آشنایی کامل با دستیاران مورینیو در رئال مادرید

نوشته شده توسط admin در 10 جولای 2026 - 18:02

مرجع خبری رئالم ادرید: ژوزه مورینیو در دومین دوره حضورش در رئال مادرید، با کادری متشکل از افرادی با وظایف متفاوت کار خواهد کرد؛ گروهی که بیشتر نام‌های آن برای عموم هواداران چندان شناخته‌شده نیستند، اما هر کدام سابقه قابل‌توجهی در فوتبال حرفه‌ای دارند. این کادر قرار است هفته آینده به‌طور رسمی معرفی شود.

مورینیو در بنفیکا هشت دستیار با مسئولیت‌های مختلف داشت. هسته اصلی این کادر از دومین فصل حضور او در فنرباغچه، در سال ۲۰۲۵، شکل گرفت؛ زمانی که تقریباً تمام دستیاران ایتالیایی خود را تغییر داد و تنها ریکاردو فورموسینیو را حفظ کرد. چند ماه بعد، همین ساختار به بنفیکا منتقل شد و حالا بخشی از آن همراه مورینیو به مادرید می‌آید.

ژوائو ترالائو؛ متخصص پرورش استعدادهای جوان

ژوائو ترالائو شناخته‌شده‌ترین نام این کادر برای هواداران رئال مادرید است، چرا که روز ۲۵ فوریه به‌جای مورینیو روی نیمکت سانتیاگو برنابئو نشست. او یکی از دستیاران مورد اعتماد سرمربی پرتغالی و متخصص در زمینه پرورش و توسعه استعدادهای جوان است.

ترالائو دانش عمیقی در حوزه روش‌های تمرینی و تاکتیکی دارد و به مکتب پرتغالی «دوره‌بندی تاکتیکی» ویتور فراده تعلق دارد؛ همان مکتبی که مورینیو نیز از آن می‌آید.

او نزدیک به دو دهه در آکادمی بنفیکا کار کرد و در رشد بازیکنانی مانند ژوائو کانسلو، ژوائو فلیکس و برناردو سیلوا نقش داشت. حالا در مادرید دوباره با برناردو سیلوا همکاری خواهد کرد.

ترالائو دو بار به فینال یوت لیگ رسید و نکته جالب اینکه در هر دو دوره، در مرحله نیمه‌نهایی رئال مادرید را با چهار گل شکست داد، هرچند هر دو فینال را به بارسلونا و سالزبورگ واگذار کرد.

او در سال ۲۰۱۸ به‌عنوان دستیار تیری آنری به موناکو پیوست، سپس مدتی سرمربی ویلافرانکنسه در دسته دوم پرتغال بود و بعد از دو سال دوری از فوتبال، به کادر نوری شاهین در آنتالیااسپور و بوروسیا دورتموند اضافه شد. پس از اخراج شاهین، ترالائو آزاد شد و مورینیو او را به کادر خود آورد.

او فارغ‌التحصیل تربیت بدنی و علوم ورزشی با تخصص در روش‌شناسی تمرین فوتبال از دانشکده حرکت‌شناسی انسانی دانشگاه لیسبون است؛ همان دانشگاهی که مورینیو نیز در آن تحصیل کرده است.

ترالائو همچنین در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ به‌عنوان استاد مهمان در مدرسه دانشگاهی رئال مادرید-دانشگاه اروپایی، در دوره کارشناسی ارشد مربیگری فوتبال و مدیریت ورزشی به زبان انگلیسی تدریس کرده است.

پدرو ماچادو؛ مسئول تاکتیک، ضربات ایستگاهی و آنالیز حریف

پدرو ماچادو یکی دیگر از دستیاران نزدیک مورینیو است. او در دوران نوجوانی، زمانی که بازیکن براگانسا بود، از مربی خود خواست اجازه دهد گزارش‌های فنی تهیه کند و همین موضوع باعث شد خیلی زود وارد مسیر مربیگری شود.

او در رده زیر ۱۵ سال هدایت یک تیم کوچک منطقه‌ای را بر عهده گرفت، سپس مدرک کارشناسی ارشد در فوتبال گرفت و در رده‌های پایه فعالیت کرد. ماچادو همچنین سابقه کار به‌عنوان مربی بدنساز را دارد.

در سال ۲۰۱۵، کارلوس پینتو او را به کادر خود در فریامونده اضافه کرد و از آنجا مسیرش به‌عنوان دستیار تا سطح لیگ برتر پرتغال ادامه یافت.

ماچادو از طریق پائولو مادیرا، مدیر برنامه‌هایش و نخستین کاپیتان مورینیو در بنفیکا، با سرمربی پرتغالی آشنا شد.

او به فوتبال مبتنی بر مالکیت عمودی و رشد بازیکنان علاقه دارد و از سیستم‌های مختلف استفاده می‌کند. مسئولیت‌های اصلی‌اش شامل طراحی ساختار تاکتیکی، ضربات ایستگاهی، سازمان‌دهی دفاعی و آماده‌سازی تیم بر اساس ویژگی‌های حریف است.

آنتونیو دیاس؛ متخصص آماده‌سازی جسمانی و بازتوانی

آنتونیو دیاس مربی بدنساز کادر مورینیو است. او فعالیت حرفه‌ای خود را در پورتو و با لوئیجی دل‌نری، جانشین ژوزه مورینیو، آغاز کرد.

دیاس در ابتدا به‌عنوان مترجم وارد باشگاه شد؛ مسیری که تا حدی یادآور شروع حرفه‌ای خود مورینیو است. دل‌نری تنها ۲۶ روز پس از انتصاب اخراج شد، اما دیاس در پورتو باقی ماند و به‌عنوان مربی بدنساز فعالیت کرد.

او به مدت هفت سال هماهنگ‌کننده بخش پزشکی باشگاه نیز بود و در حوزه بازتوانی بازیکنان مصدوم نقشی مهم و در آن زمان کم‌سابقه در فوتبال پرتغال داشت.

در پورتو با نونو اسپریتو سانتو، زمانی که او هنوز بازیکن بود، آشنا شد و وقتی نونو مربیگری را در ریو آوه آغاز کرد، دیاس را به کادرش اضافه کرد. او سپس در والنسیا، پورتو، ولورهمپتون، تاتنهام، الاتحاد و ناتینگهام فارست همراه نونو بود تا اینکه در سال ۲۰۲۵ به کادر مورینیو پیوست.

دیاس فارغ‌التحصیل علوم ورزشی و تربیت بدنی با تخصص در عملکرد سطح بالا در فوتبال از دانشگاه پورتو است و مدرک UEFA Fitness Coach A را نیز از فدراسیون فوتبال پرتغال گرفته است. او یکی از متخصصان برجسته حوزه خود و در عین حال چهره‌ای کم‌حاشیه محسوب می‌شود.

نونو سانتوس؛ مربی دروازه‌بان‌ها و آشنای قدیمی مورینیو

نونو سانتوس، مربی دروازه‌بان‌های کادر مورینیو، مانند او اهل ستوبال است. نخستین آشنایی این دو به سال ۱۹۸۸ بازمی‌گردد؛ زمانی که سانتوس دروازه‌بانی ۱۵ ساله و مورینیو مربی رده‌های پایه ویتوریا ستوبال بود.

مورینیو نخستین مربی دروازه‌بان‌های سانتوس بود و پدر مورینیو، فلیکس، نیز در دو مقطع سرمربی او شد.

سانتوس سابقه بازی در بنفیکا را دارد و زمانی که مورینیو سرمربی این تیم بود، به باداخوس قرض داده شده بود؛ باشگاهی که در آن زمان با خاویر تباس، رئیس کنونی لالیگا، ارتباط داشت.

در یکی از آخرین دوره‌های بازی‌اش در پرتغال، در سانتاکلارا، زیر نظر ژوزه مورایس و ریکاردو فورموسینیو کار کرد؛ دو مربی که بعدها هر دو در مقاطع مختلف دستیار مورینیو شدند.

پس از پایان دوران بازی، سانتوس در فارنزه، تیم ملی کانادا و لیل به‌عنوان مربی دروازه‌بان‌ها فعالیت کرد. او به توصیه مورینیو و توسط لوئیس کامپوس به لیل رفت و سپس خود مورینیو او را برای پروژه تاتنهام جذب کرد.

سانتوس پس از آن در رم نیز همراه مورینیو بود، اما به فنرباغچه نرفت و در سپتامبر ۲۰۲۴ به کادر برونو لاژ در بنفیکا پیوست. یک سال بعد، دوباره با مورینیو متحد شد.

او از سال ۲۰۰۲ وارد دوره‌های مربیگری شد و از سال ۲۰۱۶ مدرک UEFA Pro دارد. همچنین دارای مدرک UEFA A ویژه مربیان دروازه‌بان‌هاست که بالاترین سطح این تخصص به شمار می‌رود.

روبرتو مرلا؛ تنها عضو غیرپرتغالی کادر

روبرتو مرلا تنها عضو غیرپرتغالی این کادر و مسئول آنالیز تاکتیکی است.

او در سال ۲۰۱۶ مدرک UEFA B گرفت و فعالیت خود را به‌عنوان آنالیزور و دستیار در ساساری لاته دولچه در سری D آغاز کرد. پس از دو سال تجربه، در نخستین دوره رسمی آنالیز مسابقه فدراسیون فوتبال ایتالیا شرکت کرد و سپس به یونیورسیتاتئا کرایووا پیوست.

مرلا در سال ۲۰۱۹ به ایتالیا بازگشت و به‌عنوان آنالیزور در اینترِ آنتونیو کونته فعالیت کرد؛ تیمی که قهرمان سری آ شد.

او در فصل ۲۲-۲۰۲۱ در هلاس ورونا کار کرد و در سال ۲۰۲۲، مورینیو او را برای دومین فصل حضورش در رم به خدمت گرفت. از آن زمان، مرلا به‌عنوان آنالیزور ارشد تیم اول همواره در کنار مورینیو بوده است.

نکته جالب اینکه او فارغ‌التحصیل علوم سیاسی از دانشگاه ساساری، شهر زادگاهش، است.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
10 نظرات

دستیاراش هم بنجلن مثل خودش

داداش سامی خدیرا بازیکن سابق رئال هم به کادر فنی اضافه شده عکسهاش هم اومده بیرون

کاش کنار خدیرا کروس هم میورد

⚽️⚽️| فووووووووووووووری از اسپورت:

بارسلونا بعد از پایان جام جهانی یه پیشنهاد 130 میلیون یورویی برای جذب آلوارز میده؛ این بالاترین مبلغ پیشنهادی هستش و لاپورتا گفته بیشتر از این خرج نمیکنم

حالا هی پرزفنو به بهونه اولبسه اوردن خر کنه و پرزفن قند تو دلش اب شه وای برما

ناگفته نمونه که گرفتن ادیمی ربطی به گرفتن الوارز نداره یعنی رسما فاتحه اگه عملی شه با این دفاع بازیکنای بنجل ما

اینام نیان باید فاتحه بخونی نه مشکل خط حمله درست شد نه هافبک مربیم مترجم تموم شدست

از38 هفته آدیمی 31 هفته شو نیس
بارسا کلا با فرم بازیکن کاری نداره فقط کریرش رو نگاه میکنه
از طرفی ببینم واقعا دوست داشتین آلوراز رو بخوریم؟
کدوم پست میخواستی بزاری؟150 بدی واسه نیمکت؟خب مشخصه به درد تیم نمیخوه

مگه ما میگیم الوارز بخره ما میگیم هافبک بخره

ادیمی چندان کیر خاصی نیست. جز ۱۵ بازیکن تاپ دنیا نیست. همچنان گردون هم بازیکن معمولی رو به بالاست در حد همون رشفورد‌.

اسم دستیارانش: چوسه،خو.زه،ژوزه

آخرین اخبار
04:39 عکس؛ جور شدن دیومانده با وینیسیوس و دوستش! 03:30 حمله خبرنگار اسپانیایی به مورینیو: «رئال بد بازی کرد و حالا همه درباره داور و نگریرا حرف می‌زنند» 02:36 آس: رضایت مورینیو از دومین کلین شیت فصل 01:28 تصمیم مورینیو برای مخفی کردن تمریناتش از چشم رم! 00:45 یوتیوبر اسپانیایی:«مورینیو تصمیم گرفته آربلوا شود/ امباپه، رئال مادرید را مسخره می‌کند» 00:00 پشیمانی مدیران رئال مادرید از جذب برناردو سیلوا! 23:15 آس: دو مدافع مصدوم رئال مادرید در یک قدمی بازگشت 22:31 یوتیوبر اسپانیایی:«پرز می‌خواهد مدیر بعدی را عروسک خیمه شب بازی کند و باشگاه را به اقوامش برساند» 21:45 اعتراض رئال مادرید به کارت قرمز وینیسیوس و کارت زرد کوناته 21:10 تمدید قرارداد کاپیتان سوم رئال مادرید تا 2028 20:31 بحث خبرنگاران مارکا:«مورینیو به آخرین نفس هایش به عنوان یک مربی و یک شوخی اینترنتی رسیده» 19:31 «رئال مادرید و شنا در خلاف جهت آب در لالیگا» 18:31 امباپه، صدرنشین توپ طلا در نظرسنجی سایت فرانسوی 17:25 داور بازی رئال مادرید و رم مشخص شد 16:31 «هیاهوی رئال مادرید از کیفیت بازیش بالاتر است» 14:35 بازیهای مرگ و زندگی دیومانده؛ بالاخره ستاره رئال مادرید خواهد شد؟ 13:31 «فروپاشی عصبی در رئال مادرید» 12:15 اقدام جالب کورتوا: شرکت دستکش دروازه‌بانی را خرید! 10:51 مدیر آس: رئال مادرید همه کارها را برای خرید جواهر منچستریونایتد انجام داده 09:31 مارکا: دلخوری رختکن رئال مادرید از رفتارهای دوگانه داوران 07:31 «دیومانده کار را برای رئال مادرید در آورد» 05:32 جمله جالب کوکوریا به داور پس از اخراج وینیسیوس دو رئالی در میان پنج هم تیمی برتر اودگارد «بلینگام رهبر رئال مادرید است» بازی سخت مدافع آکادمی رئال مادرید؛ بازی کردن ساعاتی پس از درگذشت مادربزرگش