گوتی:«مربیگری در بارسا؟ چرا که نه»/ سانز:«هنوز هازاردِ چلسی را ندیده‌ایم»

نوشته شده توسط admin در 1 اکتبر 2021 - 22:15

مرجع خبری رئال مادرید : گوتی بازیکن اسبق رئال مادرید در مراسم سفیران لالیگا صحبت کرد و در مورد مسائل مختلف پیرامون رئال صحبت کرد. وی اظهار داشت:” مربی بارسا شوم؟ چرا که نه؟ می خواهم مربیگری کنم و به همه نشان بدهم که علاوه بر بازیگری می توانم مربی خوبی هم باشم.”

فرناندو هیرو بازیکن اسبق رئال مادرید هم در مورد آنچلوتی صحبت کرد:” او آقا است. شخصیت فوق العاده ای دارد. برای باشگاه بی نظیر است. مثل همیشه برای لالیگا و چمپیونزلیگ خواهد جنگید. تقویم به او کمک نمی کند چون خیلی فشرده است.  نبود برخی بازیکنان کمی ثبات را کاهش داده اما هیچ تیمی هنوز به ثبات نرسیده است.

اتوئو مهاجم اسبق بارسلونا در مورد بنزما صحبت کرد:” در حال حاضر بهترین مهاجم است.”

فرناندو سانز بازیکن اسبق رئال هم در مورد شرایط این تیم صحبت کرد:” از شکست مقابل شریف شفگت زده شدم. هیچ کس فکر نمی کرد که ممکن است این اتفاق رخ بدهد. موقعیت های زیادی داشتیم. درست است که آنچلوتی هشدار داده بود. بازی کردن مقابل تیم هایی که کوچ تر به نظر می رسیدند، مشکل است. وینیسیوس سطح خیلی خوبی داشته است. در شروع فصل پدیده رئال مادرید بوده است. در مورد هازارد هم باید بگویم که هنوز سطحش در چلسی را ندیده ایم و منتظر هستیم. امیدواریم که اعتماد به نفس پیدا کند و به همان بازیکن سابق تبدیل شود.”

مورینتس بازیکن اسبق رئال مادرید نیز بیان کرد:” در شروع فصل ممکن است که اتفاقات زیادی رخ بدهد. در اولین بازیها می توان نتایجی گرفت اما باید در پایان فصل نتیجه گرفت. شروع فصل رئال را با وجود ناکامی مقابل شریف دوست داشتم. چمپیونزلیگ همین است. از شروع ضعیف بارسا خیلی شگفت زده شدم. بدون تردید ا زنظرم ن بنزما باید به توپ طلا برسد. وقتی رونالدو رفت، بار مسئولیت را به دوش کشید و حالا بازین مهمی در تیم است.”

باپتیستا بازیکن اسبق رئال مادرید در مورد وینیسیوس صحبت کرد:” باید کمی شرایط را درک کرد. باید به او زمان بدهیم. شرایط مشکلی داشته و انتقادهای زیادی را تحمل کرده است. حالا آن فشار قبلی را حس نمی کند و پخته تر شده و در بازی او پیشرفت دیده می شود.”

استیو مک منمن بازیکن انگلیسی اسبق رئال مادرید هم گفت:”تصور می کنم که امباپه فصل بعد پیراهن رئال مادرید را می پوشد، چرا که نه؟”

برچسب‌ها:
47 نظرات

دوستان گوتی توییت گذاشته گفته

” کمی طنز بد نیس ”

یعنی بهش توهین نکنید بخصوص اونایی که یک دنده هستن

دوستانی که میگن گوتی کنایه زده و شوخی کرده
یمقدار بیشتر و با جزئیات توضیح بدن که ابهام زدایی بشه
ما منتظریم

گوتی یه توییت گذاشته گفته شوخی خوبی بود یعنی مسخره کرده دیگه

اها اینو نمیدونستم
حامدم ننوشته
پ حله

گوتی جان هر جا عشقت می کشه برو راه بازه و جاده دراز ؛ بعد از کارلتو خودم به شخصه دوست دارم رائول مربی تیم باشه

گوتی قطعا شوخی کرده و کلا شخصیت عجیب غریبی داشت. مثل زلاتان بود شوخ طبعیش و چرت و پرت تو مصاحبه هاش زیاد مسگفت. وگرنه چنان رو رئال متعصب بود که با سر شکسته و لباس و سر و صورت خونی تو زمین بازی می‌کرد و نمیذاشت تعویضش کنن. واقعا هم از جون و دل بازی می کرد و سرشو جلو توپ میذاشت. وقتی هم که راموس جوون بود خیلی هواشو داشت و یکی از کسایی بود که کاپی تعصبشو به ارث برده.

واقعا شما می‌آید به گوتی توهین میکنید واقعا براتون متاسفم
گوتی و رائول و راموس و هیرو و ایکر و زیزو و دی استفانو و کیریس و… بی احترامی بهشون یعنی بی احترامی به اسطوره کاری که بارسایی ها میکنن مثل کومان بیچاره
اگه میخواید مثل اونا باشید بگید

خیر سرمون طرفدار بهترین تیم. تاریخیم باید متفاوت باشیم

آقا این ۱۰۰ درصد داره تیکه میندازه
گوتی که دیوونه نیست این حرف بزنه

آیا می‌دانستید که میلیتائو از سال ۲۰۱۹ تا الان که ۲۰۲۱ هست هر سال یک دوست دختر عوض کرده
۲۰۱۹ یکی بوده
۲۰۲۰ رفته سراغ یکی دیگه
۲۰۲۱ هم سراغ کارولینا هست

اهمیتی نداره که ادر از 2019 تا الان چند تا دوست دختر عوض کرده این اهمیت داره که چطوری بازی میکنه

شایان چه زیبا گفتی

چاکرم

بزرگی

شایان قشنگ معلومه بچه هستی !بزرگتر که بشی میفهمی س ک س و ر ابطه باعث افت بدن و تحلیل بدن در صورت زیاده روی میشه ! این که میلتاعو این کارو میکنم نشونه ی حاشیه بازی و عدم تمرکز کافی‌ بر روی سبک زندگی و پرستیژ فونبالیش میشه

خب اینجوری باشه وینی سالی ۳ تا دوست دختر عوض میکنه خخخخ کلن برزیلی ها اینطوری ان

خب بچه ست . بچه بودن مگه جرمه

حامد بازی بعدی رو آبدیت کن. اگر هم میشه چندتا بازی بعدش هم بزار

۳۰ دقیقه بازی برای رئال مادرید رو به سوپراستار یه تیم دیگه بودن ترجیح میدم …

خوبه نفوذی خوبی برا حاجی میشه

comment image

comment image

از شما بعید بود آقای گوتی
مردک عوضی انگار نه انگار تمام دوران بازی اوجش رو تو رئال مادرید گذروند

واقعا نمیدونم چی به امثال تو بگم که واسه یه مصاحبه به گوتی توهین میکنی …

گوتی خودش تو این مصاحبه به رئال توهین کرده
شما هم خودتون یه بازی از گوتی ندید زر مفت نزنین
من بازیاش رو زنده دیدم
پس الکی نگین گوتی فلان بوده و بهمان جمع کنین بساتتون رو

تو علم غیب داری ما ندیدیم ؟؟؟ اگه بزرگی به دهن چرته و توهین کردن تو بزرگتری …

درمورد گوتی درست صحبت کن یه سرچ کن ببین چه اسطوره ای بوده حداقل کونی نبوده مثل بعضی ها
خب راست میگه میخواد با مربیگریش برینه به بارسا
از این زاویه نگاه کن

می خواد بره بارسا برینه بهشون
بدکاری میکنه؟

البته در ادامه مصاحبه اش تیکه هم انداخته ب بارسا ک نشان میده حرفش شوخی بوده

مرسی☆لئو☆مسی (۴۱ دقیقا پیش)
با احترام به مدیران سایت
اما
اینو قبلا خونده بودم
دلم گرفته میخوااااااااااااااااااااااام
دلم گرفته میخوااااااااااااااااااااااام
گریه کننننننننننننننننم
تو این زمونه به کیییییییییییی؟
شک نکنننننننننننننم؟
وای دلههههههههههه من
وای دلههههههههههه من
وای دلههههههههههه من
ز دست تو مننننننننننن
خسته شدددددددددم
چو مرغ بال و پررررررر
بسته شددددددددددم
وای دلههههههههههه من
وای دلههههههههههه من
وای دلههههههههههه من
دل شده یه کاسه ی خون به لبم داغ جنوب به کنار تو بمون
نرو با دیگری
اومده دیوونه ی تو به در خونه ی تو
نرو با دیگری
😭😭

بدبختا به چه روزی افتادننننن

این از سایت غارسا بود

گفتم این متنو یه جا خونده م خخخخخخخخ

پرز داره نفوذی میفرسته

جو گیر نشید شوخی کرده

ریدم تو تو و تعصب ات رو تیم
شاشیدم به قیافت

تو یه احمق هستی همین ….

توف تو غیرتت گوتی

وات؟؟؟؟؟؟؟

برو غارسا و کامبکت و تحقیر رو تجربه کن

گوتی رو من ندیدم بازیاش رو ولی به این میگین اسطوره ؟

از همون اولشم خیلی رو رئال تعصب نداشت و اگه میموند بخاطر این بود ته اون زمان هر بازیکنی از خداش بود تو رئال بمونه و تیم بهتری پیدا نمیشد که ستاره هاش اندازه رئال باشن
الانو نبین با میلیتائو و ناچو و وینی و هازارت و رودریگو داریم جلو شریف باخت میدیم
رئال اون وقتا خیلی از بازیکنای بزرگ مثل روبن یا اسنایدر رو با لگد میکرد بیرون انقدر شکوه و عظمت داشت که اینا براش مهم نبودن
نه الان که یکی مثل وینیسیوس بشه فیکس تیمش و همه امیدشون به اون باشه(البته که وینی خوبه و بر منکرش لعنت)

کص شعراتون قشنگ بود

ایلیا
بچه خودت بیا پایین کصشعر نگو سرمون درد گرفت
گوشی مامانتم بده پس بهش و برو بخواب

الان شما ها هیچی کم از اون بارسایی ها ندارید
چون دارید به اسطوره های رئال توهین میکنین

گوتی تعصبش در حد راموس بود!!

مربیگری در غارسا = تحقیر کامبک و موز گرفتن

دمت گرم ببین چطوری میخوای راه کومان*ون قرمزی رو واسه تخریب بارسا ادامه بدی

افرین پسر به تو میگن یه مادریستای واقعی

آخرین اخبار
16:31 «قاتلی که در خدمت مورینیو خواهد بود» 15:32 مدافع سوسیه داد در رادار رئال مادرید؟ 14:31 مشخص شدن مقصد کاپیتان سابق تیم زنان رئال مادرید 13:32 ستارگان رئال مادرید که در این تابستان ممکن است قراردادشان تمدید شود 11:48 آس: آزمون مهم برای مهاجم جوان در پیش فصل 09:46 بازیکنان آکادمی که در دوره اول مورینیو فرصت بازی پیدا کردند 08:34 مدافع تیم ملی اسپانیا دوباره به رئال مادرید پیشنهاد شد 07:18 تیتر جنجالی اکیپ: اولیسه تصمیم گرفته به رئال مادرید بپیوندد! 05:31 لو رفتن دلخوری بلینگام از پیکفورد! 03:37 شماره پیراهن چهار خرید جدید رئال مادرید لو رفت؟ 03:00 انتقال اشلوتربک به رئال مادرید کاملا منتفی شد 02:24 مدیر آس: نگرانی مدیران بایرن مونیخ از آینده اولیسه 23:50 دعوت مورینیو از بازیکن محبوب مارسلو 22:48 مدافع تاتنهام که دوست دارد به رئال مادرید بیاید! 21:25 بلینگام:«برای مسی آرزوی موفقیت می کنم» 20:47 کاپیتان چهارم فصل بعد، رودریگو یا میلیتائو؟ 18:54 چرا بلینگام به بارکو پس گردنی زد؟ 18:21 مدیران رئال مادرید نمی‌خواهند کاماوینگا را ارزان بفروشند! خرید تابستانی رئال مادرید که در جام جهانی یک بار هم دریبل نخورد! پدیده ای که با تیم زنان رئال مادرید قرارداد چهار ساله بست دو مدافع رئال مادرید که دیگر حق اشتباه ندارند! بهترین بازیکنی که آربلوا در کنارش بازی کرد باشگاهی که رئال مادرید می تواند کاماوینگا را به آن بفروشد وعده عجیب کوکوریا: خالکوبی دلافوئنته روی بدنش! بلینگام از فینال باز ماند؛ کل رئالی ها حامی کوکوریا!