چهار دفعه ای که فران تورس به رئال مادرید نزدیک شد اما انتقالش محقق نشد

نوشته شده توسط admin در 8 اکتبر 2021 - 06:08

مرجع خبری رئال مادرید : فران تورس ستاره منچسترسیتی و تیم ملی اسپانیا می توانست به رئال مادرید ملحق شود. در حقیقت او چهار بار شانس پیوستن به رئال مادرید را داشت اما انتقالش هرگز محقق نشد.

اولین بار وقتی ده ساله بود، انتقالش ممکن بود محقق شود. سنش خیلی کم بود و خانواده اش ترجیح دادند که در ان زمان به مادرید سفر نکند. دومین بار در رده نوجوانان این اتفاق رخ داد. این بار شانس پیوستنش به رئال خیلی بیشتر بود اما ناگهان یکی از مدیران رئال مادرید همه چیز را عوض کرد. او می خواست که فران تورس را به پست دفاع راست منتقل کند اما فران تورس از این اتفاق خوشش نیامد و تصمیم گرفت که در والنسیا بماند. در سال 2017 برای سومین بار شانسی جدی برای پیوستن به رئال داشت. در آن زمان 17 ساله بود و خودش را در تیم بزرگسالان والنسیا جا انداخته بود و در جام جهانی زیر 17 سال در هند درخشیده بود. رقم فسخ قراردادش هشت میلیون یورو بود اما رئال مادرید اقدام نکرد و والنسیا خیلی سریع برای حضور در تیم بزرگسالان با او قرارداد بست و بدین ترتیب رقم فسخ قراردادش به 25 میلیون یورو رسید. آخرین باری که مسیر فران و رئال مادرید به هم نزدیک شد به سال 2020 برمی گردد. فقط یک سال از قراردادش با والنسیا مانده بود و قصد جدایی را داشت. فران تورس راهی سیتی شد هر چند که مشکلات مالی رئال به خاطر کرونا باعث شده بود تا قید خرید وی را بزنند.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
5 نظرات

وات؟
چرا میخواسته دفاع راست بکنش این الان میل هجومی داره نوک هم بازی میکنه بعد این میخواسته ببرش دفاع؟

کار پرز رئال رو به این روز انداخته
بارسا ی بحران زده الان ۴ بازیکن زیر ۲۰ سال توی تیم ملی داره ما چند تا داریم
پرز به جای مسخره بازی باید می رفت چند جوان آینده دار اسپانیایی می خرید تا رئال هم نماینده داشت توی تیم ملی داشت

جوونا ما بیشتر و بهترن

اسپانیایی که پارسال ناچو رو تو اوج دعوت نکرد رو انتظار نداشته باش بخواد جوونا رو دعوت کنه

همین آسنسیو زیر دست عبدالله بود و تو لیگ سخت جزیره بازی میکرد، دست کمی از تورس نداشت

آخرین اخبار
15:31 کورتوا و معجزه‌هایی که ادامه دارند 14:31 تصمیم سرنوشت ساز برای اینده والورده و رئال مادرید؛ پست فده برای همیشه عوض می‌شود؟ 13:31 میاتوویچ: «دیومانده می‌تواند تفاوت‌ساز باشد، اما این به معنی بهتر بودنش از وینیسیوس نیست» 12:09 آمار نگران‌کننده وینیسیوس؛ دو بازی متوالی بدون حتی یک اقدام به دریبل! 10:45 کلوپ:«قبلا در ال کلاسیکوها طرفدار بارسلونا بودم!» 09:36 جانشین رودیگر از کومو می آید؟ 07:34 عکس؛ تجلیل لایپزیش از دیومانده 06:39 آس: دو تردید مورینیو برای ترکیب ال کلاسیکو 05:29 سه رئالی در میان ده بازیکن پردرآمد جهان در 2026 04:52 مارکا: کاماوینگا، سورپرایز مورینیو در ترکیب ال کلاسیکو 02:35 پیوستن برناردو سیلوا به فهرستی هفت نفره! 01:35 آردا گولر، کابوس آلمانی ها! 01:25 یک نماینده از رئال مادرید در تیم هفته چمپیونزلیگ 23:55 یک رئالی در تیم برتر فصل از نگاه مارکا 23:31 آس: خط هافبک تکنیکی و صاحب توپ، کلید تحول بازی رئال مادرید 22:32 خبرنگار اسپانیایی:: «وینیسیوس را تنها گذاشته‌اند؛ عملاً او را جلوی گرگ‌ها انداخته‌اند» 21:26 شوخی های پرشمار صفحه لایپزیش با رئال مادرید و دیومانده 20:26 رکورد اروپایی جدید رئال مادرید 19:51 رئال مادرید به تحریم توپ طلا پایان بخشید 19:29 فیگو:«مورینیو مربی خوبی برای بارسا می‌شد/ امباپه و رافینیا با رونالدو نازاریو قابل مقایسه نیستند» 18:31 روایت کورتوا از خشم مورینیو بین دو نیمه بازی با لایپزیش 17:40 پیش بینی پیکه از نتیجه ال کلاسیکو 17:01 کنایه مشاور لاپورتا به مورینیو:«عجیب این است که انگشتت را در چشم مربی حریف فرو کنی» 16:34 «حس خوب رئال مادرید پیش از ال کلاسیکو» سرمربی لایپزیش:«شایسته شکست در نیمه اول نبودیم»