مرحع خبری رئال مادرید : ادن هازارد گران ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید در حال حاضر از نظر کادر فنی رئال مادرید حتی در سطح و کیفیت لازم برای حضور به عنوان یار تعویضی هم نیست.
در حقیقت در بازی مقابل اینتر در سن سیرو، آنچلوتی ترجیح داد که از وینیسیوس و لوکاس وازکز به عنوان وینگرهایش استفاده کند و در زمان تعویض ها نیز به سراغ رودریگو گوئس رفت که البته نتیجه بخش بود و بازیکن برزیلی گل سه امتیازی را زد.
آنچلوتی در پایان بازی علت بازی نکردن هازارد را به سبک بازی اینتر ربط داد که در میانه زمین بسیار بسته بازی می کنند و به همین خاطر او به سراغ وینگرهای سرعتی تر رفت تا از جناحین نفوذ کنند. هر چند که این توجیه را نمی توان برای گران ترین و پردرآمدترین بازیکن تیم منطقی دانست. طبیعتا بازیکنی که برایش 130 میلیون یورو هزینه شده و بیشتر از هر بازیکن دیگری در تیم دستمزد می گیرد باید گره هر بازی را حل کند نه این که در شب مهمی نظیر سن سیرو روی نیمکت بنشیند. البته عملکرد ضعیف هازارد در دو سال و نیم اخیر و نمایش خوب تیم در سن سیرو بدون او ثابت کرد که رئال مادرید نیاز چندانی به این بازیکن بلژیکی ندارد و شاید بیش از این انتظار کشیدن امری بیهوده باشد.



فقط حس شیشم شایان. :lol:
نوسترداموس پشماش ریخته
گفت هازارد گل میزنه فلان با کلی ادعا
حتی بازی هم نکرد :lol:
اخه چرا ؟
پس چرا میزاریش تو لیست اگر نمیخوای بهش بازی بدی ؟
ای بابا
چون گشاده
بیاد برینه به ریتم تیم؟
چون دلش می خواد و مربیه تیمه xd:
امیدوارم طرفدارای کمتر فوتبال دیده ی هازارد بالاخره بفهمن که این آقا به درد رئال نمیخوره، تعجب میکنم که بعضیا همچنان به درخششش امید دارن!
چون پولی که باباش رفته میشد اون زمان بورونه دلبخواه با هم گرفت
هیچگاه و هیچگونه وازکز بهتر از هازارد شده نمیتواند، واقعن به شعور انجلوتی لعنت
ما خیلی نیاز به امباپه داریم .. حمله های تیم همش از سمته وینیه .. اگه یه کسی مثه وینی که هم دریبلینگش خوب باشه هم سرعتش خوب باشه مثه امباپه دیگه هیچ نیازی به این کون گشاد نداریم ..
کریس ک رفت ما کلا دیگه سمت چپمونم تعطیل شد و الان فقط وینیسوس التیام زخمه
آنجلوتی وینگری میخواد که بیاد تو دفاع کمک کنه… هرچند چلاقی مثل وازکز باشه.
درمورد سلطان وازکز درست صحبت کن
ادمین جان بیخیال این شو،داغ دلمون رو تازه نکن.
ما دیگه اینو بوسیدیم گذاشتیم کنار مارسلو،یوویچ،ماریانو،وایخو،بیل رو نیمکت،
سالی هفتاد هشتاد میلیون دستمزد میره تو سطل زباله.
هازارد بازیکن 90 دقیقه نیست فعلا
آقا جان هازارد به سبک بازیمون جلوی اینتر نمیخورد چه ربطی داره آخه
هازارد سبک بازیش جوری هست که بیشتر از وسط حمله میکنه اما وینی و رودریگو معمولا از بغل ها حمله میکنن و کارلو هم گفت که میخواستیم از بقل ها حمله کنیم چون اینتر وسط زمین رو بسته بود و فضا نمیداد