آس: ژابی در انتظار یک کاماوینگای متفاوت در سال 2026

نوشته شده توسط محمد اسدی در 28 دسامبر 2025 - 00:00

مرجع خبری رئال مادرید؛ سال نو، کاماوینگای نو؛ این همان امیدی است که هم هافبک فرانسوی و هم ژابی آلونسو به آن دل بسته‌اند.

کاماوینگا در آخرین بازی ۲۰۲۵ مقابل سویا، پس از مصدومیت، برای دقایقی کوتاه (۱۸ دقیقه) به میدان برگشت؛ آن هم در شرایطی مساعد، با برتری ۱-۰ و یک بازیکن بیشتر. با این حال هنوز تا آمادگی کامل فاصله دارد. هدف ژابی روشن است: آغاز ۲۰۲۶ با کاماوینگایی که هم از نظر بدنی و هم ذهنی کاملاً ریکاوری شده باشد. زنجیره مصدومیت‌های دو سال اخیر، علاوه بر فشار جسمی، فرسودگی روانی و حس ناپیوستگی را هم به همراه داشته و حالا صحبت از یک «ریست کامل» است.

اهمیت بازگشت او فقط به اضافه شدن یک مهره محدودشده (۶۵۰ دقیقه بازی در این فصل) خلاصه نمی‌شود. در رئال مادریدی که تعداد هافبک‌هایش زیاد نیست، نقش کاماوینگا هرچند کم‌سروصدا، اما کلیدی است: تعدیل بار دقایق دو بازیکن فیزیکی خط میانی، شوامنی و والورده. در بازی جام حذفی تالاورا، وقتی شماره ۶ در دسترس نبود، ژابی ناچار شد از دو بازیکن کاستیا یعنی سسترو (که بازی کرد و تازه تمدید کرده) و تیاگو پیتارچ استفاده کند.

پس از پیروزی سخت مقابل سویا، ژابی آرزویش برای سال جدید را این‌گونه بیان کرد: «برای ۲۰۲۶؟ بازگشت نفرات، تا مجبور نباشیم همیشه لبِ مرز بازی کنیم.» شوامنی سومین بازیکن میدان با بیشترین دقایق بازی (۱۸۴۹ دقیقه) و والورده چهارم (۱۸۳۴ دقیقه) است. والورده به دلیل ضربه شدید پا بازی پایانی سال را از دست داد و پیش‌تر هم برای استراحت به تالاورا سفر نکرده بود؛ نشانه‌هایی که می‌گفت فده به توقف نیاز دارد. کاماوینگا حتی به‌عنوان گزینه‌ای در سمت راست هم آماده شده تا کمک‌حال باشد.

«پویایی»‌ای که ژابی از آن می‌گوید، در دو سال اخیر کمتر به سیستم او و حتی فصل قبل به آنچلوتی کمک کرده است. کاماوینگا در این مدت به‌خاطر هشت مصدومیت، ۵۷ بازی را از دست داده؛ در حالی که در سه فصل قبل از پیوستن به رئال و دوران رن، فقط ۱۳ بازی به‌دلیل پزشکی غایب بود. شکستن این بدشانسی در ۲۰۲۶، ضرورتی حیاتی است؛ هم برای کاماوینگا و هم برای رئال مادرید.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
3 نظرات

پارسال هم میگفتن آنچلوتی در انتظار یک کاماوینگای متفاوت در ۲۰۲۵ :)) آنچلوتی رو کله کردن و حالا شد ژابی در انتظار کاماوینگای متفاوت در ۲۰۲۶؟ :)) پرز خسته نشدی انقدر انتظار کشیدی؟ همون موقع که این آنگولایی دائم المصدوم رو خریدن با پول همین میشد خیلی هافبکای بهتری رو گرفت

از دلایل تعداد زیاد مصدومیت توی رئال علاوه بر نوع بدنسازی یا تغذیه، نوع بازی تیمه که باعث میشه مدافعین زیاد با حریف درگیر بشن.مثلا توی غارسا سیستم آفسایدگیری دقیق باعث شده کمتر مدافعین با مهاجمای حریف یک به یک بشن یا کورس بزارن مشابه صحنه ای که سرعت زیاد دربازگشت باعث مصدومیت میلیتائو شد.

کاماوینگا والورده برای ده سال خط هافبک بیمه میکنن حیف ک کاما مصدوم و فده جور دفاع راست وینگ راست میکشن . همین فدع دوران چمپ هافبک دفاعی بود با قدرت پخش توپ عالی

آخرین اخبار
16:35 رئال مادرید به کادیز دو میلیون یورو تخفیف داد! 15:31 آلکورتا:«رئال مادرید باید در کار بدون توپ بهتر شود» 14:31 درآمد 7.5 میلیونی از دست رئال مادرید پرید! 13:31 «بلینگام، یک گلادیاتور برای مورینیو» 12:50 به جا مانده از بازی با سوسیه داد: امباپه 3 12:17 گزارش تصویری؛ رئال مادرید 4-1 رئال سوسیه داد 10:45 صحبت‌های سرمربی کاستیا در مورد شروع فصل جدید 09:36 نظر مهاجم لوسیل در مورد زمانی که مورد توجه رئال مادرید بود 08:38 عکس؛ شوامنی و دوست دخترش و رودریگو در سانتیاگو برنابئو 07:40 «گل های خوش عطر امباپه» 05:57 کوکوریا:«وینیسیوس از خودگذشتگی می کند» 05:45 ویدئو؛ خلاصه بازی رئال مادرید 4-1 سوسیه داد 05:02 مورینیو:«ترجیح می‌دهم امباپه 40 گل بزند و جام ببرد تا این که با 60 گل، جام نبرد» 04:54 حریفان احتمالی رئال مادرید در قرعه کشی مرحله اول چمپیونزلیگ 04:17 عکس؛ از سکوت سانتیاگو برنابئو تا تجلیل از کوکوریا و اویارزابال 04:11 پیروزی شیرین زنان رئال مادرید در هلند 03:57 رئال مادرید 4-1 سوسیه‌داد؛ اولین شب بزرگ فصل امباپه 02:52 تساوی یک نیمه ای در بازی رئال مادرید و سوسیه داد 00:46 تکرار ترکیب بازی با اسپانیول مقابل سوسیه داد! 00:31 شش جوانی که در لیست سوسیه‌داد مقابل رئال مادرید قرار گرفتند 00:00 بحث رادیو کادناسر:«فقط یکی از میان والورده و شوامنی می تواند در ترکیب باشد» 23:32 مدافع سوسیه داد:«مهار امباپه از وینیسیوس سخت تر است!» 22:31 «مورینیو و دو مدل صحبت مختلف در مورد وینیسیوس در بنفیکا و رئال مادرید» 22:00 عکس؛ مهاجم رئال مادرید و مانیکور ناخن هایش! 21:32 مارکا: دروازه‌بانی که یک فصل دیگر در رئال مادرید در سایه‌ها خواهد بود