خرید دو میلیونی کاستیا قطعی شد/ با شرکت آربلوا قرارداد دارد!

نوشته شده توسط admin در 27 آگوست 2026 - 14:53

مرجع خبری رئال مادرید: رئال مادرید جذب اسکار ناسی را نهایی کرده است؛ مدافعی که از گرانادا می‌آید تا کاستیا را تقویت کند. مبلغ انتقال حدود دو میلیون یورو تعیین شده و این بازیکن می‌تواند هم در پست دفاع میانی و هم دفاع راست بازی کند.

ناسی که از چند باشگاه لالیگایی هم پیشنهاد داشت، فصل گذشته نیز مورد توجه رئال مادرید قرار گرفته بود، اما درخواست بالای گرانادا ــ بند فسخ او ۱۰ میلیون یورو بود ــ باعث شد انتقال منتفی شود. این تابستان، با توجه به اینکه بازیکن حاضر به تمدید قراردادی که تا سال ۲۰۲۸ اعتبار دارد نشده، رئال توانسته او را با مبلغی به‌مراتب پایین‌تر به خدمت بگیرد.

نکته جالب این است که ناسی با شرکت “بست آف یو” قرارداد دارد، شرکتی که در سالهای اخیر در باشگاه رئال مادرید قدرت گرفته است و به طور مثال آربلوا، زابی و بسیاری از بازیکنان آکادمی رئال مادرید تحت قرارداد با این شرکت بوده اند و خیلی ها آن را به نزدیکان فلورنتینو پرز ربط می دهند.

علاوه بر ناسی، رئال مادرید تقریباً انتقال یک بازیکن دیگر از گرانادا را هم نهایی کرده است. او زینبی است که این روزها همراه تیم ملی زیر ۲۰ سال مراکش در بازی‌های مدیترانه‌ای حضور دارد. این مهاجم حتی ظاهراً آزمایش‌های پزشکی پیش از امضای قراردادش به‌عنوان بازیکن جدید رئال مادرید را نیز پشت سر گذاشته است.

در ابتدا قرار است هر دو بازیکن به کاستیا ملحق شوند، هرچند این احتمال وجود دارد که گاهی برای کمک به تمرینات تیم اول نیز دعوت شوند.

رئال مادرید همچنین سرجیو کاستیون از آکادمی رایو را به تیم جوانان خود اضافه کرد. این بازیکن درپست بال چپ بازی می کند.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
6 نظرات

تا الان ۸۶ میلیون نفر آدم حسابی طرفدار حضرت امباپه

سال بعد میاد تو تیم اصلی چون۲۲سالش میشه ولی هرچی باشه از آسنسیو بهتره شاید خوب باشه

آسنسیو که بنجله

خب دیگه منظورم اینه این یارو ازش بهتره

بله حرفت کاملا درسته ولی من کلا میگم آسنسیو بنجله،یه زمانی بد نبود ولی الان ریده دیگه

دو میلیون تومان؟

قیمتش عالیه یه چنتا دیگه هم بخرید

آخرین اخبار
22:35 سه هافبک آکادمی که می‌توانند به رفع مشکل خط هافبک کمک کنند 21:31 آس: نگرانی رئال مادرید به خاطر مصدومیت تمام نشدنی زانوی چپ امباپه 20:53 پیروزی زنان رئال مادرید در دوئل هشت گله 20:31 بحث خبرنگار و یوتیوبر اسپانیایی:«مورینیو با نرم بودنش ناامیدکننده است/ می‌خواهد شانسی نتیجه بگیرد!» 19:29 عکس؛ سه رئالی بعد از بازی فرانسه و ترکیه 18:29 ملاقات میلیتائو با جراح فنلاندی؛ نزدیک شدن ادر به پایان تونل 17:31 مدیر مارکا:«فلورنتینو پرز عصبی شده و مظلوم نمایی می‌کند» 17:00 شماره 2 رئال مادرید مقابل ویارئال فیکس می شود؟ 15:31 تقابل بلینگام با دو مدافع رئال مادرید 14:32 جواهر جوان رئال مادرید که کریستیانو را اسطوره‌اش می‌داند و دوباره زنده شده 13:31 چالش بزرگ گولر؛ از یک «بازی‌ساز زیبا» به مهره‌ای قابل اتکا 12:10 شش بازیکن رئال مادرید در لیست تیم زیر 20 سال اسپانیا 10:32 آمار درخشان پدیده جدید آکادمی رئال مادرید: پنج گل در پنج بازی 09:36 «عملیات نجات سرباز وینی» 07:34 آرسنال جویای شرایط مدافع رئال مادرید 05:00 نظر زیدان در مورد مصدومیت امباپه 04:32 جانشین رودیگر در رئال مادرید انتخاب شد؟ 03:39 امباپه در لحظه گل زدن، مصدوم شد!/ صوری یا واقعی؟ 02:31 بحث رادیو مارکا:«رئال مادرید از فصل قبل هم بدتر است» 01:31 شوخی مهاجم بارسلونا با بلینگام 00:31 تولد دوباره ماستانتونو در فلورانس 23:31 کوناته و ادامه طلسم مصدومیت‌های مدافعان میانی رئال مادرید چما آندرس: «امباپه بازیکن بهتری از کین است، اما توپ طلا را به هری می‌دهم» دستیار آرتتا تأیید کرد؛ نام وینیسیوس روی میز بود! کانیزارس:«امباپه و یامال؟ رای دهندگان از متکبرها خوششان نمی‌آید»