خاطره جالب مدافع تازه وارد بایرن مونیخ از ژابی

نوشته شده توسط admin در 30 می 2025 - 03:01

مرجع خبری رئال مادرید: جاناتان تاه در گفت‌وگویی درباره نقش ژابی آلونسو در ماندنش در بایرلورکوزن توضیح داد:«وقتی تابستان گذشته به نظر می‌رسید انتقال من به بایرن مونیخ نهایی شده، پیامی از ژابی آلونسو دریافت کردم که نوشته بود: “جونا، بیا با هم صحبت کنیم.” به اتاق جلسه رفتیم و ژابی با آن کاریزمای خاصش وارد شد… واقعاً سخت است توضیح دهم، اما این حس در نحوه صحبت‌کردن و نگاهش به چشم تو است. صداقتی که او دارد، در فوتبال کم‌یاب است. همه می‌دانند او در دوران بازیگری‌اش چه کرده، اما آنچه برای من اهمیت دارد، شیوه برخوردش با تو به عنوان یک انسان است؛ او احترام مطلق را القا می‌کند.»

تا ادامه داد: «گفت‌وگوی عمیقی داشتیم. نمی‌خواهم وارد جزئیات دقیق صحبت‌هایش شوم، اما من نه سال بود که در لورکوزن بازی می‌کردم و او دقیقاً می‌دانست این باشگاه چه معنایی برای من دارد. شروع کرد از ویژگی‌هایی که به تیم می‌آورم و تأثیری که روی هم‌تیمی‌هایم دارم صحبت کردن و به من این احساس را داد که واقعاً مرا به عنوان فردی خاص می‌بیند. او به عنوان یک اسطوره با من صحبت نمی‌کرد؛ فقط به عنوان یک انسان.»

مدافع آلمانی درباره بخش پایانی این گفت‌وگو گفت: «در نهایت به من گفت: “همه حرف و حدیث‌ها درباره انتقال و قراردادت را فراموش کن. تو الآن اینجایی و تا زمانی که اینجا هستی، من کاملاً از تو حمایت می‌کنم.” شنیدن این حرف‌ها از او… واقعاً برایم احساساتی‌کننده بود.»

تا با اشاره به رفتار حرفه‌ای آلونسو افزود: «او می‌توانست من را کنار بگذارد. می‌توانست مجبورم کند با تیم دوم تمرین کنم. می‌توانست با من مثل یک غریبه رفتار کند. اما نه، او ژابی است. او با من مثل یک عضو خانواده رفتار کرد.»

او در پایان گفت: «وقتی آن شب ماجرا را برای همسرم تعریف کردم، او گریه کرد.»

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
1 دیدگاه

اینم نتونست بگیره غار :lol:

آخرین اخبار
23:31 رقابت بارسلونا با رئال مادرید برای جذب مدافع آلمانی 22:31 حسرت ادامه‌دار امباپه برای توپ طلا؛ ۹ دوره حضور در میان نامزدها، بدون کسب جایزه 21:29 اعتقاد رئالی ها: شش بازیکن از حریفان باید کارت قرمز می‌گرفتند! 21:00 کورتوا هم منتقد وزیر حمل و نقل اسپانیا شد 20:31 کروس:«همه انتظار شکست رئال مادرید در ال کلاسیکو را داشتند» 19:45 واکنش خبرنگار اسپانیایی به «اشتباه نگارشی» باورنکردنی به سود پرز! 19:15 کری‌خوانی کوکوریا و بائنا برای مبارزه بوکس؛ «لهش می‌کنم!» 18:46 بیانیه رسمی رئال مادرید در پی حادثه مرگبار قطار در اسپانیا 18:31 بازگشت قاتل دانمارکی تیم زنان رئال مادرید 17:33 «بازگشت امید به ترکیب رئال مادرید» 16:22 چین عذرخواهی امباپه را نپذیرفت/ رئال مادرید هم بیانیه معذرت خواهی داد! 15:31 لالیگا هفده شعار تخلف آمیز را در ال کلاسیکو ثبت کرد 14:31 سرمربی زنان رئال مادرید:«تقابل با بایرن مونیخ یک دیدار تاریخی است» 13:27 مارکا: نمره قبولی خریدهای تابستانی رئال مادرید در ال کلاسیکو 12:15 روایت پدر و پسر رئالی از اخراج از ال کلاسیکو با وجود خرید بلیت با 2800 یورو! 10:45 کارلوس اسپی بالاخره فیکس می شود؟ 09:36 بحث رادیو مارکا:«وینیسیوس و امباپه؟ هیچ تیمی نمی تواند با دو بازیکنی در ترکیبش باشد که نمی دوند» 08:35 کمیته داوران اسپانیا: کارت نگرفتن کانسلو، تنها اشتباه داور در ال کلاسیکو 06:17 کارواخال:«گاهی اشتباهی سمت والدبباس می‌پیچم!/ حاضرم پول بدهم تا دوباره کامبک های اروپایی را تجربه کنم» 04:59 دلخوری مدیران رئال مادرید از بیانیه امباپه در مورد چینی‌ها 02:21 «امباپه، حالا روی کسب چمپیونزلیگ تمرکز کن» 01:31 عکس؛ کوناته در تبلیغات شرکت لباس ورزشی 01:01 سهام اسپانسر امباپه هم سقوط کرد! 00:22 تمام شدن بلیت های بازی رئال مادرید و راسینگ ظرف دو ساعت! دیومانده به امباپه روحیه داد