مرجع خبری رئال مادرید: اشتیاق زیادی برای الکلاسیکو، نخستین الکلاسیکوی فصل ۲۷-۲۰۲۶، وجود دارد. جرارد پیکه، یکی از صداهای باتجربه فوتبال، درباره دیدار بزرگ هفته آینده لالیگا میان بارسلونا و رئال مادرید که یکشنبه ساعت ۲۱:۰۰ در نیوکمپ برگزار میشود، صحبت کرد.
بازیکن سابق بارسلونا حتی نتیجه بازی را هم پیشبینی کرد. او تردیدی ندارد که بارسلونا پیروز خواهد شد و معتقد است این برد با اختلاف سه گل رقم میخورد.
پیکه در گفتوگویی با میگل لایون گفت: «بارسلونا در حال حاضر با فاصله نسبت به تیم دوم، بهترین تیم دنیاست. البته بعدش ممکن است ببری یا نبری. آنها در لالیگا بهطور میانگین در هر بازی چهار گل میزنند.»
بازیکن سابق مکزیکی سپس از او خواست در یک بازی مقایسهای، پستبهپست میان بازیکنان رئال و بارسا انتخاب کند. پیکه حتی در مقایسه گوردون و امباپه هم تردید نکرد: «اگر بازیکنی برای تیم بخواهم، کسی که دوست دارم در تیم خودم داشته باشم، گوردون را انتخاب میکنم. اگر درباره کیفیت فردی حرف بزنی، آنوقت میگویم امباپه.»
او درباره دفاع راست هم گفت: «اریک گارسیا از دومفریس بهتر است، حتی اگر مصدوم باشد. اگر نه، کونده.» در مقایسه رودری و شوامنی هم با خنده گفت: «باشه، این یکی سعی میکنم بیطرف باشم؛ رودری.»
تنها مقایسهای که دربارهاش تردید داشت، لامین یامال و بلینگام بود: «بازیکنان متفاوتی هستند. قبول دارم که اصلاً نباید آنها را با هم مقایسه کرد.»
پیکه در پایان نتیجه نهایی الکلاسیکو را هم پیشبینی کرد: «آخرین باری که مورینیو به نیوکمپ آمد، پنج گل خورد… فکر میکنم بارسلونا میبرد. ۴-۱ میبرد.»



بازم بی نوبت گوه خورد
فقط بلایی که حضرت سر این خیکه آورد تو بازی معروف ۲٠۱۹
۱-۴ ⬅️ هتریک ★★★
امباپه همیشه به این گهسا تج.اوز کرده بعد از رونالدو پدر دوم گهسا
تو الکلاسیکو وقتی زدیم …ص و کونتون رو جر دادیم اونوقت بیا گوه خوری کن چون کارت اینه
پیکه خیکه اگه نگریرا رو نداشتین هرگز نمیتونستین اون زمان ما رو ببرین اونم با اون نتیجه، یادت رفته ژابی بدون چنان بازیکنانی پاره تون کرد، الان دیو و داریم جود با شکستگی شونه بازی نمیکنه و سرحاله و فده قبول کرده بره دفاع راست و کوکوریا و کارراس و داریم، فقط رودری و پدری شیشه ای خطرناک و عالی هستن وگرنه از هر لحاظ بازیکنای ما از فلجای شما بهترن
الچرینگیتو: بارسلونا به شدت شیفته نیکوپاز شده و میخواد اونو تو سال 2027 جذب کنه
چی گفتم بهتون
ما بند بازخرید داریم زهی رویای خام
این خیکه انواع و اقسام گوه خوری تیمو کرده بیا گوه هوادارای رئال رو هم بردار و با هواداری سگسلون بخور