مرجع خبری رئال مادرید : بورخا مایورال مهاجم 25 ساله برنامه خود را برای فصل آینده می داند. این بازیکن سال پایانی قراردادش است و می خواهد ذخیره بنزما در رئال مادرید باشد. آس گزارش داده است که مایورال نمی خواهد که آینده اش تا پایان تابستان روی هوا باشد و هدفش این است که فصل آینده ذخیره بنزما در ترکیب آنچلوتی باشد.
هازارد می تواند به عنوان ذخیره بنزما در تیم فعالیت کند چرا که جدایی یوویچ قطعی است و ماریانو حتی اگر بماند هم جایی در برنامه های آنچلوتی خواهد داشت. بدین ترتیب مایورال اولین گزینه آنچلوتی در زمان هایی خواهد بود که بنزما به استراحت نیاز دارد.
از سویی ماریانو دیاز با این که می داند جایی در بنرامه های آنچلوتی ندارد، فعلا به جدایی نزدیک نیست. فنرباغچه حاضر شده بود که با احتساب دستمزد و مبلغ ثابت به او پنج میلیون یورو بپردازد.



آخرش با ماریانو فصل رو تموم می کنیم
کاش میشد یجوری قرار داد بست که بازیکن در ازای هر بازی حقوق بگیره
اینجوری مفت خور های تیم خیلی راحت میرفتن و تیم از شر بنجل ها خلاص میشد
ولی هنوزم جالبه که ماریانو قرار بود جانشین کریس بشه!
پاپا فتوا داد؟
چه رقابتیه بین آس و مارکا
مارکا: لاتاسا ذخیره بنزما در فصل 23-2022
آس: مایورال ذخیره بنزما در فصل 23-2022
دوتاشون دست پرورده پاپا هستن
کاش وقتی ی بازیکن میخریم تو قرار داد بنویسیم در صورت گشاد بازی جریمه و کسر دستمزد..
پرز به نوچه هاش بگه بیان این ماریانو رو بکشن