«سرعت بخشیدن به بازی مقابل اسپانیول کافی نبود»

نوشته شده توسط admin در 2 فوریه 2025 - 13:49

مرجع خبری رئال مادرید :این یکی از آن بازی‌هایی بود که رئال مادرید بدون اراده و قاطعیت لازم وارد زمین شد، بدون اینکه از همان ابتدا به حریف اجازه خودنمایی بدهد و با تسلط کامل بازی را در اختیار بگیرد. نیمه اولی با ریتم کند، تحرک کم از سوی بازیکنانی که جلوتر از توپ قرار داشتند و نبودن هیچ‌گونه تهاجم جدی در بازی. دوباره همان احساس تکراری که شاید کافی باشد در نیمه دوم سرعت را بالا ببرند و با یک حرکت فردی درخشان، سرنوشت بازی را رقم بزنند. اما این بار کافی نبود.

علاوه بر کارت قرمز آشکاری که برای خطای شدید روی امباپه گرفته نشد و فرصت‌هایی که با واکنش‌های عالی دروازه‌بان اسپانیول از دست رفت، باز هم این‌ها به تنهایی جوابگو نبود. نمی‌توان فقط وقتی که کار به لحظات سخت می‌رسد، با تمام وجود جنگید؛ چون در همان لحظات، یک اشتباه در بازگشت دفاعی می‌تواند به حریف فرصت دهد تا ضربه نهایی را بزند و امتیازات از دست برود. تیم از نبود تداوم در ارائه بازی‌های خوب رنج می‌برد و هنوز نتوانسته این حس اطمینان را ایجاد کند که همه چیز در مسیر درست پیش می‌رود. حالا بازی‌های سخت و سرنوشت‌ساز فصل در پیش است و همچنان تردیدها درباره عملکرد تیم پابرجاست.

آلوارو بنیتو ویار

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
10 نظرات

رودریگواشکارابخاطروینی میمون بفنامیره اگ بزارچپ تمام تیمهاراجنده میکنه رودریگوباخلاقیت وشوتهاش وباکمک بلینگام امباپه کی ازدست میمون وانجلوتی خلاص شیم ک میمون عملادیشب ریدبه بازی تو۴تاموقیعت بابلینگام ۲تاموقیعت ریداگ نیمه دوم رودریگومیزاشت چپ میمون تعویض میکردابراهیم بجاش صدرصد۲تامیزدیم ریدم ب تاکتیک آنجلوتی وبازی میمون حاشیدارکثیف

انجولوتی خنگ شده تعویض دقیقه ۸۰میاره چرتسبایوس کشیدبیرون ک بازیسازه بالدوین میمون بلینگام صدرصدتعویض میکرونیزه دوم رودریگومیزاشت چپ گولروابراهیم هم بجای وینی میاورد ک ریدن وینی راجمع کنه انگاره‌ی رونیمکت نداشت قشنگ روعصاب ماهوادارارعاله

یه مشکل دیگ ک رعال دارع همش یه تاکتیکه پارسال یادتون هست تو اینجور بازی هایی کیری ک حریف با با ده بازیکن داخل محوطه دفاع میکرد رعال چجوری میتونست گل بزنه البته ک خوسلو یه مهاجم نوک با قدرت سر زنی بالا اقا اصلا همین ک توپ سانتر بشه رو دروازه احتمال اینکه شانسی یا حتی گل به خودی بره تو گل هست ولی وقتی نتونی توپ رو برسونی چی همون احتمال هم نیس دیشب این رعال بدجوری ناامیدم کرد

خب دیگه قطعا فصل را بدون لالیگا و چمپ به پایان می رسونیم

aYdin
دقیقا بهتره جود از پست ۱۰ بیاد بشه ۸ سمت چپ
یه ۶ بذاریم که شوامنی باشه سبایوس هم ۸ سمت راست و ۴۳۳ بازی کنیم
اینجوری متعادل تر میشیم تو دفاع و حمله و بلینگام با اینکه از دروازه دور میشه ولی بیشتر به تیم تو کارهای دفاعی و گردش توپ کمک میکنه
مجبوریم

بیلینگام تو این بازی اصلا محو بود یه جورایی خودش فک میکنه مهاجمه و انتظار داره تو محوطه توپ رو بدن به اون تا شوت بزنه اصلا به عنوان یه هافبک بازی ساز عمل نمیکنه مخصوصا دیشب

این تو چشم بودنی که گلزنی برای ادم میاره اعتیاد اوره

رودیگر بیست روز غایبه و تمام بازیای مهمی که تو این هفته داریمو از دست میده! بهترین گزینه الان بازی گرفتن از الابا و اسنسیو تو وسط و گذاشتن والورده و گارسیا چپو راسته، خط هافبکم شوامنی به عنوان هافبک وسط و بلینگامو سبایوسم کنارش، امیدوارم امیدوارم انچلوتی یه بارم که شده از عقلش استفاده کنه و تیمو به فنا نده تو مهم ترین مقطع فصل…..

مشکل اینه آلابا هم فکر نکنم زیاد آماده بازی باشه شاید به خاکوبو رامون بازی بده بهتر باشه…

داداش میانگین قدی خط دفاعمون میشه نیم متر

آخرین اخبار
14:31 تغییر میانه زمین در تیم مورینیو: تکنیکی ها به جای فیزیکی ها 13:31 آخرین بازی تاریخ رئال مادرید در مستایا؟ 12:15 رونمایی از نقش جدید برناردو سیلوا در تیم ملی پرتغال 10:45 مارکا: تفاوت ژابی و مورینیو در مدیریت بازیکنان 09:36 زیدان:«ممکن است امباپه در پست محبوبش بازی کند» 07:29 بلینگام، بازیکن پنج ستاره اکتبر 06:47 جی جی گابریل:«رئال مادرید را به بارسلونا ترجیح می دهم؛ رویایم توپ طلاست» 03:30 عکس؛ ادای احترام والنسیا به بازیکن فقید تنه ریف در مقابل رئال مادرید 02:31 بتیس به دنبال جذب دفاع راست اکادمی رئال مادرید 01:25 عکس؛ بازدید رییس جمهور هندوراس از سانتیاگو برنابئو 00:31 بازیکن انگلیسی که در آستانه پیوستن به رئال مادرید بود و حالا در والنسیا توپ می‌زند 23:31 «دیگر حتی آیفون وینیسیوس هم او را نمی شناسد!» 22:31 بازگشت باشکوه برناردو سیلوا؛ از نیمکت‌نشینی طولانی تا تبدیل شدن به مغز متفکر رئال مادرید 21:31 سقوط ازاد وینیسیوس؛ حالا دیگر نه دریبل می‌زند و نه گل! 20:59 لیست رئال مادرید مقابل والنسیا 20:31 اعتماد توخل به بازیکن نیمکت نشین رئال مادرید 20:00 نظر بیژن رابینسون در مورد شرایط وینیسیوس 19:27 امباپه، بهترین بازیکن لالیگا در ماه اکتبر 18:41 سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم» 18:00 غیبت وینیسیوس در تمرین به علت سفر به دبی/ پایان دوران محرومیت پس از بازی مستایا 17:22 مورینیو:«دوست دارم در بازی اتلتیکو و بارسلونا، هر دو شکست بخورند» 16:31 سرمربی والنسیا به دنبال سبک فوق دفاعی مقابل رئال مادرید 15:27 تغییر چهره سانتیاگو برنابئو برای میزبانی دوباره از NFL دومفریس:«باید استراحت کنیم، بازیهای زیادی انجام می دهیم» بحث داغ کارشناسان رادیو مارکا درباره وینیسیوس؛ «اگر نیمکت‌نشینی را نمی‌پذیرد، نمی‌تواند بازیکن رئال مادرید باشد»