مرجع خبری رئال مادرید : در فاصله کمتر از 48 ساعت تا پایان نقل و انتقالات تابستانی یک روز بی خبر و بی نتیجه در مورد امباپه سپری شد.
کیلیان در بازی پی اس جی و رنس دبل کرد. امباپه نمی خواست هواداران پی اس جی را بیش از این دلخور کند تا اگر در نهایت انتقالش نهایی نشد و یک سال دیگر در پاریس ماند بتواند با آنها تعامل داشته باشد و در سال 2022 با دل خوش به رئال بیاید.
جوزپ پدررول سلطان اخبار ضد و نقیض و چرند و پرند در تلویزیون اسپانیا در شروع برنامه بامداد دوشنبه خود به امباپه حمله کرد و نوشت که چرا کیلیان در صفحه اینستاگرامش بازی مقابل رنس را “یک شب عالی” خوانده است.
پدررول در این خزعبلاتی که از ذهن مریضش تراوش می کرد گفت که امباپه با گلهایش، خوشحالی اش مقابل رنس و پیامش پس از بازی باعث شده تا مدیران پی اس جی نسبت به حفظ او مصمم تر شوند و فردا 250 تا 300 میلیون یورو برای فروختن طلب کنند!
به نظر می رسد که سرزنش کردن امباپه توسط ملیجک رسانه ای پرز صرفا یک لوده بازی جدید از او برای داغ کردن برنامه اش باشد. امباپه تا کنون هر کاری که از دستش بر می آمده را برای پیوستن به رئال انجام داده، شش بار با تمدیذ مخالفت کرده است، کاری که قطعا از افراد سست عنصری مثل پدررول که به لطف یوروپاشی های رسانه ای پرز به این جا رسیده اند، بر نمی آمد و حمله کردن به امباپه برای پرت کردن حواس ها صرفا یک تاکتیک جدید از جانب دلقک رسانه ای پرز است چرا که پرز و نزدیکانش می دانند اگر انتقال امباپه موفق نشود و رئال نتیجه نگیرد، هواداران دوباره یاد افتضاحات مدیر رئال مادرید در تابستان خواهند افتاد، از فایل های صوتی جنجالی تا نامه فراموش نشدنی زیدان و نحوه ناخوشایند جدایی اسطوره باشگاه یعنی راموس از تیم به خاطر اختلاف شخصی با شخص فلورنتینو پرز.



مقصر هست ولی نه اصلی
شما خودتم متن هات چیزی از صحبت های اون کم نداره!
پرز هم چیزی کم نذاشته چرا داری فرافکنی میکنی؟ توی این اوضاع مالی 170-180 میلیون یورو پیشنهاد داده اونم واسه بازیکنی که یه سال از قراردادش مونده . انتظار نداشته باشید که دست به جنون بزنه و 250 خرج کنه چون پرز رو الان همه شناختیم تراز مالی باشگاه رو بهم نمیزنه.
اگر پی اس جی قبول نکنه چند ماه دیگه رایگان باهاش امضا میکنن.
همچین انتظاری نیست برادر همینکه پرز مودریچ و بقیه بازیکنای تیمو مثل رونالدو و راموس از کف نداده ما راضیم!
ثانیا حامد نگفته ۲۵۰ میلیون باید پرز پیشنهاد بده فقط گفته پدرول احترام ام باپه رو نگه نداشته و راست هم میگه!
چرا داری الکی دفاع میکنی؟
معلومە کە افراد این سایت از پرز متنفرن…اگە هرکاری هم برای تیم بکنە
بحث انتقال امباپه عین سیاست شده
ماله کشان اعظم؟؟
حرفی سخنی؟؟؟
یعنی تو نمیتونی این همه کصشعر نگی ؟
از دفاع واجب تر اینه یکی این بیناموس رو ترور کنه
ایول
بچه ها امیدوار باشید!
وقتی این پفیوز گفته نمیاد یعنی انتقال رو قطعی بدونید!
حق سنگینی گفتی برادرم D=
نیومدن ام باپه فقط یه خوبی داره اونم ضایع شدن پدروله البته این بشر پر رو تر از این حرفاس هرچی بشه میگه من گفته بودم :lol:
شبی اصلاحطلبای خودمونه کلا =)))))))
میمیری ** نگی؟
کثافت ما این همه سال بخاطر همون امباپه وایسادیم حالا که داره میاد ببینه اینجا ازش استفبال نمیکنن میره یجا دیگه کیه که امباپه رو نخواد این همه مشتری
پس دهنتو ببند و گوه نخور
با تشکر
خب انتظار داشتید جوزپ پدررول به عنوان یک خبرنگار اسپانیایی طرفدار رئال که خیلی دوست داره امباپه رو با پبراهن سفید ببینه، چی بگه؟ بگه آفرین امباپه که به جای تحت فشار گذاشتن psg اومدی توئیت کردی: یک شب عالی
کاملاً واضحه که این دو گل امباپه و این حرفهای او باعث میشه که مدیران پاریسی دست بالا داشته باشند…
طبق چیزی که توو خبر هم گفته شده فرض بر این بگیریم نذاشتن امباپه بیاد رئال، قراره ی سال اونجا بمونه، اگه این چیزارو نمیگفت میشد دووم بیاره؟ امباپه هرکاری تونست کرد، دیگه چیکار باید میکرد؟ بازیکن حرفهایه، توو کوچه خیابون بازی نمیکنه که. بحث ۱۸۰ م پوله انتقاله. بحث جانشین سلطانه، شوخیه مگه.
بازیکن خودشونه نممیفروشن چرا اینا میخوان حرف زور بزنن ۱۸۰ میلیون پول گوز ناصر هم نیست پرز فکر کرده چن روز آخر پیشنهاد میکنم قبول میکنن ریده شده بهش اگه ناصر ۱٪ احتمال بده که میتونه با امباپه تمدید کنه تا ثانیه آخر قراردادشم نگه
میداره به هیچ وقت تقصیر امباپه یا ناصر نیست این تقصیر پرز و کادرمدیریتی رئال هست که همه رو فروختن تا شاید یه نفرو بخرن آخه مرتیکه زوال عقلی یارو مسی نیمار ایکاردی داره امباپه رو با ۲۰۰ تا هم راضی نمیشه بعد تو چطوری رونالدو راموس رو چشم به هم زدن رد کردی رئال با یه مدیریت متوسط میتونست پنجاه سال دیگه هم رو قله فوتبال باشه اما حیف رئال عزیزمونو چنتا پیرمرد زوال عقلی دارن میگردونن
عالی پسر عالی
کاملا موافقم.
همین امباپه هم بیاد مثل سلطان محبوب بشه، توو اوجش میفروشتش با حاشیه درست کردن براش. میره واسه ی بازیکن دیگه میماله. آخه یکی نیست مرتیکه، تیم ۲۰۱۸ زیدان چه مشکلی داشت که پیشوندیش. بخدا این پیر خرفت میخواد جای سانتیاگو برنابئو بزرگ رو بگیره. والا این حسادتش میشه و هرکاری میکنه از همه محبوبتر بشه. اسکل پلشت. حیف تیم ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ زیدان که داشت هر سال اروپا میآورد. والا بازیکنامون عادت کرده بودن به قهرمانی سی ال. ای تف به مغزت پرز که واقعا خرفتی. حسی هم که باید ما تجربه میکردیم رو منچستریا تجربه کردن. لعنت بهت پرز.
قلبا امیدوارم بیاد و اینکه چه امباپه بیاد چه نیاد تلاش،استراتژی و ریسک پرز برا خریدنش با این قیمت اونم ماه های آخر قردادش قابل تحسینه اما خیانتهاش هیچوقت فراموش نمیشه.
پرز نهایتا یه مدیر اقتصادی و آینده نگرِ
(از این نظر واقعا قابل احترامه)
ولی برا منی که یه عمر طرفدار رئال بودم، هیچوقت یه رهبر دوس داشتنی نمیشه(رائول، کاسیاس، رونالدو، زیدان،راموس…
ینی واقعا حقمون نیست اسطوره هامون تو تیم خودمون خداحافظی کنن یا حداقل با دل خوش برن…؟)
مگه فقط ام باپه تو و اون پرز احمقو نجات بده الدنگ جا اینکارا باید تخماشو لیس بزنین!
امباپه باید بیشتر فشار بیاره به پی اس چی نمی خواد جار جنجال بپا کنه فقط بشون بگه اگه من الان نفروشید هیچی گیرتون نمیاد وقتی ناصر می گه امباپه گفته مجانی نمی ره یعنی چی … یکم فشار بیار به پی اس چی گل بزن شادی کن عیب نداره اینا برا هواداراس ولی باشون اتمام حجت کن …
یه زمانی برنامه ش خوب بود
الان دیگ فقط زر میزنه بدرد نمیخوره
فقط موج سواری میکنه رو اخبار و هیچکدوم درست درنمیاد ادعاهاش
http://real-madrid.ir/fa/?p=290692
آخرین پیشبینی درستش این بود
این 48 ساعتم بگذره
شاید پشت پرده اتفاقی افتاده که خبرش درنیومده هنوز
شاید میخاستن امباپه یه بازی دیگه هم براشون بازی کنه بعد اوکی بدن
چون اوکی رو بدن تو دو ساعت امباپه میرسه مادرید و پول میره به حساب پاریس
گوهررول احمق
پرز باید کاری بکنه امباپه رو بیاره وگرنه زیر فشار میره قطعا
راستی
یادتونه پدررول گفت امسال واسه اعلام خبر پیوستن امباپه به رئال، تعطیلات نمیرم؟
هیچی فقط خواستم بگم سوزشش احتمالا باعث طبخ قسمت راست ماتحت این حضرت شده
گل انگار گفته فردا عصری میخواد تکلیف آینده امباپه رو مشخص کنه
کیر تو امیر قطر که همه رو علاف خودش کرده حرومزاده