میگل تورس:«حتی کوکوریا هم بد شده»/ بنیتو:«مشکلات دو فصل اخیر ادامه دارند»

نوشته شده توسط admin در 21 سپتامبر 2026 - 12:15

مرجع خبری رئال مادرید: میگل تورس، بازیکن سابق رئال مادرید، معتقد است مشکل اصلی تیم نه در نام خریدها، بلکه در نبود یک ساختار مشخص است.

او گفت: «این تابستان هواداران وقتی فلورنتینو وارد بازار شد هیجان‌زده شدند و فکر کردند این بار دیگر همه‌چیز درست می‌شود. به خریدهای بارسا نگاه می‌کردند و می‌خندیدند؛ ۸۰ میلیون برای گوردون؟ اصلاً این کیست؟ آدیمی؟ یک مهاجم دیگر. درباره رودری هم می‌گفتند قرار است به بازیکنی که از نظر بدنی شرایط خوبی ندارد، پول زیادی بدهند.»

تورس ادامه داد: «اما هفته‌ها می‌گذرد و دیگر فرقی نمی‌کند بارسا چه کسی را بخرد یا حتی مهاجم جدیدی نگیرد؛ همه‌چیز برایشان جواب می‌دهد، چون ساختار خوبی دارند. در رئال چنین ساختاری وجود ندارد.»

او درباره مارک کوکوریا هم گفت: «کوکوریا انگار بازیکن دیگری شده، حتی بعضی وقت‌ها بازیکن بدی به نظر می‌رسد، اما دلیلش این است که ساختاری وجود ندارد. هیچ نوع حرکت و الگوی از پیش هماهنگ‌شده‌ای دیده نمی‌شود. اگر رودری هم در رئال بود، خیلی از ضعف‌هایش آشکار می‌شد.»

آلوارو بنیتو، بازیکن سابق تیم‌های پایه رئال مادرید، هم معتقد است تغییر مورد نیاز تیم باید بسیار عمیق‌تر باشد و مورینیو باید بتواند ایده خودش را به تیم تحمیل کند.

او گفت: «تغییر باید اساسی باشد. مورینیو باید تلاش کند خودش را به تیم تحمیل کند. رئال مادرید مقابل حریفان سطح بالاتر برای پس گرفتن توپ مشکل دارد؛ مشکلی که از دو سال گذشته به ارث رسیده است. تیم نمی‌تواند پرس را به شکل مداوم ادامه دهد.»

بنیتو اضافه کرد: «رئال در یک بلوک میانی بسیار ایستا قرار می‌گیرد. حریف مالکیت را در اختیار می‌گیرد و به‌تدریج شما را عقب‌تر می‌برد.»

از نگاه او، مشکلات فقط به فاز دفاعی محدود نمی‌شوند: «در زمان بازی‌سازی هم مشکل وجود دارد. مدافعان و هافبک‌های میانی برای ایجاد برتری و شکستن خطوط مشکل دارند. در نهایت مجبور می‌شوی توپ را مستقیم برای مهاجمانی بفرستی که خودشان هم بیش از حد ثابت هستند.»

او ادامه داد: «با این دو مشکل، برای تیمی که می‌خواهد مسابقه را کنترل کند، زمان بیش از حدی را بدون توپ سپری می‌کنی. منظور از کنترل هم لزوماً داشتن مالکیت نیست.»

بنیتو درباره گل‌های اتلتیکو نیز به اشتباهات مفهومی در دفاع اشاره کرد: «در گل اول، هماهنگی میان کوکوریا و هویسن بد بود. در گل دوم هم کوکوریا در حالی بازیکن ماقبل آخر را پوشش می‌دهد که خودش آخرین مدافع است، و کوناته هم برای پوشش دامفریس حدود ۱۰ متر فاصله دارد.»

جمع‌بندی او درباره وضعیت رئال بسیار صریح بود: «مشکلات عمیق هستند. هفته هفتم است و هنوز برایم روشن نیست که رئال مادرید می‌خواهد چه نوع تیمی باشد.»

به گفته بنیتو، رئال باید با توجه به ویژگی بازیکنانش هویت مشخصی پیدا کند: «این تیم باید یاد بگیرد بدون توپ هم بازی را کنترل کند. باید در بخشی از زمین ساختاری ایجاد کند که در آن توپ را پس بگیرد و بعد بدود، چون بازیکنانی که در اختیار دارد برای همین مناسب هستند.»

او در پایان گفت: «باید برنامه‌ای وجود داشته باشد که هم از خودت محافظت کنی و هم بعد از آن خوب حمله کنی. این دقیقاً یکی از نقاط قوت مورینیو در تمام دوران حرفه‌ای‌اش بوده است؛ بلوک میانی بسیار قدرتمند و تهاجمی، بستن فضای مرکزی، پس گرفتن توپ و بعد دویدن. اگر این اتفاق نیفتد، احتمال تکرار مشکلات سال‌های گذشته بسیار زیاد است.»

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
9 نظرات

من ریدم تو اون شبی که وینیه جاکش تو الکلاسیکو تعویض شد

کوکوسبزی فاجعه هست یه کلاه گشاد دیگه هم سرمون رفته خداشاهده تو الکلاسیکو یامال پارش میکنه بماند به یادگار

بازی دیشب اگه کیلیان گولر و کوکوریا سطح خوبشون بود ک اتلتی میبردن راحت حتی با داور . وینی ک از اول فصل مرخصه و خودش و مربی میگن میاد رو فرم الان هفت هفته گذشت خبری نشد

کونکش حرومزاده تو نگفتی رئال هم اینتر رو میبره هم اتلتیکو؟
نگفتی امباپه گل میزنه جلو اتلتیکو و گولر پاس گل میده؟
حالا که نشد حداقل گمشو برو کونی دیوس از سایت بیرون کیرم تو اون اسم کیریت و کامنتای عنت
پفیوز حرومی تو الان نیاز نیست فاز منتقد در بیاری
قرار بود اگه رئال هیچ گوهی نشه عکس لختت رو بزاری تو سایت
از همه اعضای سایت درخواست دارم که هر بار این کسکش گذاشت درخواست عکس لختش رو بدن تا دیگه قولی که داده رو یادش نره
حرومزاده دیوس

یعنی خدا رو شکر نه تو کشورمون خبری از ازادی بیان هست نه تو مردممون،داداش ناموسا ارزش داره بخاطر فوتبال اینجوری فوش بکشی؟

افرادی که معتقدند حامد وکیلی باید بس کنند

این چیزایی که بنیتو گفته همش درست ولی وجود دو حرامزاده به نام های عنباپه سگ ناموس و وینی که بدون توپ هیچ تلاشی نمیکنن رو در نظر نگرفته. علی الخصوص عنباپه! رئال باید یاد بگیرد توپ را از حریف به سرعت پس بگیرد؟؟ واکنش عنباپه و وینی: بیه

“”پس گرفتن توپ و بعد دویدن””. آره بشین تا عنباپه باسن گشادش رو تکون بده و برات بدوه و توپ پس بگیره. گذاشته برات

مورینیو باید شایسته سالاری را انجام بده در بازی با اسمها برنده نمیشی .باید دیامونده،اسپی،ابراهیم دیاز، گولر وپیتارچ فیکس اول بازی بزاره و کاپیتانی را هم از وینیسیوس و والورده بگیره،کاپیتان اول کورتوا و بعد بلینگام.
وقتی طرف پول هنگفت میگیره ،میدونه چه خوب بازی کنه ،چه بد بازیکن فیکس هست هیچوقت تلاش نمیکنه.

آخرین اخبار
18:00 به جا مانده از دربی مادرید: دلت خنک شد، اورتیز آریاس؟ 17:29 گزارش تصویری؛ اتلتیکو مادرید 2-1 رئال مادرید 17:00 ماکلله:«رئال مادرید؟ هیچ، هیچ، هیچ!» 16:26 بحث رادیو مارکا:«فرافکنی مورینیو در مورد داوران، بین هواداران رئال مادرید خریدار ندارد» 15:45 میگل تورس:«حتی کوکوریا هم بد شده»/ بنیتو:«مشکلات دو فصل اخیر ادامه دارند» 15:00 پیام امیدبخش مارسلو به هواداران رئال مادرید 14:15 وینیسیوس توسط امباپه ماسک شد! 13:31 «مورینیو هیچ چیزی را عوض نکرده» 12:10 یوتیوبر اسپانیایی:«دو کودن در خط هافبک رئال مادرید هستند/ مورینیو شبیه دوست پسر رزا پرال است!» 10:37 پرز در آستانه ثبت دومین دوره افتضاح تاریخ مدرن رئال مادرید/ دوره قبلی هم خودش ثبت کرد! 09:36 مدیر آس: مدیران رئال مادرید هم از داوری‌ها ناراضی هستند هم عملکرد تیم! 08:35 تحقق رویای فلورنتینو پرز: ساخت یک بارسای قدرتمند! 07:34 کارشناس داوری مارکا: کمیته داوران باید با مورینیو برخورد کند 06:55 یادداشت: داور حرامی؟ نه، مدیر پوشکی، مربی پولکی، بازیکن زپرتکی! 06:33 خشم شدید در رختکن رئال؛ «حسابی ما را به هم ریختند، یک داور ترسو برایمان گذاشتند» 05:22 مصدومیت شدید کاپیتان رئال مادرید 04:55 «مورینیو در جستجوی دستاویز برای مخفی کردن ایرادها» 04:53 کمیته داوران: کانگ این باید اخراج می‌شد، کارت قرمز هویسن درست بود 04:02 خشم پرز از حضور انریکه ریکلمه در متروپولیتانو! 03:47 مورینیو حتی به ترکیب ژابی در دربی هم دست نزد! 03:44 سیمئونه:«حتی اگر اسمت مورینیو باشد هم همه چیز برایت مجاز نیست!» 00:54 خبرنگار فرانسوی:«پرز مقصر اصلی سقوط رئال مادرید است» 00:40 درگیری در تونل متروپولیتانو؛ رودیگر و یولماند را نیروهای امنیتی از هم جدا کردند 00:21 کارشناس داوری مارکا:«اخراج نشدن کوتی رومرو درست بود» 00:18 چرندیات همیشگی شبکه رئال مادرید با حمله به داور