مرجع خبری رئال مادرید: رئال مادرید قصد دارد در پنجره نقلوانتقالات تابستانی یک مدافع میانی دیگر نیز به خدمت بگیرد، اما پیش از آن باید برای یکی از بازیکنان فعلی خود مقصدی پیدا کند تا فضای لازم در فهرست تیم ایجاد شود.
بر اساس گزارش کارلوس کارپیو خبرنگار اسپانیایی، الساندرو باستونی، مدافع اینتر، اصلیترین گزینه ژوزه مورینیو برای تقویت خط دفاعی است. سرمربی پرتغالی از ابتدا خواهان جذب چند مدافع جدید بود و پس از انجام سه خرید، تنها یک مدافع دیگر برای تکمیل پروژه بازسازی خط دفاع باقی مانده است.
این گزارش همچنین مدعی است که بارسلونا نیز به جذب باستونی علاقهمند است و این مدافع ایتالیایی را برای فصل آینده زیر نظر دارد.
از سوی دیگر، رئال مادرید برای نهایی کردن انتقال باستونی ابتدا باید وضعیت رائول آسنسیو را مشخص کند. این مدافع اسپانیایی قصد دارد در اردوی پیشفصل نظر ژوزه مورینیو را جلب کند و با توجه به قرارداد بلندمدتی که با باشگاه دارد، تمایلی به ترک رئال مادرید ندارد.
با این حال، مدیران باشگاه در حال بررسی راههایی برای جدایی آسنسیو هستند و به همین دلیل، ممکن است وضعیت این پرونده در روزهای آینده تغییر کند.



پینتوس پارچه کم آورده
فقط با این خبرها مغزمون رو سوراخ میکنن تهش کسی نمیاد
کلا بازیکن و مدافع زیاده بخر نیست زن جنده
لاپورت
جان استونز
رومرو