مرجع خبری رئال مادرید: به نظر می رسد که پس از سالها بالاخره نیمار  تنهارهبر تیم ملی برزیل به شمار نمی رود بلکه وینیسیوس جونیور ستاره برزیل رئال مادرید نیز در کنار او به یکی از لیدرهای بزرگ تبدیل شده است.

در حقیقت ستاره رئال مادرید که فصل گذشته خوش درخشیده بود، از نظر محبوبیت و تاثیر رسانه ای رشد چشمگیری در کشورش داشته است و به همین خاطر این هفته عنوان بهترین ورزشکار سال را توسط نشریه جی کیو برزیل دریافت کرد. این جایزه نشان می دهد که در آستانه جام جهانی، وینی چهره مهمی در کشورش به شمار می رود.

وینیسیوس می داند که جام جهانی پیش رو فرصت خوبی است تا در تیم ملی کشورش بدخرشد. وینی در شانزده بازی ملی خود فقط یک گل زده است که از سطح بازیکنی نظیر او پایین تر است. وینیسیوس و برزیل در جام جهانی با صربستان، سوئیس و کامرون همگروه هستند. سال 2022 برای وینیسیوس درخشان بوده است. ستاره رئال مادرید عنوان بهترین جوان فصل چمپیونزلیگ را کسب کرد و در رده بندی توپ طلا هشتم شد که البته لیاقتش خیلی بیشتر از این ها بود و به طور مثال نیمار گفت که لیاقت وینیسیوس این بوده که در میان سه نفر اول باشد.

نیمار همچنان سرشناس ترین چهره تیم ملی برزیل است که به طور مثال 11.5 میلیون طرفدار در تیک تاک دارد اما وینی نیز به نظر می رسد که در تعقیب اوست. ستاره رئال مادرید 7.4 میلیون دنبال کننده در این شبکه اجتماعی دارد.