقا نکنین این کارو من دیگه طاقت جدایی راموس بعد ایکر و کریس رو ندارم…
https://real-madrid.ir/fa/?p=288591#comment-912261
برای کاربر Hala real mardid
جوابت رو دادم
جا داره همینجا هم ازت عذر خواهی بکنم اگه ناراحت شدی
نه تنها تو بلکه تمام اعضا
من فقط و فقط منظورم مدیرا و بازیکنا و هیئت و طرفدارای واقعی غارسا تو کاتالانن
دیگه هیچگونه منظور بدی نداشتم و ندارم
چون هیچ ایرانیه طرفدار بارسایی منو از خودش ناراحت نمیکنه
من اگه یه حرفی میزنم کلی میگم و بحثم با خود باشگاهه نه طرفدارایی که فقط بازیهاشو نگاه میکنن