وایخو:«اگر دست من باشد، رودریگو را نمی فروشم!»

نوشته شده توسط admin در 18 جولای 2025 - 16:15

مرجع خبری رئال مادرید : خسوس وایخو فصل جدیدی از دوران حرفه‌ای خود را آغاز کرده است؛ دورانی که هرچند دور از رئال مادرید است، اما با همان شور و انگیزه همیشگی همراه است. این مدافع اهل ساراگوسا پس از هشت فصل حضور در جمع کهکشانی‌ها، اکنون به باشگاه آلباسته بالومپی پیوسته و در ورزشگاه «کارلوس بلمونته» به‌طور رسمی معرفی شد؛ جایی که در فضایی صمیمی و پرشور، مورد استقبال گرم هواداران قرار گرفت.

وایخو در این مراسم، از استقبال هواداران آلباسته ابراز شگفتی و خوشحالی کرد: «واقعاً فوق‌العاده بود، مثل یک دیوانگی تمام‌عیار.»
او به کمپین تبلیغاتی خلاقانه باشگاه برای معرفی خود اشاره کرد؛ کمپینی که شامل نصب پوستر در ایستگاه‌های اتوبوس می‌شد: «ایده فوق‌العاده‌ای بود و بلافاصله پس از مطرح شدن، با آن موافقت کردم.» وایخو قدردانی خود را از برخورد گرم و حرفه‌ای باشگاه از زمان ورودش اعلام کرد.

مدافع جدید آلباسته از جو مثبت تیم و باشگاه نیز تمجید کرد و گفت: «از همان بازدید اولیه‌ام قبل از امضای قرارداد، مطمئن شدم که اینجا مکان مناسبی برای بازیافتن لذت فوتبال است. احساسی مثبت و هیجان‌انگیز در شهر شکل گرفته که برای همه مفید است.»

با وجود داشتن پیشنهاداتی از خارج از اسپانیا، وایخو تصمیم گرفت راهی آلباسته شود، تصمیمی که آن را بر پایه حس درونی خود گرفت: «در ماه ژوئیه این پیشنهاد رسید. با آرامش آن را بررسی کردیم و تصمیم گرفتم چون از همان ابتدا بوی فوتبال می‌آمد.»
او همچنین تأکید کرد که انگیزه‌اش بازگشت به شادابی روزمره بوده نه مسائل مالی: «در حال حاضر شرایط فیزیکی‌ام بسیار خوب است و می‌خواهم از این دوره استفاده کنم تا دوباره از فوتبال و حضور در رختکن لذت ببرم.»

وایخو که با قهرمانی در جام بین‌قاره‌ای، دورانش در رئال را به پایان رساند، اکنون با انرژی مضاعف به دنبال شروعی دوباره است: «هدفم این است که خودم باشم و هر کاری که از من خواسته شود برای تیم انجام دهم.»
او اذعان کرد که در سال‌های اخیر با مشکلاتی نظیر مصدومیت و کمبود دقایق بازی مواجه بوده، اما پایان خوبش در رئال انگیزه زیادی به او داده است: «بعد از بازی در سه مسابقه پایانی، حس کردم هنوز چیزهایی برای ارائه دارم و همین انگیزه را با خودم به اینجا آورده‌ام.»

وایخو همچنین درباره بعد ذهنی بازی حرفه‌ای صحبت کرد و گفت: «این سال‌ها به من یاد داد که باید همیشه آماده باشم. من تمرین کردن را دوست دارم و همیشه می‌خواستم در لحظه‌ای که فرصت پیش آمد، آماده باشم.»

او با احترام از دوران حضورش در رئال مادرید یاد کرد: «بسیار از بودن در والدبباس لذت بردم. البته که جام‌ها مهم بودند، اما آنچه بیشتر در ذهنم مانده، روزمرگی، تمرینات و هم‌تیمی‌هایم هستند.» در این میان، دنی کارواخال را یکی از تکیه‌گاه‌های اصلی خود دانست: «او رهبری طبیعی بود و من بسیار به او تکیه کردم.»

وایخو همچنین از رودریگو گوئس به‌عنوان باکیفیت‌ترین بازیکنی که در کنارش بازی کرده یاد کرد: «در تمرینات واقعاً کار را برایم سخت می‌کرد. در فضاهای کوچک بی‌رقیب بود. اگر دست من بود، اجازه جدا شدنش را نمی دادم.»

در پاسخ به شایعات درباره بازگشت احتمالی به ساراگوسا نیز گفت: «تابستان امسال هیچ پیشنهادی از ساراگوسا نداشتم. تمرکزم بر پیشنهاداتی بود که روی میز داشتم و آلباسته بیش از همه من را متقاعد کرد.» او البته درِ بازگشت به تیم سابقش را نبست، اما تأکید کرد که اکنون کاملاً متعهد به تیم جدیدش است.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
19 نظرات

قبلا گفتم بازم میگم، فروش رودریگو بزگترین اشتباه نقل و انتقالات رئاله، ای کاش این لاکی لجن یا این وینی کودن بفروشن. رودریگو واقعا بازیکن باهوشییه و شم گل زنیش خیلی بالاتر از اون دوتا احمق و کودنه..

تو اگه دستت بود یه کاری میکردی خودتو نندازن بیرون

چه نظر ها جالبی

رودریگو واقعا لنگه نداره اصلا نباید از دست بدیمش .همین رودریگو وینی کریم چ دورا ن زیدان چ دوران انجلوتی فیکس بودن جام گرفتیم بعد بیایم تو اوجش بفروشیم ژابی باید از اینا استفاده کنه رودریگو از فضاهای کوچک استفاده می‌کنه وینی از فضاهای بزرگ و کیلیان هم ک مهاجم ‌

جنبه ی فان قضیه اینه مثلامیخوادبرای نوه هاش تعریف کنه اره من بارئال ۵تاچمپ بردم و….
بعدمیگن توی کودوم بازی فیکس بودی واینا
…..اماازحق نگزریم بااین قیمت فروش رودریگوخریت هست
اگ عرب هابرای وینی ۳۵۰تامیدن
اینم بردارن ۳۰۰تابخدابازار روجاردمیکنیم

اون ۵ دقیقه جلوی سیتی واسه کل کریرش بسه :lol:

به حرف ها و فرمایشات کینگ گوش فرا دهید تا شاید رستگار شوید!!

توصیه های کینگ رو جدی گرفت…

فصل جدیدی از دوران حرفه‌ای خود؟؟ دوران چی؟؟

“…آلباسته بیش از همه من را متقاعد کرد”
خیلی دوسدارم بدونم کیا بهش پیشنهادداده بودند که الباسته متقاعدکننده ترین بوده بینشون

حیف که قیصر فوتبالی کینگ اعظم

یادش بخیر هر3سال یبار یدونه پیشنهاد برا این میرسید دست باشگاه که بلافاصله هم رد میکرد و به کریر کیری و انگل وار خودش در رئال ادامه میداد

دورانی که هرچند دور از رئال مادرید است، اما با همان شور و انگیزه همیشگی همراه است.
حق ترین مطلبی که در تاریخ بشریت گفته شده

کینگ اخیرا دست به میکروفن شده :o

از رونکرو کمتر چرت پرت میگه

یا خدا

هر چی بهترین مدافع تاریخ بگه♡♡♡♡

حرف کینگ فصل الخطابه
ما امت کینگ هستیم
اگه رودریگو رو بفروشن پارشون می کنیم
ارتش پاپا نتواند که جوابم دهد وای که اگه وایخو حکم جهادم دهد

کینگ حتما یه چیزی می دونه ❤️

آیکیو کینگ = 270
آیکیو استیون هاوکینگ = 160

واسه کینگ رو کم گفتی
حداقل ۳۲۰ !!

آخرین اخبار
20:45 پایان دوران مورینیوی لطیف؛ جنگیدن مربی پرتغالی با زمین و زمان! 20:00 باورنکردنی: دو هافبک رئال مادرید کمتر از کورتوا پاس دادند! 19:15 کرگر:«اگر رئال در ال کلاسیکو ببازد، لالیگا برایش تمام می‌شود»/ میاتوویچ:«وینیسیوس تداوم قبل را ندارد» 18:34 ال‌کلاسیکوی بارسلونا و رئال مادرید «پرخطر» اعلام شد 17:33 درخشش زنان رئال مادرید در بازیهای ملی؛ دو ستاره ای که 9 گل زدند 16:26 «بازی با رم، درسی برای مورینیو و تیمش» 15:31 دفاع چپ بایرن دوباره در رادار رئال مادرید؟ 14:31 رئال مادرید و یک شب تاریخی دیگر در لیگ قهرمانان؛ رکوردهایی که با کامبک رم شکسته شد 13:26 «اندریک بهترین بازیکن رئال مادرید بود» 12:11 به جا مانده از بازی با رم: قدرتنمایی پادشاه! 10:39 گاسپرینی:«کرنرها تنها سلاح رئال مادرید بودند» 09:29 عکس؛ گولر، وینیسیوس و بلینگام در تبلیغات کالکشن ساحلی آدیداس 08:35 دل پیرو:«برای رئال مادرید هرگز هیچ چیز تمام شده نیست» 06:33 گزارش تصویری؛ رم 3-4 رئال مادرید 04:59 وینیسیوس:«هو شدن به من کمک نمی‌کند/ دوره بدی است اما برمی‌گردم!» 04:50 مورینیو بالاخره با وینیسیوس سرشاخ شد؟ 04:38 اندریک:«وینیسیوس قوی تر باز خواهد گشت» 04:36 مورینیو با والورده مخالفت کرد: «آن‌ها بازی متفاوتی نسبت به تمام مسابقات قبلی‌شان ارائه کردند» 04:27 عکس؛ واکنش وینیسیوس به تعویض شدن 04:19 والورده:«خوشحالم که اندریک بهترین بازیکن میدان شد» 04:05 ایراد بنی اسراییلی جدید مورینیو: محرومیت وینیسیوس دیر اعلام شد! 03:53 رم 3-4 رئال مادرید؛ کامبک برای تزریق روحیه 02:47 فرار از تحقیر در نیمه اول بازی با رم 01:31 ستاره رم به دنبال گرفتن انتقام فینال ومبلی از رئال مادرید 00:51 ترکیب رئال مادرید مقابل رم با بازگشت وینیسیوس