قرارداد مهاجم تیم زنان رئال مادرید تمدید شد

نوشته شده توسط admin در 12 می 2025 - 23:15

مرجع خبری رئال مادرید : این موضوع اکنون رسمی شده است. باشگاه رئال مادرید روز دوشنبه تمدید قرارداد سیگنه برون (متولد ۱۹۹۸، دانمارک) را تا سال ۲۰۲۷ اعلام کرد و به این ترتیب مهاجم شماره ۹ اصلی خود را برای دو فصل دیگر حفظ کرد؛ بازیکنی که در این فصل موفق به زدن ۱۸ گل و ثبت ۱۲ پاس گل شده است. برون که در تابستان ۲۰۲۳ پس از پایان قراردادش با المپیک لیون به رئال پیوست، همچنان با پیراهن سفید به میدان خواهد رفت.

از همان ابتدای مذاکرات، هماهنگی خوبی میان دو طرف وجود داشت؛ مسئله‌ای که روزنامه آ.اس نیز به آن اشاره کرده بود. باشگاه رئال مادرید تمایل داشت قرارداد مهاجم گلزن خود را تمدید کند و برون که کاملاً با فضای رختکن خو گرفته و از زندگی در شهر مادرید و حضور در این باشگاه لذت می‌برد، مشتاق بود تا به نقش اصلی خود در تاریخ کوتاه تیم ادامه دهد.

چند هفته پیش توافق میان دو طرف حاصل شد و روز دوشنبه، باشگاه چامارتین به‌صورت رسمی تمدید قرارداد این بازیکن کلیدی در تیم تحت هدایت آلبرتو توریل را اعلام کرد.

برون در کنار آلبا ردوندو با ۱۸ گل، عنوان بهترین گلزن فصل رئال مادرید را به خود اختصاص داده و در ۲,۱۲۹ دقیقه بازی در ۳۹ مسابقه – که ۲۵ دیدار آن را به‌عنوان بازیکن اصلی آغاز کرده – ۱۲ پاس گل نیز به ثبت رسانده است. به عبارتی، او هر ۷۰ دقیقه مستقیماً در یک گل نقش داشته است.

برون در شبکه‌های اجتماعی خود نوشت:«یکی از آسان‌ترین تصمیم‌های دوران حرفه‌ای‌ام بود. از این که می‌توانم این مسیر را با این تیم شگفت‌انگیز ادامه دهم، بسیار هیجان‌زده‌ام. از هواداران مادریدی به خاطر تمام حمایت‌ها سپاسگزارم. عاشق اینم که نماینده‌ی این باشگاه باشم.»

او پس از جدایی از لیون و سابقه‌ی بازی در پاری سن‌ژرمن و منچستریونایتد، در رئال مادرید به‌سرعت جایگاه خود را پیدا کرد و به یکی از بازیکنان محبوب هواداران تبدیل شد؛ هوادارانی که در ورزشگاه دی‌استفانو، با شور و اشتیاق نامش را فریاد می‌زنند.

تا کنون، برون ۷۰ بازی برای رئال مادرید انجام داده و ۳۲ گل به ثمر رسانده است؛ آماری که تا سال ۲۰۲۷ فرصت دارد آن را افزایش دهد. افزون بر برون، هم‌تیمی و هم‌وطنش کارولین مولر، کاپیتان تیم اولگا کارمونا، دروازه‌بان فرانسوی مایلن شاواس و کارلا کاماچو نیز قراردادشان در تاریخ ۳۰ ژوئن به پایان می‌رسد. به نظر می‌رسد مولر و کارمونا قصد ادامه‌ی مسیر خود را در خارج از والدبباس دارند، شاواس نیز احتمالاً تیم را ترک خواهد کرد، و برای کارلا کاماچو گزینه‌ی تمدید و سپس انتقال قرضی برای کسب تجربه‌ی بیشتر در دست بررسی است.

برچسب‌ها:
آخرین اخبار
07:34 سکوت یک دقیقه ای پیش از تمرین رئال مادرید 06:05 تساوی تلخ زنان رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ 05:32 «امباپه ناچار شد که به توپ نقره ای رضایت بدهد» 03:31 خبرنگار رادیو مارکا به رئالی ها:«جشن نگیرید، هنوز فصل تمام نشده» 02:36 مارکا: گولر بالاخره 90 دقیقه ای شد 01:31 آس: فرمول جدید بلینگام برای پست هافبک هجومی 01:22 توپ طلای رونالدو در ۲۰۰۸، بهترین در تاریخ شد 00:31 «امباپه، از شکست در توپ طلا تا بحران چینی ها» 23:31 رقابت بارسلونا با رئال مادرید برای جذب مدافع آلمانی 22:31 حسرت ادامه‌دار امباپه برای توپ طلا؛ ۹ دوره حضور در میان نامزدها، بدون کسب جایزه 21:29 اعتقاد رئالی ها: شش بازیکن از حریفان باید کارت قرمز می‌گرفتند! 21:00 کورتوا هم منتقد وزیر حمل و نقل اسپانیا شد 20:31 کروس:«همه انتظار شکست رئال مادرید در ال کلاسیکو را داشتند» 19:45 واکنش خبرنگار اسپانیایی به «اشتباه نگارشی» باورنکردنی به سود پرز! 19:15 کری‌خوانی کوکوریا و بائنا برای مبارزه بوکس؛ «لهش می‌کنم!» 18:46 بیانیه رسمی رئال مادرید در پی حادثه مرگبار قطار در اسپانیا 18:31 بازگشت قاتل دانمارکی تیم زنان رئال مادرید 17:33 «بازگشت امید به ترکیب رئال مادرید» 16:22 چین عذرخواهی امباپه را نپذیرفت/ رئال مادرید هم بیانیه معذرت خواهی داد! 15:31 لالیگا هفده شعار تخلف آمیز را در ال کلاسیکو ثبت کرد 14:31 سرمربی زنان رئال مادرید:«تقابل با بایرن مونیخ یک دیدار تاریخی است» 13:27 مارکا: نمره قبولی خریدهای تابستانی رئال مادرید در ال کلاسیکو 12:15 روایت پدر و پسر رئالی از اخراج از ال کلاسیکو با وجود خرید بلیت با 2800 یورو! 10:45 کارلوس اسپی بالاخره فیکس می شود؟ 09:36 بحث رادیو مارکا:«وینیسیوس و امباپه؟ هیچ تیمی نمی تواند با دو بازیکنی در ترکیبش باشد که نمی دوند»