مرجع خبری رئال مادرید : داوید خیمنز یکی از جواهرات آکادمی است که می تواند در پست دفاع راست در ادامه فصل نقش مهمی داشته باشد.
این بازیکن در تیم رائول در این فصل می درخشد. این بازیکن می تواند در حملات نقش مهمی داشته باشد و در کار با توپ یز درخشان است. داوید در بازی اخیر کاستیا توانست مقابل آلکورکون با ضربه کاشته گلزنی کند و به نظر می رسد که با این گل می خواست به آنچلوتی بگوید که بیشتر به او به عنوان یکی از گزینه های جانشینی کارواخال نگاه کند.



همین مودریچ دیشب کارو دراورد.همیشه تجربه مهم تره. همین اندریک تو بازی با اتلتیکو دقیقه نود یه تک به تک با خودخواهی شوت زد رف بیرون. اگه پاس میداد اون توپ گل شده بود. قطعا وینی تصمیم درست تری میگرفت.
آنجلوتی خندید
اگه واسکز کشته و بعدش میلیتائو هم پاش قطع شه بازم شانس مودریچ 39 ساله بیشتر از توعه که دفاع راست وایسی