پدررول:«دستمزد پیشنهادی رئال مادرید به امباپه نصف پی اس جی است»

نوشته شده توسط admin در 16 آوریل 2021 - 06:17

مرجع خبری رئال مادرید : جوزپ پدررول خبرنگار اسپانیایی و مجری برنامه ال چیرینگیتو در مورد نیمه نهایی چمپیونزلیگ صحبت کرد:” یک شیخ در پی اس جی ، یک شیخ دیگر در سیتی و یک تاجر روس در چلسی… رئال مادرید همیشه مقابل همین رقابت کرده است. رئال مادرید باشگاهی است که متعلق به هواداران است و توسط قطر یا امارات حمایت نمی شود. رئال مادرید با پی اس جی ، سیتی و چلسی متفاوت دارد. رئال مادرید یعنی تعهد، جنگندگی و غرور. رئال مادرید ثروتمندترین باشگاه دنیا نیست اما باشگاهی با سیزده قهرمانی اروپاست و این را نمی توان با پول خرید…”

وی در مورد آینده امباپه هم صحبت کرد:” اگر به رئال مادرید برود یک رئالی واقعی خواهد بود چرا که سالی 15 میلیون یورو دستمزد خواهد گرفت یعنی نصف دستمزد پیشنهادی پی اس جی برای تمدید.”

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
8 نظرات

رئال اگه بتونه مازاداشو که همشونم حقوقاشون بالاست رو رد کنه مشکلی با دادن حقوق به امباپه نداره ..
فقط تنها مسئله اینجاست که پرز عمرا سی تا دستمزد نمیده حتی اگه در حال پارو کردن پول هم باشه..
اصلا همه ی مشکلات پرز با اسطوره هامونم سر دستمزدشون بوده با اینکه همیشه دستمزدهای ستاره های رئال کمتر از ستاره های تیمای دیگه بوده ..
به نظرم پرز کلا یه بدی داره اونم اینکه نمیتونه ثبات کافی رو قیمت بازیکنها داشته باشه یعنی بازیکنی که جوونه گرون میگیرتش حقوق بالا هم میده ولی از یه حد دستمزدی هرکاریش کنی بالا نمیره هرچقدرم اون ستاره مفید باشه واسه رئال تاثیری نداره..
به نظرم باید دستمزدهای بازیکنهایی که همیشه نیمکت نشینن کمتر از این حقوقایی که ما میدیم باشه..
پرز تا قبل اون سقف دستمزدیش خیلی دست و دل بازه راحت زیاد میکنه ولی بعدش دیگه …

. رئال مادرید باشگاهی است که متعلق به هواداران است و توسط قطر یا امارات حمایت نمی شود. رئال مادرید با پی اس جی ، سیتی و چلسی متفاوت دارد. رئال مادرید یعنی تعهد، جنگندگی و غرور. رئال مادرید ثروتمندترین باشگاه دنیا نیست اما باشگاهی با سیزده قهرمانی اروپاست و این را نمی توان با پول خرید
خداییش اینجا رو قشنگ گفت

جوزپ گوزرول

ای گوووووز
درعوض عشق کیلیان به رئال دوبرابر پاریس است

اگر اینکارو کنه و بیاد رئال، تا ابد نمیشه بهش برچسب پول پرستی زد
اگه بحث جامه که الان دوساله با پاریس داره هم جام میبره هم ب فینال سی ال میرسه. قطعا بااین روند، با موندن تو پاریس میتونه سی ال هم ببره اونجا (حالا شاید تا 5 سال اینده)

واقعیت اینه که دستمزد واقعی امباپه با توجه به کیفیت و سنش همین 30 ملیون هستش چه الان چه 2 دوسال دیگه. مادرید اگه میخوادش باید 30 تا دستمزد بده . امباپه مگه دیوونست که حقوقش و نصف کنه.اونم در اوج شهرت و جوانی!!!!!! وقتی رونالدو 37 ساله و راموس 35 ساله حاضر نمیشن از یک ملیون بگذرن انتظار دارید امباپه 21 ساله بگذره

با وضع مالیات اسپانیا هر باشگاهی با هر محاسبه ای همچین حقوقی بده یعنی ورشکستگی حتمی. داورسلونا هم سر حقوق هورمونی به این روزا افتاد…
اما در کل به نظرم دستمزدش هرقدرم بخواد کم باشه بالای ۲۰ میلیون باشه. به نظرم رئال میتونی حقوقی بین ۲۰ تا ۲۵ رو بهش بده، با وحود دوبرابر شدن به خاطر مالیات.

همینش درسته

آخرین اخبار
16:22 چین عذرخواهی امباپه را نپذیرفت/ رئال مادرید هم بیانیه معذرت خواهی داد! 15:31 لالیگا هفده شعار تخلف آمیز را در ال کلاسیکو ثبت کرد 14:31 سرمربی زنان رئال مادرید:«تقابل با بایرن مونیخ یک دیدار تاریخی است» 13:27 مارکا: نمره قبولی خریدهای تابستانی رئال مادرید در ال کلاسیکو 12:15 روایت پدر و پسر رئالی از اخراج از ال کلاسیکو با وجود خرید بلیت با 2800 یورو! 10:45 کارلوس اسپی بالاخره فیکس می شود؟ 09:36 بحث رادیو مارکا:«وینیسیوس و امباپه؟ هیچ تیمی نمی تواند با دو بازیکنی در ترکیبش باشد که نمی دوند» 08:35 کمیته داوران اسپانیا: کارت نگرفتن کانسلو، تنها اشتباه داور در ال کلاسیکو 06:17 کارواخال:«گاهی اشتباهی سمت والدبباس می‌پیچم!/ حاضرم پول بدهم تا دوباره کامبک های اروپایی را تجربه کنم» 04:59 دلخوری مدیران رئال مادرید از بیانیه امباپه در مورد چینی‌ها 02:21 «امباپه، حالا روی کسب چمپیونزلیگ تمرکز کن» 01:31 عکس؛ کوناته در تبلیغات شرکت لباس ورزشی 01:01 سهام اسپانسر امباپه هم سقوط کرد! 00:22 تمام شدن بلیت های بازی رئال مادرید و راسینگ ظرف دو ساعت! 23:31 دیومانده به امباپه روحیه داد 23:30 رکوردهایی که امباپه با دبل در نیوکمپ ثبت کرد 22:26 بحث خبرنگاران رادیو مارکا:«فلیک تحقیر شد، بارسلونا دیگر شکست ناپذیر نیست» 20:50 خوشبینی نسبت به مصدومیت والورده 20:31 «رئال مادرید بالاخره در مسیر شکل گیری» 19:17 انتقاد تند از امباپه و لامین یامال: «برای جایزه التماس کردند، اما به کین حتی تبریک تبریک نگفتند!» 18:48 معذرت خواهی امباپه از چینی ها به سه زبان مختلف! 18:33 رییس لالیگا از چینی ها به خاطر صحبت های امباپه عذرخواهی کرد 18:14 عکس؛ بنر هواداران سویا علیه رئال مادرید 17:12 سردبیر توپ طلا:«کین در آخرین لحظات از امباپه سبقت گرفت» بحرانی که امباپه برای خودش، لالیگا و رئال مادرید در چین ایجاد کرد!