جزییات تماس عجیب رئال مادرید و اتلتیکو در مورد خولیان آلوارز!

نوشته شده توسط admin در 10 ژوئن 2026 - 02:11

مرجع خبری رئال مادرید: جزییات پیشنهاد عجیب رئال مادرید به اتلتیکو برای جذب خولیان آلوارز فاش شد.

در حقیقت در این پیشنهاد نه چیزی به صورت رسمی و کتبی مطرح شده و نه پیشنهادی به صورت محضری ثبت شده، همه چیز صرفا بر اساس یک تماس و یک گفتگوی ساده بوده است.

یکی از نمایندگان رئال مادرید (پرز نبوده) با سرزو مدیر اتلتیکو تماس می گیرد و می گوید که ایا خولیان آلوارز فروشی است؟ این فرد در جواب می گوید که هر کسی خولیان را می خواهد باید بند فسخ 500 میلیونی را بپردازد. ماجرا همین جا تمام می شود و تماس در کمتر از 30 ثانیه قطع می شود.

طبیعتا اگر علاقه پرز به خرید خولیان یا هر کهکشانی دیگری جدی بود، باید با برنامه قوی تری ظاهر می شد اما مشخص است که اصلا تمایل جدی در کار نبوده است و پرز صرفا می خواسته که به هواداران بگوید که وعده اش را عمل کرده است.

فلورنتینو سالهاست که رئال مادرید و هوادارانش را رها کرده و این از رفتارهایش کاملا مشخص است. فعلا تنها تمرکز او، فروش باشگاه و به ارث گذاشتن آن برای پسرخوانده اش انس القراری است.

البته عاشقان گادفادر می گویند که او با این پیشنهاد، پیوستن آلوارز به بارسلونا را به هم زده و راه پیوستن این بازیکن به بارسا را هموار کرده اما مگر این برای رئال آب و نان می شود؟ ترکیبی که دو سال است در خط هافبک ناقص است، چه نیازی به مهاجم نوک نداشت به خصوص اگر قرار باشد قرارداد وینیسیوس تمدید شود؟

 

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
7 نظرات

یعنی حامد اینقدر عصبانیه که چندتا جمله آخرش هیچ معنی ای نداره.
خخخخخخخخ

طرف نوشته این همه مهاجم داریم الوارزنمیخوایم کومهاجم اخه دوتابچه داریم.
شمای نگاه ب گل ها وپاس گل های الوارزبکن
منم میگم ۱۰۰تابیشترنمی ارزه اماخب مهاجم خوبیه
بعدکهکشانی ب نظرمن فقط ویتینا و اولیسه
اگ درست بفروشیم هردوتارومیشه خرید
کسایی ک باس برن ازتیم
وینی ورودریگو ماستتانو(قرضی)مندی فران
میلیتائو رودیگررائول اسنسیو سبایوس
گونزالوگارسیا براهیم دیاز
کاماونیگام حیفه بره
کسایی ک بایدبیان
اولیسه… ویتینیا یا کیس اسمیت …اشلوتربک…گواردیول…والدپنیاس ازکاستیا…پیتارش ازکاستیا…
اضافه شدن مونیوز و نیکوپاز ب تیم
بجز اولیسه وویتینیابقیه اش هیچ کاری نداره

تقریبا موافقم

اما آلوارز حداقل ۱۲۰ تا می ارزه
آمارش تو اتلتیکو رو ول کن
نباید انتظار داشته باشی تو تیم اتوبوسی اتلتیکو آلوارز آقای گل بشه

اینو میدونم که اگه امباپه اخراج بشه و این جاش بیاد فصل بعد یکی از مدعیای اصلی قهرمانی تو چمپ هستیم

کاملا مشخصه اصلا نمیخواسته اینو بخره. فقط میخواسته قیمتش برا غارسا بره بالاتر.
چیزی که میتونه تا سالهای سال چندین جام رو برای ما قطعی کنه خرید اولیسه هست. حتی اگه شده با 250 میلیون…
که اگه قرار بود بخره همینو توی انتخابات وعده میداد اصن…
امیدی نیست… نیکو پاز برمیگرده و پست وینگر راست برای 8 امین سال مسخره و حتی خالی باقی میمونه…

حامد جان شما خودت ناراحت نکن
هر باشگاهی از این فاز میگذره و بهترین راه برای انداختن این بیشرف بیرون همین بود که بی آبرو بشه
خدا لعنتش کنه مهم نیست تا ۲۰۳۰ تحمل میکنیم و چه بسا حتی زودتر مثل دوران کالدرون که واقعا خراب کرد مثل نطفش و خودش و مادرش
می‌شینیم و خیلی راحت فقط نتیجه تیم دنبال می‌کنیم و میخندیم دیگه چاره ای نیست
شما مشغله و اعصاب خودتو فدای اخبار مورینیو بدرد نخور و این بازیکن و مدیر مزخرف نکن
فعالیت رو کم کن و اعصاب خودت رو کمتر خراب کن
ما به همون نتایج تیم و بقیه راضیم ( اگه خودت راضی)
باز خداروشکر انریکه ۳۵ درصد گرفت و راه فروش سهام هموار نشد

دیکتاتور جماعت همینه دیگه

خرید 150 تایی من کو خخخخ
پرز آنقدر بی خا…..ه شده که حتی رسمی هم پیشنهاد نمیده

بعد اینجا پرز فنا انریکه رو مسخره میکردن
حالا دیدی انریکه به اندازه کل هیکل پرز

داشت می اومد علنی می‌گفت اگه این طور نشه این کار رو میکنم

فکر کن فناش به پست مدیر ورزشی و غیره میخندیدن
چیزی که بیسیک ترین برای باشگاه هاست و اینا ازش بی خبرن
واقعا موجودات عجیبین

آخرین اخبار
21:31 اطمینان کاشف دیومانده برای لایپزیش:«در رئال مادرید موفق خواهد شد» 20:31 «بالاخره مشخص شد که گولر جواب می دهد نه خط هافبک فیزیکی» 20:00 ال چیرینگیتو: بلینگام روزی هشت ساعت تمرین می کند 19:15 کورتوا:«هنوز تمدید قطعی نشده/ من را از گروه واتس‌اپ تیم ملی بلژیک بیرون انداختند!» 18:45 کروس:«لایپزیش ممکن است مقابل رئال مادرید هم گلباران شود» 18:00 فلورنتینو در نیوکمپ باز هم تیم را تنها می گذارد 17:13 کورتوا:«یامال جام جهانی ضعیف تری از امباپه داشت» 16:38 ستاره زنان رئال مادرید که یادآور رائول است 15:37 جواهری که با گلهای زیبایش در آکادمی رئال مادرید می درخشد 14:20 جلسه نماینده باشگاه آرژانتینی با پرز 13:26 سرنوشت 26 جوان قهرمان اروپای رئال مادرید چه شد؟/ هیچ کدام مورد توجه مورینیو نیستند! 12:18 بیانیه بلندبالای سویا در مورد داوری بازی با رئال مادرید 10:45 اثر زیدان در کاماوینگا خنثی شد 09:31 ادامه فشار شبکه رئال مادرید به داوران پیش از ال کلاسیکو 07:22 جواهر آکادمی رئال مادرید که امشب می تواند رکوردشکنی کند 05:31 پرز از شش باشگاه انگلیسی هزینه‌های غرامت سوپرلیگ را مطالبه می‌کند 03:57 بارسلونا با شکست به ال کلاسیکو رسید 03:30 دمیکلیس دوباره به برنابئو برمی‌گردد؛ ۱۶ سال بعد از شکست مقابل مورینیو 02:31 «این برخورد با وینیسیوس عادلانه نیست؛ مادریدیسمو بیش از حد با او سخت گرفته است» 01:31 نگاهی به صد روز اول دوره دوم مورینیو 01:05 لیست رئال مادرید مقابل لایپزیش 00:23 سه رئالی در میان نامزدهای بهترین برنده توپ طلای تازیخ 23:31 کوناته و دیومانده؛ دو نسل از «کارخانه لایپزیش» حالا مقابل تیم سابقشان در برنابئو 22:31 آس: گولر و متقاعد کردن مورینیو با عملکردش درون زمین 21:45 «وقتی مربی از درخشش دیومانده خوشحال نمی شود!»